Artık bu olaylara ÖNLEM bulmak lazım. Herkes baksın...
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 15:32
ben ne düşündüğümü burada yazamıyacam bu sefer... hafifleterek deniyorum; yapılacak şey olabilecek en ağır ve ibretlik cezaların uygulanmasıdır. el mi kesilir, kafa mı koparılır bilmem ; ama benim elime geçerse böyle bir .........çocuğu yaşam belirtilerini kaybedeceği kesin.
otopark ve kasko diyen arkadaşlar haklı aslında ama bu kadar ekstra masrafa girmek zorunda mıyız yani???
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 15:46
Bizleri uyarıp önlem almamıza yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
-
13 Haziran 2009, 15:56
kilit + kilit + kilit lazım
anca öyle caydırıcı olur
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
13 Haziran 2009, 20:08
By_StaR adlı üyeden alıntı
Aslında en başından şunu düşünmemiz lazım.. motorlarımızı korumaya yerimiz yoksa komşularımızın garajı falanda yok mu? Ortak kullanabilirsiniz pekala. ayrıca size Yakın karakol falan varsa o tip güvenli 24 saat çalışan yerlerede konulabilir diye düşünüyorum
selam Özer nasılsın
İstanbul'da komşuluklar sizin oralardaki gibi değil kardeşim ,
burda adamın garajı müsait bile olsa almaz senin motorunu ,banane len senin motorundar der
-
13 Haziran 2009, 20:16
Serk21 adlı üyeden alıntı
pek muhterem saygı değer emniyetimizin motosiklet hırsızlarını bisiklet hırsızlarıyla aynı kefeye koymasının sonucu bukadar yogun çalıntı olayı yaşatıyor..ben bile istedğim zaman bir sürü motosiklet hırsızı yakalayabilirm.adamlar internette satıyorlar motorun grenajını ön takımı aka taımı lastik jant motor kapagı blogu zinciri vs bir sürü çıkma parça toplasan motor çıkıyor zaten yani aşıkar çalıntı oldugu.o adamla geç irtibata birşey satın al sonra takibe al yakala bukadar basit..de bizim emniyet görevlileri ça çorba içmekten vakit bulamazlar yazık sonra kim gidip kaçak kumar oynatan kahvehanelerin önünde 5 dk bekleyip harçlık alıp gidip çorba içecek onlarada hak vermek lazım
+1
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
-
13 Haziran 2009, 21:10
canım kardeşim hassas Selçuğum inan senin kadar bende üzülüyorum emeklere yazık oluyor bir hain gelip çalıp gidiyor ...ama sende bende polis çocuğuyuz...pederler polis...bu konuda emniyet birşey yapmıyor canım kardeşim...hatta benim hanımın amcası hırsızlık büroda görevli ama bana bile faydası olmaz o kadar acziyet söz konusu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
13 Haziran 2009, 23:14
avkan65 adlı üyeden alıntı
tek çözüm kasko + ücretli otopark
motor 5.000 tl kasko senelik 600 tl peki nasıl olucak bu koskocaman araba 1000 tl kasko parası.yapsınlar uygun bir fiyat yaptıralım kasko.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
14 Haziran 2009, 02:38
Haklısın mete abim. Allah yardımcımız olsun nediyim...
-
14 Haziran 2009, 03:19
Nasıl olsa hırsıza kilit dayanmaz deyip hiç bir koruma onlemi almamak olmaz en azından bir zincir-kilit takımı+disk kilidi (abus onguard krptonite vs gibi markalardan) bulundurmak lazım dışarda bırakılmak zorunda kalan motosikletler için...
-
14 Haziran 2009, 03:29
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
motor 5.000 tl kasko senelik 600 tl peki nasıl olucak bu koskocaman araba 1000 tl kasko parası.yapsınlar uygun bir fiyat yaptıralım kasko.
çalınma olasılığı daha fazla olan bir şey için sen ucuz fiyat çekebilirmisin çekersen nasıl firmanın döner çarkını çevirebilecekmisin birazda bu açıdan bakmak lasım
motosiklet alırken kasko masrafınıda göz önünde bulundurmak şart artık bence
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
14 Haziran 2009, 19:05
aklına gelen bütün önlemleri alacaksın, ve gözünden uzakta olmayacak.ben evin içinde dahi kilitlerim, ve üzerini mutlaka brandasıyla kapatırım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
14 Haziran 2009, 19:56
demirgursel adlı üyeden alıntı
aklına gelen bütün önlemleri alacaksın, ve gözünden uzakta olmayacak.ben evin içinde dahi kilitlerim, ve üzerini mutlaka brandasıyla kapatırım
haklısın arkadaşım ek olarak
başına Koycan bi tane azılı Alman Kurt köpeğini bak bakalım yaklaşabiliyormu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler