Motosiklet Teorisi yeni baskı yapmış
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 09:38
Reşat Bey; Öncelikle :selamlar sevgiler
İnternette araştırırıken metinlerinizle karşılaşmış, piyasa da bulunmadığı için çıktılarını klasörleyip bir kısmını öyle okumuştum...Ben biraz otodidakt insanım, çevremde de fazla motorcu da yok ; örneğin kontra tekniğini sizden/yazılarınızdan öğrendim ve denemelere başlamıştım, hatta gördüğüm herkese de öğretmeye çalışıyordum o yılarda şimdi hatırladım da
Kitabı hemen sipariş veriyorum...Elleriniz dert görmesin, allah kaza bela vermesin..
Selam ve Kolaylık dileklerimle....
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 11:49
Kitabı 3 yıl önce almıştım ve alır almaz okumuştum. Başucunda bulunması, belirli aralıklarla tekrar tekrar okunması gereken kitap. BEnim kitabı bulamadığından hemen bir adet daha sipariş verdim, bütün motosiklet kullanıcılarına ve motosikeltle ilgilenenlere tavsiye ederim.
-
18 Haziran 2009, 12:10
Moderatör
Bu gün bende siparişini verdim,dört gözle bekliyorum.Bu arada gerçekten özledik seni reşat abi şu işleri yoluna koyda biraz gezi fotoğraflarından ziyafet çekelim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
29 Haziran 2009, 19:09
3-4 saat önce kitap elime ulaştı ve 5-10 dk işten fırsat bulup göz atma fırsatım oldu.Gerçekten çok kaliteli bir kitap.İçerik konusunda ise tamamını okuyamadıgım için kesin birşey söyleyemeyecegim fakat 2-3 sayfasını okudum bukadarı bile nabzımı yükseltmeye yetti.Hayatımda bukadar hevesle kitap okudugumu hatırlamıyorum.
Eline saglık DD
-
29 Haziran 2009, 19:12
Moderatör
aynı zamanlarda benimde elime ulaştı bakalım neler döktürmüş reşat abi.Okuyup hatim edicez öğrenip test edicez
eyvallah DD eline sağlık.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
29 Haziran 2009, 20:08
çok güzel olmuş
inanıyorum çok derin ve engin bilgiler saklıdır.
-
25 Temmuz 2009, 00:19
Bende almak istiyorum bu kitabı da kredi kartı falan yok nasıl alıcam bakalım?
-
25 Temmuz 2009, 00:30
Elden alabileceğim bir yer varmı yardımcı olabilrseniz sevinirim
-
25 Temmuz 2009, 00:32
elden bilmiyorum ama aynı siteden havale yolu ile yapılabiliniyor.
ptt ye gidip 1 TL masraf ile parayı sitede belirtilen hesap numaralarına gonderebılırsınız.
-
30 Temmuz 2009, 02:23
Sultanahmet'te MVT yayıncılıktan elden alabilirsiniz.
-
03 Ağustos 2009, 09:43
-
03 Ağustos 2009, 10:54
Bu kitabı 3 yıl önce ilk motosikletimi henüz almamışken, burada düzenlenen bir bilgi yarışmasında ödül olarak kazanmıştım. Elime geçer geçmez de bir çırpıda okumuştum. Motosikletin "M" sinden bihaber iken hiç kullanmadan birçok teorik bilgiye sahip oldum.
Daha sonra kullanmaya başlayınca çok faydasını gördüm. (ayaklığı açık unutup düşmeye karşı uyarılar , rüzgarda sürüş tekniği, frenleme tekniği gibi birçok konuda çok faydalı oldu)
Teşekkürler Reşat Abi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler