Beyler fox'ta manyak film var,Herkese tavsiye....Hemen ızleyın :D
Beyler fox'ta manyak film var,Herkese tavsiye....Hemen ızleyın :D
3 defa izlemişimdir
Bildiğimiz amerikan filmi para kızlar 0 model motorlar
çok fantasrik bi film fazla abartı yani ama yinede izliyorum şuan bakıcak başka bişey yok çünkü
o filmi en azından 10 kere izlemişimdir ve zamanım oldukçada izliyorum
Hiç izlemedim, çok şey mi kaçırdım ki acaba?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
kimin filmi var? televizyon uzak anlatı verin sevabına
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Eski bir film,mtt y2k nın olduğu sahne abartı olsada güzeldir.Birde Biker Boys diye bir film vardı.O biraz daha güzeldi
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
saatte 350km ile kasksız, gözünden hiç yaş gelmeden saatlerce gidebiliyorlar.sen düşünün artık gerisini lucas.
2 teker tek ruh tek yol.
helikopter motorlu makina chopper hızında gidiyor buna ne demeli
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
filmin ismi TORQUE
geçenlerde tek link olarak indirdim.arkadaşlarla 3 - 4 kez izledik.abartı olsada güzel sahneler var.ama unutmayın bu bir film, hangi filmde abartı yok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Chopper'da Nos Vardı Ama
HopeStyle ozmn bana şu chopper a takılan NOSS dan kullanmamız gerek acil olarak
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
matrix benzerı abartılı sahneler...okadar kavga edıyorlar motorlar hiç sarsılmıyoolsunn..herşeye ragmen motor görmek ses duymak çok guzell
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
BHTYR Senin Makina Nos'suzda Gider Be O Kadar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)