Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

150 ZAT CILAR bilgi verin lutfen

Motovento
    REKLAM ALANI
    gokhan150zat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fiddle
    BENİM YENİ ALDIGIM 150 ZAT DAHA 600 KM DE BU HAFTA 20 MİLYONLUK BENZİNLE SADECE 135 KM YAPABİLDİM BENİM MOTORUN ARKA BİLYALARINDA SORUN VARMIŞ BUNDAN KAYNAKLANABİLİYO OLABİLİR Mİ? VE SİZİN 150 ZAT LAR NE KADAR YAKIYO BANA YARDIMDA BULUNABİLİRSENİZ SİMDİDEN COK TŞKKURLER

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    gokhan150zat, sen de hoşgeldin aramıza, 20 ytl lik benzinle 135 km iyi yapmışın valla, ben de hyundai getz var 20 ytl lik benzinle 80 km yapıyor ancak, şanslısın...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

gokhan150zat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fiddle
    FEDERAL ANCAK SİTEDE BULUNAN DİGER 150 ZAT SAHİPLERİ 20 YTL LİK BENZİNLE 200 KM YAPTIKLARINI SOLUYOLAR...

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    ben as150t ile 10 ytl'ye 130-140 arası yapıyorum sonuçta zat'da 150 cc 10 bg civarı bu kadar fark olması imkansız
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

mehmetkilic31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 mondial 150 zat
    evet 150 zat ın fazla yaktığı doğru ibi gibi gibi ama seninki cok yakıyo bence

Forumdan Uzaklaştırıldı solistalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 Zat
    Benim motosikletim 90 kuruş yakıyor

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı federal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gokhan150zat, sen de hoşgeldin aramıza, 20 ytl lik benzinle 135 km iyi yapmışın valla, ben de hyundai getz var 20 ytl lik benzinle 80 km yapıyor ancak, şanslısın...
    bende de 1,6 europa var 20 ytl ye 45 km gidiyor hatta demesini yaptım yolda kaldı(ama yedek benzin vardı)burda araba ile motoru kıyaslamıyoruz
    ben 151 rs ile 12 ytl benzinle 170 km yol yapıyorum uzun yolda degişiyo bu şehir için geçerlidir,zat arkadaşımda da var o da çok yakıyo,nedeni 151 rs nin motorunu adam kasasını büyütüp 150 zat yapmış motor kasayı taşıyamıyor,şahsen ben uludagdan istanbula 150 zatı çektim 151 rs ile,
    98 Beygir.....

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende de 1,6 europa var 20 ytl ye 45 km gidiyor hatta demesini yaptım yolda kaldı(ama yedek benzin vardı)burda araba ile motoru kıyaslamıyoruz
    ben 151 rs ile 12 ytl benzinle 170 km yol yapıyorum uzun yolda degişiyo bu şehir için geçerlidir,zat arkadaşımda da var o da çok yakıyo,nedeni 151 rs nin motorunu adam kasasını büyütüp 150 zat yapmış motor kasayı taşıyamıyor,şahsen ben uludagdan istanbula 150 zatı çektim 151 rs ile,
    Europa nın yaktığı benzin abartmışssın bence....
    Km de 900 (900.000) mü yakıyor yani....Ne var jet motoru mu.?????
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Europa nın yaktığı benzin abartmışssın bence....
    Km de 900 (900.000) mü yakıyor yani....Ne var jet motoru mu.?????
    aynısını arkadaşda bana dedi abartıyorsun diye ama bi ara elime 1,6 europa geçince aldım arkadaşı yola çıktık ve 20 ytl ile 45 km gidebildim tabi iddaya da girmiştik,akşam yemegi süperdi, 200 ibre vardı ve bende korkuyordum ibrenin patlamasından sonuna kadar vurmuştum,ama siz siz olun denemeyin yüragim agzıma gelmişti.

arkadaşın zat ise bi depoyla en fazla 190 km gidebilmişti bu zatların hepsi öyle sanırım..
    98 Beygir.....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler