Bugün İlk Kazamı Yaptım...!!
Reklamlar
-
15 Haziran 2009, 11:59
Reklamlar
-
15 Haziran 2009, 12:00
sakinseytan adlı üyeden alıntı
tesselliyle uzaktan yakından alakası yok, yoksa sendemi kaygan zeminde aynı haraketi yapıyosun
evet ben yapiyorum ama benim debriyaj kaçirdigi için arkayi kitlemiyor cok rahat dönüyo ve tehlike olmuyo
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
15 Haziran 2009, 12:02
Geçmiş olsun, sana birşey olmamasına sevindim.
-
15 Haziran 2009, 12:09
geçmiş olsun kardeşim ALLAH beterınden korusun
-
15 Haziran 2009, 13:33
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
-
15 Haziran 2009, 13:39
inşallah son kazan olur...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
-
15 Haziran 2009, 14:16
ahhh be dostum :( virajda vites düürmek hemde 1 e atmak :( hataların kalı :( çok büyük geçmi olsun ucuz atlatmışsın.. bi arkadaşımında başına geldi o günden sonra virajda debriyjaa dokunmaz oldu
-
15 Haziran 2009, 14:22
çok geçmiş olsun. bu kadarına şükretmek ve bi doktora görünmek lazım...
-
15 Haziran 2009, 14:36
görkem geçmiş olsun kardeşim
allah beterinden saklasın son kazan olur umarım bu
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
15 Haziran 2009, 14:42
çok geçmiş olsun... .................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
15 Haziran 2009, 15:23
görkem geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
15 Haziran 2009, 15:44
çok geçmiş olsun Görkem, allahtan sende birşey yok aman aman
bende dün viraja girerken hızım 50 falandı, dedim vitesi 2ye düşüremde öyle dönerim. bi düşürdüm meğersem 2deymişim 1 e atmışım, başladı patinaj çekmeye, neyse sakin sakin toparladım düzelttim.
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
17 Haziran 2009, 15:29
Gecmis olsun, Allah daha büyük kazalardan korusun seni ve hepimizi
-
17 Haziran 2009, 16:39
gecmıs olsun işallah yasamazsın bırdaha boyle seyler
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
-
17 Haziran 2009, 18:13
cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı
başlığı gördüm çok korktum hemen telefona sarıldım saate bakınca dur dedim kendime sabahın 6sında aranmaz neyseki bişeyin yokmuş kardeşimya çok büyük geçmiş olsun allah daha beterinden sakınsın neden hastaneye gitmedin be görkemim çok mühim bir durum bu bişeyim yok demiyeceksin bir doktara gözükeceksin neyse kardeşim çok geçmiş olsun sabah ararım bir hal hatrını sorarım.
teşekkürler çağatay abim çok saolasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------
sakinseytan adlı üyeden alıntı
tam amatör kazası neyseki birşeyin yok geçmişolsun
ufff nede amtörüz yaa kazanın olucağı yeri kestirsen zaten kaza yapmazsın adı üstünde kaza emin ol senden daha pro'yum 4 senedir ilk kazam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 PM ----------
SAd0 adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun Görkem, allahtan sende birşey yok aman aman
bende dün viraja girerken hızım 50 falandı, dedim vitesi 2ye düşüremde öyle dönerim. bi düşürdüm meğersem 2deymişim 1 e atmışım, başladı patinaj çekmeye, neyse sakin sakin toparladım düzelttim.
işte banada aynı durum oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 PM ----------
erhan_39 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.Lüleurgaz' a dünki düzenlenen gezi için mi geliyordun acep?Tam olarak nerde oldu kaza.Hala Lüleburaz da mısın?
saolasın hala lüleburgaz celaliyedeyim.umarım bir ara karşılaşırız..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
17 Haziran 2009, 18:13
Çok Geçmiş Olsun Canım, Allah Beterinden Korusun...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
17 Haziran 2009, 19:19
bence tecrübeli yada tecrübesiz olman yaptıgın km ile ilgilidir senelerle degil ben yılda 5000km yapsam 4 yılda 20 bin yapar ama senede 20 bin kmde yapan var oda 80bin km yapmış olur aradaki 60 bin cok büyük bir tecrübe farkıdır..ayrıca amatör yada profesyonel diye bir sey olmaz profesyonel olanlar yarışcılar burda tecrubelı yada tecrubesiz yada tecrübesi az olan ayrımı olabilir hatırlatmak istedim..motosiklete biniyorsak her an kaza yapabiliriz bu ayıp bişe degil sıkma sen canını....o tam amatör işi kaza diye yazan arkadasıda kullandıgı alaycı tavırdan dolayı kınıyorum
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
17 Haziran 2009, 19:26
geçmiş olsun
benim 35000 km motor tecrübem var ama ilk vitesli motor kullanmam tam bir felaketti. Eğitim almadan asla vitesli motorun üzerine çıkmam arkadaş.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
17 Haziran 2009, 19:29
öncelikle geçmiş olsun görkem...
ama kazanın oluş şekli beni biraz şaşırttı... güzel motor kullanıyosun izlediğim kadarı ile ama yanlamayı sevdiğinde bi gerçek... e buda faturan
sıkma canını kazadır olur
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
-
17 Haziran 2009, 19:33
Virajlarda yapmayı çok sevdiğim harekettir bu..motorun vereceği bu tepkiyi beklememen şansızlık.Geçmiş olsun.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler