Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
başlığı gördüm çok korktum hemen telefona sarıldım saate bakınca dur dedim kendime sabahın 6sında aranmaz neyseki bişeyin yokmuş kardeşimya çok büyük geçmiş olsun allah daha beterinden sakınsın neden hastaneye gitmedin be görkemim çok mühim bir durum bu bişeyim yok demiyeceksin bir doktara gözükeceksin neyse kardeşim çok geçmiş olsun sabah ararım bir hal hatrını sorarım.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
kardeşim geçmiş olsun sende bişey yok ya gerisi tamir edilir.
geçmiş olsun kardeş...
allah beterinden saklasın...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
geçmiş olsun mala gelsin boşveeeer.Sana bişey olmamış ya.
Çok Geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Geçmiş olsun ve son olsun inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
aaah görkem ah neyse geçmişolsun kardeşim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
gecmis olsun ilk ve son kazan olur umarim.
çok geçmiş olsun ,
Geçmiş olsun.Lüleurgaz' a dünki düzenlenen gezi için mi geliyordun acep?Tam olarak nerde oldu kaza.Hala Lüleburaz da mısın?
Geçmiş olsun arkadaşım.Bak birşey daha öğrenmiş oldun.Ama biraz tuzluya malolmuş :( Viraj içerisinde yapılması gereken en son şeylerden birini yapmışsın.Ne yapacaksan viraj öncesinde yapman lazımdı.Heleki 2 den bire almak gibi.vites büyütsen neyse.Kaymaya başladığı an gazı açsaydın toparlama ihtimalin olabilirdi.
kardeşim geçmiş olsun. Sana tavsiyem virajlarda vitesi küçültürken debriyajı ani bırakmaktan ve ön freni çok kullanmaktan kaçın..
görkem geçmiş olsun kardeşim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
tam amatör kazası neyseki birşeyin yok geçmişolsun
Motosiklet mucidi
Görkem geçmiş olsun sana bir şey olmadı ya gerisini boşver.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)