seyhan125 çok eski bir model windys cok daha yeni
seyhan125 çok eski bir model windys cok daha yeni
windy S ile durmadan 250 km yapıyorum(Manavgat-Dinar) 2 ayda 6500 km yaptım, bir de seyhan kullanıcılarına soralım?..
112ciyiz
2 haftaya alıyorum windy s . tüm başlıkları ve yorumları okudum tek sorunu direksiyonun orantısızlığı ve kolara yük binmesi gördüğüm kadarıyla. bunu düzeltmenin bi yolu varmı veya düzelten var mı , maliyeti nedir?
sorum güncel
Kafama tek takılan Windy S 125 in ön lastiğinin TUBE olması onu TUBELESS lastik takıp kullanmak mümkün mü? Ön jant buna müsait mi?
Arkadaşlar motorunuza tam sentetikmi yarı sentetikmi yağ koyuyorsunuz. Ben windy s ime tam sentetik koydum bazıları yarı sentetik kullan diyo siz hangisini kullanıyosunuz ?
her 2000 Km de bakımlarını yaptırıyorum, servis shell'in bir yağını koyuyor ama bilmiyorum nedir, fabrika bunu öneriyor diyor.
Bu arada arkadaşlar benim motor9000'i geçti, ikinci bakımda subap ayarı yaptırmıştım, tekrar yaptırmam gerekir mi? (+) ve (-) leri nelerdir?..
cvp lütfen...
112ciyiz
Bir şey daha sorayım Motosiklet hakkında çok fazla bilgim yok o yüzden soruyorum Windy s inizde vitesi hangi devirde değiştiriyorsunuz aşağı yukarı , Bide ortalama hangi devirlerde kullanıyorsunuz motorunuzu . Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Şehir içinde, performans beklemediğim zaman, 4-5binde yükseltiyorum ama 4. 5. viteslerde ya da ani hızlanma gerektiğinde 7-8000 devirde, sollama yapacağım zaman 10000 e kadar çıkıyorum...
112ciyiz
ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER 1 HAFTA OLDU WİNDY 125 ALDIM.50KM HIZDAN SONRA DİREKSİYONU AZICIK ELİMDEN GEVŞETİNCE SAĞA SOLA YALPA YAPIYOR TİTREME DEĞİL SANKİ BALANS SORUNU GİBİ.BİLGİSİ OLAN YADA BAŞINA GELEN VARMI
bursagsli dediği gibi büyük ihtimal lastik bacıncı en kötü furş takımı
Önümüzdeki Sezona Girerken 125 Yada 150 CC'sini Almayı Düşündüğüm Motosiklet.
sen servise sordun mu ne dediler?benim aklıma jantın dökümünde sorun var yada lastikte bi dandiklik var başka birşey gelmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
furş takımı derken bilye mi demek istedin?
furş takımı dediğin ön tekerdeki bilye mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
benimde arkada 46 litre çanta var ama aklıma gelmedi ondan olacağı senin de çanta büyük mü, servis bana da onda sorun yok dedi ama direksiyonu fazla sıkmıyorum zangır zangır titriyor bence normal değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)