hyo karion (rt125) mi yamaha ybr 125 mi??? bu motorlar karşılaştırılmaz demeyin .. sizce hangisi ii gdr boyum 188 kilo 79
hyo karion (rt125) mi yamaha ybr 125 mi??? bu motorlar karşılaştırılmaz demeyin .. sizce hangisi ii gdr boyum 188 kilo 79
0 mı 2. el mi alacaksın
hangisi içine sindiyse onu al en iyi motor senin motorundur. sadece hyosung veya benzeri motorlar için "125'liğe o para verilmez" triplerine hazırlıklı ve dirençli olmanı tavsiye ederim.
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
ikinci eline, yedek parça ve servis olanaklarına bak bir de derim ben... hyosung hakkında davalık bir topic var forumda onuda okumanı tavsiye ederim... ama tabi en son kara hangisinin içini gıcıkladığıdır
Ybr 125.Birincisi kafama takılan nokta şu rt125in lastik ebatları güzel ama kaliteli lastik alayım dedin veya içlastiği değiştirmen gerekti çok zorlanırsın.İkincisi bende xrx125 sm var ki rt125ten daha kuvvetli bir makine olmasına rağmen kuvvetsiz bir makine,ybr daha güzel gidiyor.İkinci el piyasası ybr nin daha iyi.(ilerde motoru değiştirmek istersen rt125i satana kadar kaç tane ybr satılır...)Ama tip olarak kesinlikle rt125.
bence yamaha derim yedek parça bol ve ucuz
Yüksek Kalite Üstün Performans
cevap çok kolay yamaha harşılaştırılamaz benim fikrim
Born To be wild
Normal kullanırsan yedek parça ihtiyacı çok ta sık yaşacayağın bir durum olmaz..Fren balataları debriyaj balataları diğer 125 lik modellerin ki ile uyuşan ihtiyaçlar, heh onun dışında arka iç lastik ihtiyacım oldu bulamadım gittim 13 inçlik otomobil şambreli kullandım sıkıntı yarattımı ben bir fark göremedim ..iki kişi geziceksen bunu her rt 125 isteyene söylerim alma arka amorsitör 150 kg dan fazla yüklerde çok deforme oluyor,Benim rt 125 şu an 20000 de ve hiç bir sıkıntı yaratmadı... he bir de çok iyi bir servis bulman lazım motoruna kendi motoru gibiymiş gibi bakıp aldığı parayı hakedecek yoksa motora yazık olur
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)