Aslında yavaş gitmek istiyorum ;
- Sağ şeritte taksiciler,dolmuşcular önüme kırıp birden durmasa sağ şeritte yavaş gitmek istiyorum.
- 2 şeritli yolda, aracını olur olmaz yerde ve zamanda park edenler olmasa aslında sağ şeritte yavaş gitmek istiyorum.
- Sağ şeritte ilerlerken arkamdan hızla gelerek beni korkuya sevkedenler olmasa aslında sağ şeritte yavaş gitmek istiyorum.
- Sağ şeritte yavaş ilerlemesi gereken kamyonlar,otobüsler, sağ şerit kavramını ve bindikleri aracın amacını karıştırarak, sağ şeritte hızlı gitmese aslında sağ şeritte yavaş gitmek istiyorum.
- Büyük araçların bozduğu,dalgalandırdığı sağ şeritler olmasa aslında sağ şeritte yavaş gitmek istiyorum.
- Sinyal vermeyen sürücelerin çoğunlukta olduğunu ve bunların önüme birden araçlarını çevireceğini bilmesem aslında sağ şeritte yavaş gitmek istiyorum.
- Yol kenarında açık mazgalların olmadığına emin olsam aslında sağ şeritte yavaş gitmek istiyorum.
- Sol şeritte kaplumbağa gibi ilerleyen araç sahiplerinin, kibirli bir eda ile, motoruma yol vermemeleri yüzünden sağ şeritte hızlı giderek aslında onları sağlamak istemiyorum.
Ben motosikletimle aslında yavaş gitmek istiyorum!