Ya dostlar felaket moralim bozuk.
Böyle zamanlarda motosikletimin olmasını ayrı istiyorum... Şimdi binicem ve benzinim bitene kadar gitmek istiyorum... Tüm dertleri arkamda bırakım baş başa kalmak ufka doğru sürmek istiyorum...
Ya dostlar felaket moralim bozuk.
Böyle zamanlarda motosikletimin olmasını ayrı istiyorum... Şimdi binicem ve benzinim bitene kadar gitmek istiyorum... Tüm dertleri arkamda bırakım baş başa kalmak ufka doğru sürmek istiyorum...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Allah gönlüne göre versin diyim o zaman...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Gercekten keşke şu anda bir motosikletim olsa ne ailevi ne maddi hic birderimi, dert etmeden unutur mutlu olurdum diye hissediyorum...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Ama motosiklet alıncada kesinlikle çinli scooter alma vitesli motosiklet al
Bak bende varda noluyor hafta sonları uzun yola çıkmak istiyorum çıkamıyorum çünkü motora her an ne olucak bilemiyorum bakımları tam ama belli olmuyor bakım yaptırıyosun daha 10 km sora buji piposu gidiyor ne olucağı belli değil yani
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
AH BE ABİ direkt içimdekileri yazmışşısın.:(:(
çinli alma eski dertlerini ararsın ben hiç almadım ama görünüşleri hiç içimi açmıyor alırsande çinli cup modelleri tavsiye ederim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
offf offffffff yaramı deştin gene
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
0-3 milyar bütçen varsa çinli alacak adam ne yapacak? varsa 3-5 milyar alma tabii chinese.
sen enduro istiyorsun...
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Hiç birşey düşünmeden sadece gaza basmak. Rüzgar estikçe dertlerini savursun, dertlerin savruldukça hafifle.. Müthiş bir duygu, bu duyguyu herkes yaşamalı....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!!
Güzelmiş.Bunu duymamıştım.
motosiklet ömrü uzatır benim motor hala serviste git gide ömrüm kısalıyo beee
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
çinlide olsa mezpotamyalıda olsa motor motordur...en kötü motor rüzgarsız kalmaktan iyidir
öyle bi yazmışsınki sanki ,tüm derdlerin caresi motor bu da bir heves belli bir süre sürüosun hevesini aldıktan sonra sıkılıosun ... herşey böle sorunlar devam eder... isterse altında 1000 motor olsun ondanda sıkılırsın...
...
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)