Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanunı wındy s 125

REKLAM ALANI
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    g.bereket, düşünmeden al ben çok araştırdım parasına göre şahane motor. Bence sukutır alma.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ya abi büyük ihtimal alamayacağım çünkü babam hiçbirşekilde beni dinlemiyor bile olmaz olmaz deyip atıyor bende öğrenciyim çalışsam bile biriktiremem 3 ayda napalım kısmetse başka bir zaman ama motor hep aklımda.

Motosikleti
    KANUNI WINDY S 125
    Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya abi büyük ihtimal alamayacağım çünkü babam hiçbirşekilde beni dinlemiyor bile olmaz olmaz deyip atıyor bende öğrenciyim çalışsam bile biriktiremem 3 ayda napalım kısmetse başka bir zaman ama motor hep aklımda.
    Allah tan hayırlısını dilemek lazım Göksel kardeş belkide hayırlısı bu

sternboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok..
    hızı sevdiğimden değil ama uzun yolda 100 le rahat gidebilmek açısından soruyorum max. hızı nedir bu motorun deneme yapan varmı 100 üstüne rahat çıkıyomu??
    81VATAN__54MEKÂN

Motosikleti
    KANUNI WINDY S 125
    Alıntı sternboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hızı sevdiğimden değil ama uzun yolda 100 le rahat gidebilmek açısından soruyorum max. hızı nedir bu motorun deneme yapan varmı 100 üstüne rahat çıkıyomu??
    motosikletim daha 260 km de olmasına rağmen hafif rüzgarlı havada denemek amacıyla dokundum 120 yaptı ama artçıyla ne kadar oluyor onu bilemiyorum motoru tam açmadan hız yapmak ta doğru değil aslında
    [I]bildiğim tek şey hiçbişey bilmediğim[/I]

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Bende kırmızı windy var 2007, en yakın arkadaşımda 2007 saiyah windy var zaten 4 gün arayla aldık moorları..

onun motorda denedik 130 vuracaktı az kaldı 125 falan olmuştur ama tek kişiydi..(sibop ayarları yapılmıştı)

bence windy s de rahat bi o kadar yapar ama rahat gitsin dersen devrinde 100 le iyi gider..oda bize yeter hevesimizi töpüler yanii..
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saol annem artık motor deyince pahalı demeye başladı yani ısınıyorlar bende mecburen ucuz bir motor almak istiyorum 2.500ytl'yi geçsin istemiyorum birde sıfır olsun istiyorum onun için bana sorun çıkarmayan çinli lazım şimdi araştırıyorum scooter mi alsam daha fazla sorun çıkartır vitesli bir motor mu aslında vitesli daha ağır basıyor ama bakıcaz.
    1 yıldır almak için her türlü çabayı gosterdiğim alet bnm de bu senn de eger sıfır istiyor ve 2,500 aşağısı alıcaksan alacağın en iyi makinadır.Ben bizzat cok gezdim.Aşığım bunlara süper abi Titreşim falan takılmasın kafana yok ole bişi!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 PM ----------

Alıntı sternboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bu windy nin s olmayan modeli bu bunu yapıyosa windy s ile neler yapılabilir sen düşün (ben 115 de devamlılık sağlayabliyorum gezerken)

http://www.youtube.com/watch?v=beihTqt4LU8

Motosikleti
    KANUNI WINDY S 125
    Alıntı poyraz010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende kırmızı windy var 2007, en yakın arkadaşımda 2007 saiyah windy var zaten 4 gün arayla aldık moorları..

onun motorda denedik 130 vuracaktı az kaldı 125 falan olmuştur ama tek kişiydi..(sibop ayarları yapılmıştı)

bence windy s de rahat bi o kadar yapar ama rahat gitsin dersen devrinde 100 le iyi gider..oda bize yeter hevesimizi töpüler yanii..
    benim motorum daha 260 saatte usta sibob ayarı gerektirir mi bi de 500 saatte servise getir dediler acaba serviste mi bakacaklar sibop ayarına?

Motosikleti
    windy s 125
    golge20 ilk serviste yağına bakarlar ufak tefek şeylerine bakarlar sibop ayarını 2. serviste oldu daha doğrusu ben öyle olmasını istedim çünki daha sağlıklı olur.

ben tek başıma 110 km sabitleyip 40 km gaz kesmeden gittiğimi biliyorum fakat motor için pek sağlıklı değil. çünki 5. vites 9000 devirde 110 - 115 km arası hız yapıyor bu devirde motorun ömrü açısından pek iyi değil ama 2 kişi 120 ye çok rahat çıkıyorum fakat dediğim gibi sadece mecbur kaldığım zamanlarda normal zamanda 2 kişi 5. vites devir 8000 de hızım 90 km ve gideceğim her yere götürüyor maşallah. bu motordan fazlasını isteme kendinide windy de çok üzersin. zaten bu motorun amacı yüksek süratte uzun yol yapmak değil. fakat 80 - 90 km de küçümsenecek bir hız da değil. geçen hafta pazar günü hava 36 derece iken eşimle birlikte çeşmeden otoban a girdik motorun ne kadar zamanda bayılacağını test ettim 65 km sonra motorda hafiften bir çekişte düşme yaşadım o da gayet doğal çünki hava çok rüzgarlıydı ve çeşme dönüşü otoban full yokuş yukarı hava çok sıcaktı. bakımlarını zamanında yaparsan ve aleti üzmezsen sana gitmem demiyor ama motoru dinle ne söylediğini anla aletin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:14 AM ----------

golge20 ilk serviste yağına bakarlar ufak tefek şeylerine bakarlar sibop ayarını 2. serviste oldu daha doğrusu ben öyle olmasını istedim çünki daha sağlıklı olur.

ben tek başıma 110 km sabitleyip 40 km gaz kesmeden gittiğimi biliyorum fakat motor için pek sağlıklı değil. çünki 5. vites 9000 devirde 110 - 115 km arası hız yapıyor bu devirde motorun ömrü açısından pek iyi değil ama 2 kişi 120 ye çok rahat çıkıyorum fakat dediğim gibi sadece mecbur kaldığım zamanlarda normal zamanda 2 kişi 5. vites devir 8000 de hızım 90 km ve gideceğim her yere götürüyor maşallah. bu motordan fazlasını isteme kendinide windy de çok üzersin. zaten bu motorun amacı yüksek süratte uzun yol yapmak değil. fakat 80 - 90 km de küçümsenecek bir hız da değil. geçen hafta pazar günü hava 36 derece iken eşimle birlikte çeşmeden otoban a girdik motorun ne kadar zamanda bayılacağını test ettim 65 km sonra motorda hafiften bir çekişte düşme yaşadım o da gayet doğal çünki hava çok rüzgarlıydı ve çeşme dönüşü otoban full yokuş yukarı hava çok sıcaktı. bakımlarını zamanında yaparsan ve aleti üzmezsen sana gitmem demiyor ama motoru dinle ne söylediğini anla aletin

Motosikleti
    Alıntı golge20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorum daha 260 saatte usta sibob ayarı gerektirir mi bi de 500 saatte servise getir dediler acaba serviste mi bakacaklar sibop ayarına?
    ben ybr mi satıp para koyup sıfır aldım aldığımda adam servise gönderdi yağı tuzu konuldu..
    sonra servistki usta al gez ama bi süre 100 falan geçme sorlama motoru dedi bende tamam dedim..
    750-800 km oluna getir bi ayar çekelim dedi götürdüm fıstık gibi şimdi 2007 model ama çizik yok Allaha şükür ve gidişide güzel ben memnunum yani.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 AM ----------

bunlarda resimleri..

Motosikleti
    artık yok..
    90-100 arası gaz kesmeden yolculuk yapılabilirmi?
    81VATAN__54MEKÂN

Motosikleti
    yapılır tabi neden yapılmasın çinli diye bu kadar küçülmeyin yaw.. o bir kanuni.. tabi yapar sen motorun dilinden anlar onu yolda 1 saatte 10 dk dinlendirirsen oda senin dilinden anlar seni yolda bırakmaz sonuçta 125 bi motoru var ne beklersin daha fazlasını ama elinden geleni yapar emin ol..

Motosikleti
    windy s 125
    poyraz motorun çok canlı duruyor kazasız belasız sürüşler inşallah allah tekerine taş değdirmesin.

sternboy elbette gider gidiyorda zaten ama 100 yerine 90 ı tercih ediyorum hemde 2 kişi rahatça

Motosikleti
    artık yok..
    arkadaşlar ilgilendiğiniz için cok teşekkür ederim
    81VATAN__54MEKÂN

Motosikleti
    önemli değil her zaman..

Er_dem teşekkürler..

Motosikleti
    KANUNI WINDY S 125
    Alıntı er_dem adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:14 AM ----------

eyvallah erdem usta windy ile doğru tercih yapmışım demekki

Motosikleti
    windy s 125
    izmirde başka windy s kullanıcısı olan var mı ?

Alıntı er_dem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmirde başka windy s kullanıcısı olan var mı ?
    kardeşim ben windy çok araştırdım we sonunda da aldım.alalı daha bi kaç gün oldu.çokda motor kullandım.ybr ayarında bi motor.sende kullansan mutlaka aynı kararı werirsin.ybr3,800 windy 2,500 bence ybr ye çok ama çok yakın.sadece oturumu.direksiyonu falan tam oturmamış ama genede çakma ybr diyebilirim we tawsiye ederim

kardeş sana önerim scooter alma heleki çin ben aldım 2 ay önce asya 150t5a scooter aldım motorla giderken yolda aniden arabanın biri durdu arkadan çarptım motorla granajlar kağıt gibi 150 masraf çıktı sana önerim kanuni windy iyi makina bence onu al

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum sizce windy mi daha güzel kanuni seyhan 125t mi daha güzel karar veremiyorum yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler