bende kullandım hepsini.ama apache al derim pişman olmazsın.güzel motor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
apachelerin sifir fiyatlarida düşmüştü peşin para 3.150 liraydi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
hemen söyleyeyim burdaki ybr ye binenlerin %80 kask takmıyor ve % 70 ide o motoru modifiye etmek için alıp binenlerden motorun arka maksalı kısaltıyorlar önünü düşürüyorlar motoruyla oynurlar cart curt şeyler bunlara gerek yok cbf in bi asaleti var ya o asaleti bozamicakları içinde ybr ye biniyorlar
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
bende çok araştırdım cbf aldım sende cbfde karar kıldın sanırsam hayırlısı olsun yanlız aldığın gibi koruma demiri tak sonra Allah korusun benim motor gibi 2. günü yan yatar 400 lira masraf çıkar ( benim gibi eşe dosta verme motoru ) tekrardan hayırlısı olsun
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
bence apaci tip olarak daha güzel ve çok seri bir motor
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
ne kadara anlaştın plaka hariç
bana göre cbf 150
canercamalan'a göre apaache
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
şimdi apache ile cbf in en çok karşılaştırılan yönü motorları yok apachi daha hızlı yok şöyle böyle şimdi 150 lik bir motordan ne bekleyebilirsin ki hız olarak ataklık olarak apachi nin biri yanına geldiğinde sana bir iki boy fark attığında intahar mı edeceksin yada sen bu motoru milletle yarışmak için mi alıyorsun(genelleme yapıyorum üzerine alınmayasın saxofoncum) şimdi burda önemli olan konfor ve dayanıklılık bence. o zaman geriye cbf 150 kalıyor hayırlısı olsun.
Master of Davar
100 150 arası bişey plaka zaten
hayırlı olsun diyelim ama herkes biliyor cbf ler artık çin yapımı 20-30000 de yağ yakmaya başlıyormuş aklını karıştırmayalım ama kullananlara sor derim bende çok araştırdım honda hoşuma gitsede problemlerinden dolayı vaz geçtim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
arkadas karar vermiş karıstırmayın fazla bana sorsan ybr alırım benım motora mıllet bakıyor nedense her yerde var ama bakımlı motor olunca her zaman bakılır cunku motorunda ruhunda var capkınlık ayrıca ybr 400 tl daha ucuz cbf e göre...e tabi cbf daha kalıplı 150cc ama tipi hosuma gitmediğinden ybr tercih ettim birde devir göstergesi yok vites göstergesi var :D
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)