Amana Arkadaşlar Lütfen Daha Fazla Dikkat Edelim
http://haber.mynet.com/detail_news/?...e=04Aralik2005
Amana Arkadaşlar Lütfen Daha Fazla Dikkat Edelim
http://haber.mynet.com/detail_news/?...e=04Aralik2005
evet iki kazanın da görüntüsü forum da var zaten çok kötü
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Burada haber yanlış aktarıulıyor...
Benzincinin önündeki kazayı izledim ve adamın hızı 170 km. gözükmüyordu bu 1....
Suç arabadaydı... Yolun karşısından gelen motoru göre göre yolun ortasına kadar direksiyonu sola kırdı ve yolun ortasında da yani motosikletlinin geçeceği yolun ortasında durdu...
Öbür kazaya gelecek olursak daha dikkatle izlerseniz adam ışık düğmesine bastı ve arabalara kırmızı yanınca yoldan geçmeye başladı... Bu arada kendisine yeşil yanmamıştı ama daha ilk şeridi geçmeden kendisine yeşil yandı... 2. şeridi de geçmek üzereyken kesinlikle kırmızıda geçen bir 4 tekerin altında kaldı....
Bu sadece kırmızı ışığın sonlarında geçmek biz Türklere ait değilmiş yani...
iki motor sürücüsüne de acıdım...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
bende acıdım yazık olmuş
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
İkinci kazada ki,Çinde olduğu haberde verildi;motosiklet sürücüsü yolu kontrol etmeden çıkıyor,yoksa o kadar kısa zaman içinde otomobil gelip çarpamazdı.Ben hem otomobil hem de motosiklet kullanıcısı olmanın bizim için ne kadar önemli olduğu fikrindeyim.Çünkü bu sayede,diğer kullanıcının yapacağı hataları,ne gibi reflekslerde bulunabileceğini daha iyi tahmin edebiliyorsunuz.Özellikle araba kullanırken motosiklet kullanan arkadaşlara karşı daha hoşgörülü davranıyorum.İnanın özellikle İstanbul içinde motosiklet kullanmak intihar gibi bir şey.
benzincinin orda olan kazayı gördüm haberlerin abarttığı kadar hızlı gelmio bence motor. ayrıca o salak arabanın yaptığı nedir yaa resmen öldürmüş adamı tabi öldüyse
0 Rh +
ikincideki p.ç şoför
hiç karşıdan gelene bakmadan kafayı sokuyor
öbüründe de adam yeşilde geçiyor
motor yandan bakılınca kolay farkedilmez
dikkat etmek ve yanlara reflektör takmak lazım
motor siyah hava karanlık ama ışık var aslında
yeşl ışık bile aydınlatıyor
o ışıkta insan da geçebilirdi
gece diye kimse yok diyerek ışıklara riayet etmemek iyi birşey değil
2 sinde de suç arabalarda ölenler motor sürücüleri. Dikkat edelim heryerde böyle o. çocuğu sürücüler olabilir. Allah bizden uzak etsin.
Sadobey
sadobey sana sonuna kadar katılıyorum
test 11111111111111111
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)