Arkadaşlar yeni bir motor tutkunuyum. Kafamdan mondial 150zat almak geçiyor.Bunun + ve - yönlerini bana açıklarsanız sevinirim. Ya da 150zat dışında max. 3000tlye kadar bi sağlam+hızlı+performanslı bi motor önerirseniz sevinirim.
Arkadaşlar yeni bir motor tutkunuyum. Kafamdan mondial 150zat almak geçiyor.Bunun + ve - yönlerini bana açıklarsanız sevinirim. Ya da 150zat dışında max. 3000tlye kadar bi sağlam+hızlı+performanslı bi motor önerirseniz sevinirim.
sağlam+hızlı+perforans.. hemide 3000 lira bence...
ybr 125 ayağını fazlasıyla keser vitesli olduğu için ama sen bilirsin
bizimki sadece fikir..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
4000 ver Kymco/Aqulity City 125 al! Hem sağlam hemde kaliteli bir makinaya bin.İkinci eldede,servistede problem yaşama.En az 500 liralık koruma eekipmanı alacağınıda unutma.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
YBR 125 derim. Henüz 1,5 aylık motorcuyum bende, YBR'yle başladım, hem ayaklarım yere sağlam ve rahat basıyor, hem motora hakim olduğum hissi veriyor. Kullanım kolaylığından da çok memnunum, 900 km yaptım şimdiye kadari yakında 1000 bakımına götüreceğim, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
arkadaşıma katılıyorum ybr 125 sana uygun..
performans diyon zat diyon
zat gezi motoru diye bilirim çapır gibi sagdan yavaş yavaş
illede scooter diye bi iddan yoksa ybr al derim bende..
skotırdan vitesliye geçişde zorluk oluyor..bence hiç ugraşma skotırla..
illede skotır diyosan ; zat ı boş ver..151 RS ye bak..
daha yüksek performans,daha az yakıt tüketimi,daha pratik kullanım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------
hayırlı olsun..bencede iyi seçim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------
bir scooter kullanıcı olarak 4000 tl nin 125 cc bir scooter a
çoooooooooooooooooooook fazla olgunu düşünüyorum..
o paralara temiz bir CBF 250 alıp paşalar gibi binilebilir..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 AM ----------
zatla uzun yol yapılmaz ölemi.. mersinden girerim marmarisden çıkarım
eger zat harbiden zat ise tık bile demez..
125 cc ile konyanın 100 km civarında gitmediğim yer yok..
zatla türkiye turu bile yapılır..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
ybr 125 sana uygun..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Hep önerildiği gibi, ybr 125-250 veya cbf 150-250. Al sana 4 tane motor.
Motor almadan önce korumalarını al. bütün paranı motora verirsen korumasız kalırsın. Ehliyetin yoksa önce onu hallet. ehliyetin yanında eğitim de veren bir yere git. sonra pişman olma, kimseyi üzme...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
sadece sehiriçinde kullanacaksan 3000TL ye kymco agility125 tavsiye ederim.
sehirdışında da kullanabilirsin ama konforlu değil. sehirdışı için; vitesli, naked tarzı bir motor düşünmelisin. ybr125, cbf150, ck125, tvs apache gibi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 PM ----------
bir de ilk motorun olacağından vitesliler seni düşündürüyorsa; cup (yarı otomatik vitesli, debriyajsız) tarzından başlayabilirsin. crypton, activ, modenas, straight150 gibi..
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
150 zat alma bence.Asya 150t1 ondan daha şık ve kaliteli bence.Bir araştır derim.Kullananlara sor.
kymco ck 125 ya da ybr 125 derim...
150 zatı önerenler yada önermeyenler buraya + ve - yönlerini yazarlarsa iyi olur
150 zat hem hantal hem yakıtı çok fazla hemde çok ama çok narin bir motor aynı paraya ikinciel Dylan alabilirsin ve emin ol aldığınada pişman olmassın. zat alırsan servisle kardeş yollarla düşman olursun..
Seninki tüm dünyada barış, kardeşlik olsun istiyorum der gibi olmuş..
Ybr 125, Cbr 125 bak, Cbf 150 bile bakabilirsin.. İlla scooter istiyorsan hemen bu fikrinden vazgeç. 3 vitesi olsun ama vitesli olsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Motoru almadan önce servisine git bak orada neler var? üşenme gir içeri sor ..Bu motor nasıldır ne önerirsin diye sana ne diyecek... Bu bedeva akılıda kimseye vermem...)
Bu çinlilerin genelde scooterları turşuluğa müsait benden söylemesi... Viteslileri biraz daha iyi sadece...
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)