Reşat Arbaş DD'nin kitabı üçüncü baskı yapmış.
http://www.sahafium.com/goster/kitap...D=616123641128
Reşat Arbaş DD'nin kitabı üçüncü baskı yapmış.
http://www.sahafium.com/goster/kitap...D=616123641128
Evet tesekkur ederim duyuru icin Brody. Sartlari epey zorlayip uzun suredir istenen ucuncu baskiyi da yapmak nasip oldu...
Su sirada %30 indirimli olarak satiliyor.
?
Kitap Turkiye de zaten. http://www.sahafium.com/goster/kitap...D=616123641128 linkinden ismarlayabilirsiniz.
Nerelerdesin hocam?
Korkmaya baslamistik basina bir is mi geldi diye!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bu kitap uzun zamandır aklımdaydı. Az önce siparişini verdim.
Bilgilendirme için tşk.
sipariş verdim bile. servet ödenerek sahip olunamayacak bilgilerinizi ve tecrübelerinizi böyle bir kitapla, mütevazi bir fiyat karşılığı paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Tebrikler Reşat abi
Ama sanırım hakettiği ilgiyi görmesi için, içinde "kasksızken nasıl polise yakalanılmaz", "tek tekerde nasıl motordan inilip binilir" gibi pek çoğumuzu ilgilendiren konuların bulunduğu gibi şeylerin söylenmesi gerekecek...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Qitaphın dhiline tiqqat ediosun di mee? Oqunapilrr olshunn, heRke$€ hitap et$hiNn..
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Görsel tasarım benden.. Kardan %10 ver kafi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Ben de bugün yeniden okumaya başlamıştım. Çok sevindim yeni baskısına. Buluşmalara getirip satmak lazım 5-10 tane.
Bu arada benimki imzalı
(Okumadan imzalamam)
Reşat Bey bu kitabı iyiki yazmış ve ben de iyiki alıp okumuşum,
gerçekten de işime yaradı.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
hesap kartıylada alabilirmiyiz acaba bu kitabı
Dogrusunu istersen basima "is" geldi... Daha da dogrusu isler basima gelmeyip basimdan asti. Kriz dolayisiyla adam azaltilmalari vs. derken bir suru is basima usustu, artik is yerinden cay-kahve molasinda filan internete baglanamadigim gibi eve gelince de yemekti dinlenmeydi derken elim varmiyor... Uzun zamandir forumlara vakit ayiramiyorum. Bu daha bir sure devam edecek anlasilan...
Şu "Tek tekerde otoyol gisesinden gec plakan kameraya yakalanmasin" adli eserini hasretle bekliyoruz
Olcan, qitaphın languagi süper oldu baba!
--------
Arkadaslar gosterdıgınız ılgı ve sevgıye tesekkur ederım...
Kriz her tarafi saglam vurmus anlasilan.
Ben de elemanlarin yarisini çikardim.
Ama ben,tam tersine internete sardim.
Gozumuz kapida, birinin karni acikir da girermi diye bakarken butun gun portable karsisinda pinekliyorum.
Hayatta hiç okumadigim kose yazarlarini bile okumaya basladim.
Serdar Turgut'u bile okuyorum.
O derece yani.
Du bakaliiii nolecek???
(Abi aramizda kalsin. Amerika'da is varmi?Alayim en yesilinden bir green kart geleyim.)
ben de bekliyodum hemen sipariş verdim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)