www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
Fiyatı uygun olursa güzel olur...
Fiyat sanırım 5 haneli olacak 00.000 Artık baştaki rakamı biliyoruz demektir asıl bileceğimiz ikinci hanedeki rakam. Hiç heyecanlanmadım çunkü bugun bizim motorcunun kapısında yatan kuzu bile bu mototorla kıyaslanmaz 2005 model Fazer a 10.000 dedi motorcu O rakamı dakika düşünmem fazer a veririm.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Ulen bu haber gt250r aldıktan sonra mı verilir.Aynı 30 beygirlik motor ama bu honda
8.500---9.000 lira aralığında satılması lazım...
buradan honda Türkiyeye sesleniyorum toplu alım indirimi varmı
7000 tl sayarsanız MT olarak 50 tane alalım
mt ye 50 ad. beleş verilmesi lazzım bizde cekilişle dagıtırız
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
en azından lansman fiyatı olarak 8500-9000 TL gibi fiyatla girerlerse alıcısı olur.
ama 10.000 lira üzeri bu motora bilinçli insan asla para vermez, Türkiye genelinde yılda 15 tane satarsa honda öpüp başına koysun..
Bu da tanıtım videosu :
http://www.youtube.com/watch?v=vyvJOqrZpME
Bu video en başta varmış pardon..
Şunu 8000-9000 aralığında yapalım, hem sürümden kazanalım hem de rakipleri bitirelim tarzında kafası çalışan bir adam var mı Honda Türkiye'de merak ediyorum...Bence yok.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
ya ne yaptınız ya 13 lira fiyatmı olur, gider xj 6 alırım 16.500 e, 7000 olsun, bizim olsun.
cizgileri ducati monster çok benzerlik taşıyo ama yinede güzel motor çok kaslı değil iri yarı bir insanın altında biraz tuhaf durabilr yinede gerçeğini görmek lazım genel olarak iyi yanlız
fiyat o çok alangirli bir mevzu 10binden aşşağı lomaz o allahın emri ama tutupta 12
yaparlarsa yuh derim 11 bin civarı 99 model ve üstü çok temiz monster alınır buna verilmez o paralar.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
8000-9000 TL arasında olursa motordan anlayan çok insana satarlar. 14-15 olursa da motordan anlamayan daha çok insan(!)a satabilirler, ayrı konu
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Bizim yollarımıza cevap veren KLE500 7.000tl arkadaşlar. Honda Türkiye'nin biraz bir piyasa araştırması yapmış olmasını ümit ederim. Hele ki motosiklet sevdalısı arkadaşlar çin motosikleti ile büyük tecrubeler edindikten sonra artık çok doğru kararlar verebilecek durumdalar.
Kartallar yalnız uçar...
honda servisinde çalışan bir arkadaşımda bu modelle ilgileniyordu hatta epey araştırma yapmış bu konuda. motorun geçmişi var 80 li yıllara dayanmakta. ayrıca fiyatının 10000 tl nin altında olacagını söylemişti. ayrıca honda diger markalara göre pahalı degildir arkadaşlar. bugün diger markaların 600 lügünün fiyatına 10000lik alısınız. model ürkiyeye yeni giriş yapacagı için fiyat konusunda uçmazlar. belli bir satış adedini yakalamayı beklerler. tanıtımını fuarda yaparlar. vede oldukça cazip fiyattan müşteri listesi hazırlarlar.
gelelim motosikletin dizayn ve performansına. 250 cc için gayet başaılı bir motor. v motor olması bu tarz bir makina için oldukça cezbedici bir görünüm katmakta. tasarımın monstere benzedigi dogru amam zaten dünyadaki büütün motosikletler birbirine az yada çok benzerler. şahsen monstere aşık olan arkadaşlar kusura bakmasın oldukça kaba bir deposu var vtr onun yanında oldukça estetik. bence 7500-9000 arası çok satar bu alet.
bekleyelim görelim
gelmez bu da gelmez bunada uyduracakları yalanda hazır turkiye emisyonlarına yani kriterrlerine uymuyacağı mtr ve egzos çıkş oranı orantısız kalıyomuş oyle diyor honda yetkilileriii gelrsede epey oynama yaparlar oda fyt arttrr biz gene kara kara dşünruz ne alsak dıyeee
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)