siyah venom v210
siyah venom v210
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
Çay içeriz ama misafirlik için söz vermeyeyim abi ekledim meseneeeye, kirletmeyelim arkadaşın topiğini, sonra ağlar bu
Legends may sLeep.. But they never diE..!
oldu tamam.şimdilik iyi geceler.
Agv Gp-1 (Siyah)
Bana bir şey olmaz deme Qk mi?
Siyah.Belki gri de olabilir.Hatta beyaz olsa nasıl olur diye düşünüyorum, güneşi pek çekmez serin tutar.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Siyah güzeldir,kiri göstermez
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
Valla ben ilk kaskmı siyah aldım ama o modelin başka rengini bulamadığım için. Beyazı, kırmızısı falan olsaydı siyah almazdım. Hani görünürlük çok önemliymiş, görünür olması gereken şeyler arasında en önemlisi de kaskmış ya?
Aslında ikinci kaskımı kırmızı almaya niyetlenmiştim ama dükkanda bir baktım, beyazını takınca Storm Trooper'dan farkım kalmıyor
Aklımı çelen o oldu.
[B]J şimdi asker[/B]
Neye oy vereyim bilemedim, bir müddet dudaklarımı ısırıp, tırnaklarımı kemirdikten sonra sadece yazarak koşar adım çıkmaya karar verdim.
Siyah kaskım da var, rengarenk olanı da; kask almaya parlak ve mat siyahla başlamışken, düz siyah kaskla görünür olmazsınız konuları üzerine, alacalı bulacalı olanından da, düz kırmızı olanından da edindim, günlük hayatta da en sık kırmızı-siyah kullanırım ama hala canım değişiklik istediğinde, özel bir hisle farklı bir kask istediğimde siyahlarıma yönelirim. (Adeta içimi döktüm)
Düz renk kask her zaman güzeldir, çekicidir, düz renk siyah olursa, üstüne bir de asildir... Kıssadan hisse siyah kask şiddetle önerilir
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Sucubert parlak siyah kaskım var fakat bundan sonraki daha bi civcivli olacak.Hatta sekındri olarak opın feys şatafatlı bi kask alıcam,grili kırmızılı...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Parlak siyah shoei multitec eşiminki de mat siyah
..::.. GO ..::..
shoei bryne yani alacalı bulacalı
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
Hiç siyah kaskım olmadı.... Hep alacalı bulacalı oldu...
şimdi alcak olsam beyaz alırım
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
kurtuldum siyah kasktan!
kendi tasarımım
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)