Dik yokuş + Bozuk Yol + Islak Zemin = kaza ve kırık
Reklamlar
-
15 Haziran 2009, 23:16
geçmişler olsun
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Reklamlar
-
15 Haziran 2009, 23:39
Büyük geçmiş olsun arkadaşım, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle...
-
16 Haziran 2009, 03:27
Moderatör
Geçmiş olsun eşinize ve size. ALLAH daha beterlerinden korusun.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
16 Haziran 2009, 03:34
-
16 Haziran 2009, 09:48
Geçmiş olsun ALLAH cc beterinden saklasın.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Haziran 2009, 09:50
Allah şifa versin kardeşim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Haziran 2009, 09:52
-
16 Haziran 2009, 09:53
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
16 Haziran 2009, 10:23
-
16 Haziran 2009, 11:00
Orgazma Dudak Büktürür
-
16 Haziran 2009, 11:08
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
-
17 Haziran 2009, 23:54
geçmiş olsun kardeşim,allah beterinden korusun..
-
18 Haziran 2009, 00:02
-
19 Haziran 2009, 07:58
Nasıl oldun bilgilendirirsen seviniriz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
19 Haziran 2009, 10:09
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
-
19 Haziran 2009, 10:25
geçmiş olsun , ülkemizin gerceği işte bozuk yol ve sonu malum elinde sonunda birine denk gelecek bi kaza.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
19 Haziran 2009, 10:35
Geçmiş olsun allah daha büyük kaza bela vermesin
-
22 Haziran 2009, 17:20
sağolun.
extreme1925 adlı üyeden alıntı
ne yazık ki İzmirimizin bazı yerlerinde yollar cidden çok kötü.çok geçmiş olsun :rendeer:
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun
JUSTice4all adlı üyeden alıntı
:rendeer: büyük geçmiş olsun, kaza geliyorum da demiş halbuki ama olan olmuş, nasihatın nasihatımdır...
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
çok geçmişolsun... allah beterinden korusun..................
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
ıRamazan adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun...
nick84 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun acil şifalar:rendeer:
m.s adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.Allah beterinde salasın...
halilihsan adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.Sizlere bir şey olmasın da.
stubborn adlı üyeden alıntı
geçmişler olsun :rendeer:
Lucastorn adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun arkadaşım, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle...:rendeer:
Lucas adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun eşinize ve size. ALLAH daha beterlerinden korusun.
psiacaba adlı üyeden alıntı
çok çok geçmiş olsun
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun ALLAH cc beterinden saklasın.
mete_han adlı üyeden alıntı
Allah şifa versin kardeşim...
balbar adlı üyeden alıntı
çok çok geçmiş olsun
ünlümotor adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
muratq adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun.
huceyn adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
GÖKTAX adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
flamencocu adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim,allah beterinden korusun..
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
Mafiaboy adlı üyeden alıntı
Çok Geçmiş Olsun.Allah korumuş.
MeTaLiuM adlı üyeden alıntı
cok geçmiş olsun...
dagulapeyi adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun allah daha büyük kaza bela vermesin
chatkut adlı üyeden alıntı
valla atlattım yazınca sevinmiştim ama sen atlatmamışsın kazayı yapmışsın...büyük geçmiş olsun...allah bir daha göstermesin...acil şifalar:rendeer:
askon adlı üyeden alıntı
cok gecmiş olsun bazen kaza gelıyorum dıyor bazen hıç beklemediğin anda oluyor .Sonucta ALLAH beterınden korusun acil şifalar diyelim inşallah bir an önce iyileşırsınız
Teşekkürler arkadaşlar cümleten sağolun.
vlad1462 adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun, en büyük kazanız bunla kalsın. memleketimin yolları yol değil ve sağolsun yol sulamak gibi bi uygulamada başka hangi ülkede uygulanır bilemiyorum:pr:
yurdumda böyle uygulamalar görmek çok doğal. yol kenarındaki çiçekleri sulamak için tüm yolu suluyorlar.
mogli adlı üyeden alıntı
Ah o sulama ıslatma işleri yok mu... Ben de bir kere kurbanı oldum onların. Evimin önündeki anayoldan sürekli kamyonlar geçtiğinden semt sakinleri tozdan şikayet etmişti belediyeye. Belediyemiz de inanılmaz bir özen ve zeka göstererek bir tankerle sabah akşam sulamaya başlamış yolu. Benimse bundan bir kross dönüşü 70 le girdiğim virajda yerde kayarken haberim oldu... Lastikler kros lastiği olduğundan ve çamurlu olduğundan çok kolay kaydı motor ıslak zeminde. Ben kros lastikleriyle bir tankerin arkasından yokuş çıkamadığımı hatırlıyorum. Neyse ki ben hem tam korumaydım kros dönüşü olduğundan hem de şanslıydım sanırım motor çizildi sadece az birşey ve sağ yolcu ayaklığım kırılmıştı. Ama gerçekten dikkat etmemiz gerek çünkü Haziran'ın ortasında bile yardımsever bir esnaf etrafı serinletmek mantığıyla yolu sulayabiliyor, ya da bir akıllı arabasını yolun kenarında bol köpükle yıkayabiliyor. Belediye'nin o ileri teknoloji fıskiyelerini saymıyorum bile onlar sürekli yolu ıslatıyor her nasılsa... Bunların hiçbiri olmasa tankerleri ağzına kadar doldurduklarından yokuş çıkarken ya da sallanınca tahliye musluğundan yolu ıslatıyor... ah yurdum insanları... bu duyarlılıkları yok mu gzlerimi yaşartıyor...ha unutmadan geçmiş olsun... :rendeer:
sanada geçmiş olsun, motor kullananlar olarak çok fazla şeye dikkat etmemiz gerekiyor. yola, sürücülere, hava durumuna, böceklere, nereden gittiğimize, vs.vs.
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
lastikler nasıl . üstünde gelenler mi . ben de 1-2 kere lastik kurbanı oldum. lastik alırken paraya kıymak lazım
evet ilk gelen lastikleri. belki daha iyi bir lastik olsaydı tutuşu farkedermiydi bilmiyorum.
harbiturk adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..Sanırım koruma demiri yoktu.. Bende de yok ve en kısa zamanda alacağım..
koruma demiri vardı motorda birşey yok, ama nasıl becerdim bilmiyorum, ayağımı hangi akla hizmet altına kaçırdım farketmedim.
PIERzig adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun narbel yolu yeni yapılmamışmıydı ,yanlış mı hatırlıyorum
valla yeni yolu varmı bilmiyorum. arkadaşa gidiyordum. gittigim yol eski yolu, daha önceden de oradan gidiyorduk.
bsd adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Islak ve bozuk yollar gerçekten çok dikkat istiyor. Malesef ülkemizde de bunlardan bol olduğu için paranoya halinde kullanmak gerekiyor.
evet, bir anlık dikkatsizlik. kötü sonuçlar doğurabiliyor.
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
o yolu biliyorum geçen perçembe bizde ordan yukarı çıktık . manzara izlemeye sık sık giderim oraya.. yol bozuk derken o yol hani arabalar kaymasın diye tırtırlı bir şekilde kazıyorlar ya hani bizim lastiklerin bir sağa bir sola atladıkları biçimden .... izmirde yaşayanlar bu tarz yollara dikkat etmeliler motor resmen şerit değiştiriyor yoldan.. aynı yoldan birkaç örnek bir örnek de
: boğaziçi yokuşu yeni yapılan gazimemir köprülerinin mazgal bağlantılarından önce ve sonra 20 30 metre... mezarlıkbaşı mevkiiivaryant da ki arnavut kaldırımlı yol. hele de ıslaksa o taşlar fayans gibi oluyor..
dostum çok geçmiş olsun..
evet, hem tırtıklardan teker attı. birde ıslak olması kayıp düşmemizi kolaylaştırdı. normalde yağmurda çok kullandım. ondan güvendim kendime ama yokuş olunca böyle tepki vereceğini tahmin etmedim.
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Nasıl oldun bilgilendirirsen seviniriz.:rendeer:
şimdi yatar pozisyondayım. ayak yüksekte. kafa aşağıda yatıyorum. hergün pansuman oluyor ameliyat dikişleri. kırılan fibula ve tibia kemikleri bileğin az üstünden, iyileşmesi en uzun süren kemiklermiş. yazı yatarak geçirecegim için canım sıkkın biraz. bayağıda ağrı yapıyor. allah kimseye vermesin böyle bir durum.
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun , ülkemizin gerceği işte bozuk yol ve sonu malum elinde sonunda birine denk gelecek bi kaza.
sağol, orada oturanlar, kaza anında ilk koşturanlar dedi burada çok oluyor böyle dediler.
-
22 Haziran 2009, 17:45
çok geçmiş olsun...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
22 Haziran 2009, 17:52
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler