Bugün İlk Kazamı Yaptım...!!
Reklamlar
-
15 Haziran 2009, 01:41
Reklamlar
-
15 Haziran 2009, 01:44
görkem sen iyisin dimi?
çok geçmiş olsun canım kardeşim...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
15 Haziran 2009, 01:45
Geçmiş olsun.Akşam üstü Canerle senin hakkında konuşuyorduk kaza yapmadı diye ...
-
15 Haziran 2009, 01:45
bygrm adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ilk olarak şunu söyliyim bende önemli bişey yok ayağım ve ellerim acıyor biraz sadece o kadar.
kazanın nasıl olduğuna gelirsek power slayt şeklinde oldu.viraj içinde ikinci viteste gidiyordum
debriyaja bastım biraz yavaşladım ve vitesi bire aldım debriyajı bıraktım yerler tozlu olduğundan arka teker kilitledi. daha sonra arka teker tam sağıma geldi ve viraj içinde tam yan döndü. beni virajın içine fırlattı ve makina bir yere ben bir yere düştüm.
hasara gelince fren maneti,sağ peg,grenajda çizik,ayna ve sinyal kırıldı + kafa demiride sanırım biraz yamuldu.
herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim.. resimleri daha sonra atıcağım şuan internet cafeden girdim.
bu arada şuanda lüleburgazdayım,lüleburgazda kaza yaptım. evde deilim.
motorda yapılacak en son iki şey
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
15 Haziran 2009, 01:47
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
görkem sen iyisin dimi?
sağol çağla ablacım ayağım şimdi şimdi biraz daha ağırmaya başladı sanırım olayı sıcaklığıyla anlamadım baya ağrıyor şuanda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 AM ----------
mterayes26 adlı üyeden alıntı
motorda yapılacak en son iki şey
eve burada birinci vitese aldığımı düştükten sonra anladım debriyajı bıraktığımda birinci viteste olduğunu kendice unutmuştum
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
15 Haziran 2009, 01:47
Moderatör
görkem sen iyisin dimi?
İnternet cafe'ye gidebilecek kadar iyi sanırım.. Geçmiş olsun, olan olmuş, sanada viraj teknikleri konusunda ders olmuş. ALLAH daha beterlerinden saklasın.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
15 Haziran 2009, 01:48
bygrm adlı üyeden alıntı
sağol çağla ablacım ayağım şimdi şimdi biraz daha ağırmaya başladı sanırım olayı sıcaklığıyla anlamadım baya ağrıyor şuanda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 AM ----------
eve burada birinci vitese aldığımı düştükten sonra anladım debriyajı bıraktığımda birinci viteste olduğunu kendice unutmuştum
kim var yanında görkem? orda yalnızmısın? doktora filan gittin mi? ihmal etme yanında kim varsa onunla birlikte bi doktora göster...
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
15 Haziran 2009, 01:49
Lucas adlı üyeden alıntı
İnternet cafe'ye gidebilecek kadar iyi sanırım.. Geçmiş olsun, olan olmuş, sanada viraj teknikleri konusunda ders olmuş. ALLAH daha beterlerinden saklasın.
sağolasın abicim, allaha şükür internet kafeye gidicek kadar iyiyim. aşırı derecede bişeyim yok ayağım dışında..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 AM ----------
kim var yanında görkem? orda yalnızmısın? doktora filan gittin mi? ihmal etme yanında kim varsa onunla birlikte bi doktora göster...
yarın bakıcağım çağla ablacım annemin babamın herkezin haberi var beni çıkmam lazım kendinize dikkat edin
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
15 Haziran 2009, 01:50
görkem'cim geçmiş olsun senin hasar görmediğine sevindim lütfen daha dikkatli ol
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
15 Haziran 2009, 01:51
geçmiş olsun arkadasım daha kötüsüde olabilirdi... sen iyisin ya bosver bu kazalardan ders cıkar yeter , ustaların uyarıları motosıklet kullanırken aklında olsun her zaman...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
15 Haziran 2009, 01:52
bygrm adlı üyeden alıntı
sağolasın abicim, allaha şükür internet kafeye gidicek kadar iyiyim. aşırı derecede bişeyim yok ayağım dışında..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 AM ----------
yarın bakıcağım çağla ablacım annemin babamın herkezin haberi var beni çıkmam lazım kendinize dikkat edin
sende dikkat et kendine bi ayagını göstersen iyi olurdu ama neyse yarın ihmal etme sakın
[/B]
-
15 Haziran 2009, 01:55
Çolkgeçmiş olsun.. İyi ki arkadan gelen birileri yokmuş ya da
daha beteri olabilirdi. Allah daha beterinden saklasın...
-
15 Haziran 2009, 01:57
geçmiş olsun ne diyeyim daha kötüsü olmasın umarım..anlık işler işte..
sandman adlı üyeden alıntı
Çolkgeçmiş olsun.. İyi ki arkadan gelen birileri yokmuş ya da
daha beteri olabilirdi. Allah daha beterinden saklasın...
motosiklette en tırstığım şey zaten..ben bir yere patlayayım hadi neyse görerek patlıyorsun ama arkadan gelen bir araba, kamyon, tır olursa..allah korusun..
-
15 Haziran 2009, 02:14
geçmiş olsun kardeşim, en büyük kazamız bu olur inşallah.. Allah beterinden korusun bizleri
-
15 Haziran 2009, 02:17
Öncelikle geçmiş olsun
arkadaşlar şunu unutmayın viraja sabit bir hızla girip sabit bir hızla bitirin.Viraj
esnasında gaz açmadan,frenden,vites değiştirmeden sakının malum türkiyenin yolları...
-
15 Haziran 2009, 02:33
-
15 Haziran 2009, 02:40
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
15 Haziran 2009, 02:44
geçmiş olsun GÖRKEM akşam akşam korkuttun len...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
15 Haziran 2009, 02:59
-
15 Haziran 2009, 03:07
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler