Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

FSM Köprüsü Bakımda...(20.06/31.07 Arası)

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde, "İstanbul’daki Büyük Açıklıklı Köprülerin Sismik Takviyesi Projesi" kapsamında 20 Haziran ile 31 Temmuz tarihleri arasında genleşme derzlerinin değiştirilmesi çalışması yapılacak.

Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, derzlerin değiştirilmesi çalışması 24 saat çalışma esasına göre 4 aşamada gerçekleştirilecek.

20 Haziran Cumartesi günü saat 23.00’de başlayacak çalışmalar, 31 Temmuz Cuma günü saat 06.00’da tamamlanacak. Bu çalışma nedeniyle her aşamada Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün 2 şeridi trafiğe kapatılacak, diğer istikametten bir şerit alınarak trafik akışı çalışma süresince 2x3 şerit olarak sağlanacak.

Birinci aşamadaki çalışmalara 20 Haziran Cumartesi günü saat 23.00’da başlanacak, 30 Haziran Salı günü saat 06.00’da tamamlanacak. Bu çalışma nedeniyle köprü, kuzey yoldaki (Asya-Avrupa istikameti) sağ 2 şerit trafiğe kapatılacak ve diğer istikametten bir şerit alınarak trafik akışı 2x3 şerit olarak gerçekleşecek.

1 Temmuz Çarşamba günü saat 23.00’de başlayacak ikinci aşamadaki çalışmalar, 11 Temmuz Cumartesi günü saat 06.00’da tamamlanacak. Bu çalışma nedeniyle de kuzey yoldaki (Asya-Avrupa istikameti) sol 2 şerit trafiğe kapatılacak, diğer istikametten bir şerit alınarak trafik akışı 2x3 şerit olarak sağlanacak.

Üçüncü aşamadaki çalışmalara 12 Temmuz Pazar günü saat 23.00’de başlanacak ve çalışmalar 20 Temmuz Pazartesi günü saat 06.00’da bitirilecek. Bu çalışma nedeniyle güney yoldaki (Avrupa-Asya istikameti) sağ 2 şerit trafiğe kapatılacak ve diğer istikametten bir şerit alınacak, trafik akışı 2x3 olacak.

Dördüncü aşamadaki çalışmalar, 21 Temmuz Salı günü saat 23.00’de başlayacak, 31 Temmuz Cuma günü saat 06.00’da sona erecek. Bu çalışma nedeniyle güney yoldaki (Avrupa-Asya istikameti) sol 2 şerit trafiğe kapatılacak, diğer istikametten bir şerit alınarak trafik akışı çalışma süresince 2x3 şerit olarak gerçekleşecek.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...Istanbullulara 1 ay kopru eziyeti
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bırak kapatsınlar abi
    utanmaz herifler, taaa ordan bana kaçak geçiş yaptığıma dair ceza kağıdı gönderdiler.sonra araştırdım benim er5 in plakayla bora marka araba geçmiş.bu öküzler plakadan bana ulaşmışlar.bana ulaşan geri zekalılar sanki orada çıkan plakanın motosiklete ait olduğunu görmemişler
    bırak toptan kapansın
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Geçiş ücretleri aynı ama hala... Bize verdikleri sıkıntı nedeniyle indirim yaparlarmı acep.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırak kapatsınlar abi
    utanmaz herifler, taaa ordan bana kaçak geçiş yaptığıma dair ceza kağıdı gönderdiler.sonra araştırdım benim er5 in plakayla bora marka araba geçmiş.bu öküzler plakadan bana ulaşmışlar.bana ulaşan geri zekalılar sanki orada çıkan plakanın motosiklete ait olduğunu görmemişler
    bırak toptan kapansın
    Devletin işine laf yok...severde öperde...

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçiş ücretleri aynı ama hala... Bize verdikleri sıkıntı nedeniyle indirim yaparlarmı acep.

kanka bi yığılma oluyor Asyaya geçerken o girişte...ben bile ara dereden kaçamıyorum...2.köprüye oldum olası uyuz olurum...hem yol uzatıyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    paylaşım için teşekkürler...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler