merhaba benim merak ettiğim konu kışın motosiklet fiyatlarının ne kadar ucuzladığı
almayı düşündüğüm 2004 ve üzeri TA,F 650 GS,DL 650 ve 2000 ve üzeri Africa Twin'i 8-9 bin lira civarında bir paraya alabilir miyim?
merhaba benim merak ettiğim konu kışın motosiklet fiyatlarının ne kadar ucuzladığı
almayı düşündüğüm 2004 ve üzeri TA,F 650 GS,DL 650 ve 2000 ve üzeri Africa Twin'i 8-9 bin lira civarında bir paraya alabilir miyim?
Genel itibariyle Motosiklet fiyatları kısın biraz daha ucuzluyor... Alabilirsin...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ama ole böyle bi ucuzluk yok en fazla 50 tl...
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Hiç belli olmuyor arkadaşım alabilirsin bence. Paran cebindeyse takipte kalmalısın, kışa kalmadan bile denk gelebilir. Dediğim gibi hiç belli olmaz.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Kışın ölü sezon bayağı düşer fiyatlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar ;
ölücülere dikkat edin ....................
burada akıl verenler ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
umarım sizlerde bir gün motosikletinizi ölücülere satmak zorunda kalmazsınız ....................
benim motorumun fiyatı yaz kış aynı...yarın sende motor aldığında , kışın satarsın ki, senin gibi ucuza almak isteyen insanlara yardımcı olmuş olursun hem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------
anlayana kardeşim anlayana
valla bende anlamadım arkadaşın neyi kasdettiğini burda kimsenin kimseyi kandırdığı yada kafasına silah dayayarak motorunu aldığı falan yok motor sahibinin istediği fiyata satar alanda alır.kışın 50 tl indirimli olur diyen arkadaşda abartmış iyice valla ben nisan ayında aldım motorumu öyle 50 tl aşağıda almadım hatta zorla sattılar diyebilirim tahmin bile edemiyeçeğiniz fiyata aldım ÖLÜCÜ DEĞİLİM AMA... motoru sahibi öldürür alıcısı değiil
Bende kışın hyo gt250 r için fiyatların az daha düşmesini bekliyorum.. inş istediğim gibi olur...
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
Hayır alamazsın...
Kendini düşün 5 e sattığın motoru kışın 4 e verirmisin..?? Kış olunca hayatmı ucuzluyor..??
Sıkışmış olan kişi her mevsimde değerinden biraz aşağı satabilir...
kışın ucuzlayan motorlar genelde race tarzı motorlar
endurocu adam yaz kış dinlemez motorunu kullanır
şöyle düşün
motorunu da değiştirmek için satmak istiyorsun
kışın motorunu koyacak garajın da var
motor almak istiyorsun
sıfır alacaksan kışın kampanyadan alabilirsin
ikinci el alacaksan genelde sezon açılmadan az önce satış ilanlarında artış olur o zaman değiştirirsin motoru
o zamanda ucuza satmazsın motoru
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Sezon kapandı diye insanlarda fiyat düşmesine ilişkin bir düşünce mevcut ama alakası yok..Yazın verdiği fiyatı kışın üste çekenler bile var =)
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bütün motorlar için geçerlidir ikinci elde kışın gözle görülür bir düşüş oluyor bu yüzden motor şayet mevsimlik binmiyosan kışın almakta fayda var derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 PM ----------
çok emin gördüm seni senin ki cahil muhabbeti olmuş kusura bakma ama adam kışın kullanmadığı motoru bin tl de kırar 2bin de kırar nakte ihtiyacı olduktan sonra
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
aslında herkes kışın der ama ciddi düşüş sezon açıldıktan sonra yaşanıyor.çünkü motor alıcak olanlar zaten sezon açılmadan alıyorlar.satılmayan motorlarda iyice satılmıyor.gittikçe düşüyor fiyatlar.sahibinden.com dan takip edebilirsin.
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)