Maşallah çok yakışmış motor size..Ama o surattaki somurtmayı silelim bir an önce ve güneş gözlüğü takın sürerken..sırıta sırıta gitmeye zorlayın kendinizi bir süre sonra ağız kulaklarda çok daha zevkli ve güvenli bir sürüş olur
Yalnız hala inanamıyorum bu yaşanan olaylara (kaza/motosiklet aşkı) film gibi valla..Eşime anlattım inanmadı geldi okudu forumu
Siyahatmaca, baba senmi çektin fotoları?
Vallahi dediğiniz gibi inanılacak bir olay değil bence bu fotoğraflarda yalancıktan.
yarım kask degilde full face kask alsin trafikte cok sıkıştırırlar
Abi bu olayların kısa metrajlı bir filmini çekelim.
Konu on numara
senoryada ayarlarız
Baş rollerde siyahatmaca-pomarance ve bir,iki yardımcı rol elemanı.
Bir kaza,bir tutku,bir arkadaşlık
Çarpılan Motorun Büyüsü
The summer
Motosiklet tarihine number one
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
telefon 7610 mu :D 6630 mu 6680 mi yoksa 6670 mi :D
oncelikle dizlik ve eldiven en azından bır mont gıymenızı tavsiye ederim..güle güle kullanın
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Çok güzel ilerlemeler Yazsanız roman,anlatsanız film olur :D Tebrik ederim azminizi
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
Benim yerimde hangi motorcu olsa aynısını yapardı.
Bütün motorcuların dileği bütün insanlar motor kullansın ve bütün motorcularda insanlara büyük bir zevkle motor öğretir.
Bütün insanlar keşke bu zevke gark olsa?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------
Mis süt. Ya sen?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 PM ----------
Aslında her motorcunun başına değişik anlamda çok romanlık ve flimlik olay geliyor...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Süt zararlıymış son verilere göreeee.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Arkadaşlar
Öncelikle hayal gücünüz tavan yapmış..Biz de seve seve malzeme olurus. Maksat arkadaşlarımızın mutluluğu
Bu çekirge fotolarını ben olsam koymazdım ama fena da olmamış, hani böyleyken böyle oldu kıyası yapasınız diye ilerleyen aylarda..Yüzüm asık değil, yaptığığım işi ciddiye almışım
Yüzümdeki gerginlik ve üç buçuk durumu gittiğinde ilerleme kaydettiğimi hep beraber göreceğiz inşallah..
To be continued....)
İyi geceler..
Öncelikle tebrik ederim cesaretinizden dolayı. km tacrübeniz arttıkça kendine güveniniz artacak ve motor üzeinde daha rahat hissedeceksiniz kendinizi.(mont, dizlik ve eldiveni ihmal etmeyin derim)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)