GÖRKEM birdahakine gaz açarak yanla böylesi masrafsız oluyor...
GÖRKEM birdahakine gaz açarak yanla böylesi masrafsız oluyor...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
bu meleti düşmeden kırmadan öğrendim diyen çıkmaz zaten emin ol çok samimiyim işin kötü tarafı örenmenin sonu yok babam zamanın ptt motorcusu hani javalar falan o bile geçen gezerim derken benim cebefe yi yatırmış abi gülsen gülemiyosun kızsan kızamıyosun maddi hasar gelip geçer eşe dosta zarar gelmesin bu en büyük tesellimiz ne km ne yıl örenmenin sonu yok allah beterinden saklasın geçmiş olsun
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
viraj icinde yatmış motorun vitesi değiştirilir mi be cnm, helede birinci vitese atılır mı? çok büyük gecmiş olsun,, bir amatör hareketi olmuş gercekten.. uzun zamandır motor kullanmış olabilirsin ama sakınma, kaçınma ve kurtarma hareketleri vardır..((tecrübe ile kazanılır)) kaçınmayı uygulayıp gazı acsan toplama ihtimalin olabliirdi... neyse Sende birşey yoksa iyi, motor bi şekilde toplanır... iyi bak kendine...
geçmiş olsun kardesım.
olcağı varmış olmuş.
geçmiş olsun.
bunlar hayatta hep birer tecrübe.
biz burda bas bas bagırıyoruz kalıbınızın motorunu kullanın diye.
bilginiz dahilinde hareket edin diye.
lafım sana değil ama motosiklet alıcak tecrubesiz arkadaslar için bir örnek.
Allah sağlık versin motor pert olsun sorun deil.
halolur canını sıkma
sürüş teknikleri oku.
videoları izle uzman tv de işine yarayacak.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
geçmiş olsun son olur inşallah ciddi bişey olmadığına sevindim
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
geçmiş olsun arkadaşım, önemli olan sende bişi olmaması. gerisini boşver.
geçmiş olsun...
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Geçmiş olsun umarım bir daha başına gelmez.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)