Legends may sLeep.. But they never diE..!
Kavgaya gerek yok.
Topigi açan arkadasimiz, motosiklet kulturunun ne oldugunu açiklarsa, sorun çozulecektir.
Olmayan bir konu uzerine birbirinizin kalbini kirmayin yani.
Motosiklet kulturu ne ki?
Boyle saçma sapan bir terimi kim çikartiyor.
Nereden duyup da buralara tasiyorsunuz anlamis degilim.
Bahsetmek istediginiz sey surus kurallariysa eger, bu kuraldir, kultur degil.
Motosikletin kulturumu olurmus?
Kultur baska bir seydir.
Motosiklet surus kurallari, trafik kurallari baska bir sey.
Eger bir yerde kural varsa, bu kurallari isleten bir yaptirim mevcuttur.
Ister kulturlu bir birey olun
ister kultursuz (ki boyle bir sey tabiata aykiridir)
bu kurallara uymak zorundasinizdir.
Fakat siz kurallar ve yaptirimlari, trafik polisi ve ceza makbuzlari çerçevesinde tartismaya baslarsaniz, iste orada herseye yeniden baslamak gerekir.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Kavga yok, kültür mantarı yetiştiriciliğini tartışıyorduk sadece hemşehrimle. Yoksa kültürmüş, kültürsüzlükmüş o konuları konu sahibi daha iyi bilirler.
Ben şahsen Yalova'da motosiklet kültürü olmadığına inanmıyorum. Burda kriter nedir öncelikle onu tartışmak gerekli. Bu ülkede iyi şeyleri hakeden değil parayı bastıran alıyor genelde. Bunu Yalovaya maletmek saçma olur. Kültür yok denilen Yalova'da motosiklet kulübü var (SMSK) Her yıl MotoFest düzenleniyor. Motorize Afet Timi var (MAT) Bu ülkede motosikletlerin şehir içine girmesininin yasak olduğu iller de var.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
e tamam işte sorun ne bırak scooterdan geçsinler 600e patlarlar sana iş çıkar ucuza kapatırsın motoru
bu scooterdan yada düşük cc den 600 e geçilmez diyen insanları anlamıyorum..Boş konuşuyorlar gibi geliyo bana [COLOR="Silver"]
Adanada motür kültürü yok arkadaş..200 cc den 660 cc ye geçtim bi kişide çıkıp sen napıyorsun arkadaş demedi yahu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
[QUOTE=egoll;1628883]yada sen ve senin gibiler kaza haberi okumaktan yada kaza yapanları seyretmekten zevk alanlardır[QUOTE]
bu nedemek ya? ailemizden ölenler oldu yakın arkadaşlarımızı kaybettik sevdiklerimizi değer verdiğimiz kişileri motor kazasında kaybettik şimdi hepimiz sen dedin diye kültürsüz ve sadist birer cani mi olcaz ? bence sen başkalarının pilotaj yeteneklerini bilmeden kültürsüz damgası vurcana konuyu anlatım biçimine ve seçtiğin cümlelerin ucunun kime/kimlere dokuncağına dikkatet
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
aslında forumların kötü olan yanlarından biri de tanımadan karşındakine diş bilemektir..herkezin fikirleri farklı olabilir.hayat bu her sayfasında gerek esprilerle gerek ciddiyetle geçer gider.dostum seni anlıyorum fakat Lucas ı tanısaydın emin ol sende çok severdin.bence gereksiz yere kalp kırmayın..emin ol sandıgın gibi biri değil kafanda başka şeyler tasarlama.
abicim 13 yıldır motor kullanıpda 600cc de kalmayı başarı olarak goruosan buuyur devam et ama bnce o senın zevkinden kaynaklanıyor...Schooter dan 600cc ye geçmek ilk motorunu aldıında seninde hayalin deilmiydi sanki.Bak;
"Tarihsel, toplumsal gelişme süreci içinde yaratılan bütün maddi ve manevi değerler ile bunları yaratmada, sonraki nesillere iletmede kullanılan, insanın doğal ve toplumsal çevresine egemenliğinin ölçüsünü gösteren araçların bütünü."
Burada bizi suçlamaya hakkkın yok burada once donup kendine bakmalısınki gençlere (kendi deyiminle hani 13 yıldır motor kullanıomussun ya)deneyimli bir motorcu olarak bu adetler bütününü gençlere aşılayamadığın için... Oh ne guzel her şeyde yaşımızdan dolayı gençlere suç atmak oysaki dönüp kendine bakmalısın biz sizi örnek alıoruz başka kimseyi deil biz sizin aynadaki yansımanızız bu davranışlar bakımından... şimdi lütfen artk birbirimizi kırmayalım kultur olayına subjektif deilde objektif olarak bakalım lütfen
Saçmaladığının farkında değilsin değil mi? Brad Pitt sandığımı düşündürecek ne yazdım şu ana kadar konuya? Yalova ufak yer, elbet karşılaşırız, buradan yazdıklarım ters etki yaratıyor, ya sen anlayamıyorsun Yalova'yı kötülediğini, yada ben anlatamıyorum. Bunu bir şehre maledemezsin, derdim bu. Yüz yüze konuşur ortak noktada buluşuruz.
Siyah Hyosung Gt 250 comet kullanıyorum, balıkçılara takılırız genelde eşimle akşam üstleri, görürsen bir selam verirsin, tanışırız. Brad Pitt'e benzeyip benzemediğime karar veririz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------
Mujucks Murat'ı ziyarete gelmeyi düşünüyorum bir iki gün içinde bir aksilik çıkmazsa, haber veririm, müsait olursan beraber gideriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)