Ehliyet sınavları da yurt genelinde bir hafta ertelendi.
-
23 Haziran 2004, 10:53
Admin
NATO Zirvesi nedeniyle ehliyet sınavları da yurt genelinde bir hafta ertelendi.
NATO Zirvesi nedeniyle İstanbul'da bazı bölgelerin trafiğe kapatılacağı dikkate alınarak, 26 Haziran'da yapılması planlanan ehliyet sınavları, yurt genelinde 3 Temmuz'a ertelendi.
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'NATO Zirvesi için bazı bölgelerin ulaşıma kapalı olacağı ve Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'na katılacak adayların ulaşım güçlüğü çekeceği' gözetilerek, sınavın yurt genelinde bir hafta ertelenmesine karar verildiği bildirildi.
Adayların 26 Haziran günü için belirlenen bina, salon ve sıra numarasıyla 3 Temmuz Cumartesi günü sınava gireceği belirtildi.
Açık İlköğretim Okulu Not Yükseltme Sınavı'nın yapılacağı okullarda ulaşım sıkıntısı görülmeyeceği için bu sınavların daha önce belirtildiği gibi 26-27 Haziran günlerinde gerçekleştirileceği kaydedildi.
Reklamlar
-
23 Haziran 2004, 19:38
e ismail bi hafta daha çalışır artık
-
23 Haziran 2004, 23:48
invent adlı üyeden alıntı
e ismail bi hafta daha çalışır
artık
+1
leto abi şu sınavdan bi geçemezsen varya acayip dalga geçerim senle haa. zaten 30 tane sou veriyolar , sınav soruları içinden çıkıyo onların.
-
24 Haziran 2004, 12:17
Motosiklet ehliyeti için Avrupa yakasında Villa Pera dan başka neresi var?
Ve villa pera motosiklet veriyor mu?
-
28 Haziran 2004, 15:46
murrat adlı üyeden alıntı
Motosiklet ehliyeti için Avrupa yakasında Villa Pera dan başka neresi var?
Ve villa pera motosiklet veriyor mu?
normalde her kurs veriyor motosiklet ehliyeti, ama talep az olduğu için ders açmıyorlar kayıt yaptırıp sadece sınavlara giriyosun.
motorda genelde çoğunda yok villa pera motor veriyor.
-
Motosiklet direksiyon sınavı 24 temmuz'a ertelendi.. girecek arkadaşlara duyrulur..
bir de murrat'a yanıt : pek cok yer veriyor ama en meshuru sanıyorum etik sürücü kursu, A2 ağırlıklı çalışıyorlar. Ben gittim sevdim.
sitesi de
www.ehliyetiniz.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler