Arkadaşlar Merhabalar,
Chopper tarzı bir motor almak istiyorum fakat fazla param yok.. 3bin-4bin civarında bir param var.
Caracal alayım mı ne dersiniz?
Arkadaşlar Merhabalar,
Chopper tarzı bir motor almak istiyorum fakat fazla param yok.. 3bin-4bin civarında bir param var.
Caracal alayım mı ne dersiniz?
motoru hor kullanmayacaksan bakımlarını zamanında ve eksiksiz yapacaksan. 100 km/h yi geçmiyeceksen al. memnun kalırsın. ama unutma bu bi japon değil. o paraya o kadar...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Kanuni hiç bulaşma bence
3bin-4bin liraya bisan alabilirsin v motor çift silindir caracal tek silindir.Avantajları var bisanın ama iyibir rodaj ve bakımlarının eksik etmediğin sürece her motoru alabilirsin.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
modeldel modele fark var. ben caraal kullanıyorum titreşim var evet. ama o kdar çok değil. rahatsızlık duymuyorum açıkçası. arkdaşımda keeway sl 150 vardı ondaki gibi abartılı titreşim yok. hatta mct 250 de de daha fazla titreşim var..
ayrıca param olsa bende biliyom bi dragstar almayı. o kadar sallak bi insan değiliz gidip çin malına hayranlık duyalım. ne yapalım paramız buna yetiyor...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ADam CAracal Alayım mı demiş Sizler Onu öneririm bunu öneririm diye kısa kısa anlamsız anlamsız öneriler yapıyorsunuz.. Caracalı bilenler öne çıksın şöyle bi anlatsın. Adamda ona göre seçim yapar. Öneriniz Varsa Nedenleri ile sebepleri ile Önerinizi Anlatın ARkadaşım. Böyle kısa kısa olmaz..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
O makinanın klasik motor sevmesemde turuncu depolu olanları çok hoş duruyor.
regal raptor fiyatlarını performansını bilmiyorum açıkçası hiçbirfikrimde yok ama tipi güzel istersen bi arastır
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ALMa ...
Bisan Lifan Roadstar al
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Caracal kullanan tanıdığım yok fakat,fazla sorun çıkarmayan bir cruiser olduğunu biliyorum..diğer seçenek olarak bisan roadstar 250 ve regal raptor derim...
Ben çok araştırmıştım. Bence al bin. Bej favorim. Caracal başlığını oku karar ver.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
öncelikle teşekkür ederim herkese..
Regal al regal diyen arkadaşın mesajını okudğumda espri yapıyor sandım fakat altta model de belirtince motor olduğunu anladım
Öncelikle bir arkadaşın da dediği gibi tabiki Harley ile bir olması beklenemez bu motorların fiyatları ortada.. biri onbinlerce dolar iken biri 4bin TL..
Benim için önemli olan yolda bırakmaması, konforlu olması ve performans olarak da çıldırtmaması.
160a çıksın gibi bir beklentim yok.. 120ye çıksın çıkarken de ivmesi güzel olsun yeter..
Beklentilerimi karşılar mı ne diyorsunuz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 PM ----------
Yalnız şimdi Bisan Roadstar'a baktım şekili şemali gayet yerindeymiş
Daha önce hiç bakmamıştım bisiklet markası diye :D
verdigin paraya değer güzel makina...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)