Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bu kaçıncı kaza bu kaçıncı biten hayat sönen ocaklar...Keşke insanlarımız bu olaylardan ders alsalar kendilerini düşünmüyorlarsa bile geride kalanları ve sevenlerini düşünseler...Ama hala görüyoruz ki korumasız kasksız alelalede binilen motorlar ve yine o acı haberler...
allah kimseye göstermesin.allah rahmet eylesin eşine acil şifalar versin..
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
Her zamanki gibi ALLAH rahmet eylesin deyip unutacağız, taki bir sonraki kaza ve ölüm haberine kadar. Yine bilinçsizce kullanacağız motorlarımızı, yine bilinçsiz bir otomobil sürücüsü bir arkadaşımıza çarpacak ve yine ALLAH rahmet eylesin diyeceğiz üzülerek...!
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Allah rahmet eylesin inşallah böyle kazalar yaşanmaz artık,içim acıyor motor kazası görünce
Allah rahmet eylesin..
Artık yeşil ışıkta durmadığım bir trafikte motor binmek istiyorum
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin...
insan ömrü için gercekten kötü bir son. ancak bn farklı bi konuya dikkat cekmek istiyorum :
tabii ki de kazalardan ders almak için konu acalım ama bu konuların içine insanların naaşlarının oldugu fotografları koymayalım bnce arkadaslar. kaza yeri ve kazalı araçlar olabilir ama insan naaşının bu şekilde afişe edilmesi bnce hiç hoş değil....
Allah hepinizi korusun inşallah...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Allah rahmet eylesin.. kalanlara sabır versin..
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
Allah rahmet eylesin. Potansiyel suçlu görüldüğümüz için iki kat daha fazla dikkatli olmamız lazım trafikte.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
motosikletle kırmızıda geçmek?ya yeşilde bile durup iki yönü kontrol etmek şart ama kime analtacaksın ki..Allah rahmet eylesin..bi durup kalkmak candan önemli dği.lütfen ışıklarda aşırı dikkat yeşilde ola bakın öyle çıkın..
mekanı cennet olsun.. allah sevdiklerine ve sevenlerine sabır versin......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)