Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

4 tane alternatifim var hepside bambaşka =)

REKLAM ALANI
    OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı ekuzdere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bilmiyorum, garantisi ve yedek parça konusunda sorunu olmayan bir motor istiyorum diye belirttim yıllar önce çocukken elektrikli scooter almıştım ilk ay aküsü bitmişti kullanıcı hatası demişlerdi.. Sütten ağzım yandı bikere
    Walla hocam ben bu devirde Honda gibi bir firmanın garantisine bile güvenemiyorum Çok şükür bir terslik olmadı ama ileriki zamanlarda birşey olursa kullanıcı hatası diyebilirler

Fakat yedek parça olarak hiç sıkıntı çekmezsin Honda da Tvs için bilemiyorum ama

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2005-Cbr 125
    Ustam zaten bnm gönlümde honda'dan yana 2005 honda arabamız var daha bir kere sorun çıkarmadı en ufak detaylarda bile.. kalite olarak, 2.el satışı olarak honda isterdim bende ama şu an ekonomik durumlar biraz sakat ister istemez ayağı yorganımıza göre uzatıyoruz.. TVS ye doğru gidişatımızı sürüyor anlıyacağın
    Tekbir R1 No1 Denizli. .

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    Ustam zaten bnm gönlümde honda'dan yana 2005 honda arabamız var daha bir kere sorun çıkarmadı en ufak detaylarda bile.. kalite olarak, 2.el satışı olarak honda isterdim bende ama şu an ekonomik durumlar biraz sakat ister istemez ayağı yorganımıza göre uzatıyoruz.. TVS ye doğru gidişatımızı sürüyor anlıyacağın
    tvs zaten honda'dan geri kalmaz. al sür keyfini, yeter düşündügün.

Motosikleti
    2005-Cbr 125
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al sür keyfini, yeter düşündügün.
    Doğru diyorsun, Sor araştır sor araştır nereye kadar
    Tekbir R1 No1 Denizli. .

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs zaten honda'dan geri kalmaz. al sür keyfini, yeter düşündügün.
    tvs sıfır ne kadar?
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    bende yarın ınsallah gonul rahatlıgı ile 2.el bı tvs apache alcam 2 yıldır arasdırıyorum bu motoru ve tek kotu sey duymadım hakkında asya motor cennetıdır ozellıkle hındısdan tvsde hındlılerın gercekten ozene bezene yaptıgı bı motor zaten 2006da kategorısın en ıyısı secıldı al bın gonul rahatlıgıyla turkıyede 100 küsür servisi var zaten

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Cbf150 ve ybr125 iyi sağlam motosiklettir ama beğenmemişsin Tvs apache onları aratmaz. Gönül rahatlığı ile binebilirsin bence...
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Apache ya da ybr ikiside süper ...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    ybr 125 çok saglam ve yakıtta cimri bir motor... benim üçüncü ybr ve hiç biriyle sorun yasamadım... ilk ikisinde 100000 devirdi gitti... ama bu daha yeni o yüzden bişey diyemem....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 125 çok saglam ve yakıtta cimri bir motor... benim üçüncü ybr ve hiç biriyle sorun yasamadım... ilk ikisinde 100000 devirdi gitti... ama bu daha yeni o yüzden bişey diyemem....
    Ybr 125 istemiyormuş arkadaş.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    ybr istemdediğinin farkındayım ama tecrübelerimi paylaşmak istedim... çünkü ben çok motor kullandım sağlam ucuz ve cimri bir motor daha görmedim... o yüzden belirtmek istedim... bu benim sahsi fikrim.... ve 6 sene kuryeliğin vermiş olduğu tecrübe....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr istemdediğinin farkındayım ama tecrübelerimi paylaşmak istedim... çünkü ben çok motor kullandım sağlam ucuz ve cimri bir motor daha görmedim... o yüzden belirtmek istedim... bu benim sahsi fikrim.... ve 6 sene kuryeliğin vermiş olduğu tecrübe....
    Bencede ybr yada cbf ten şaşmasın ama tip olarak iyi değil diyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6

slm

YBR 125 derim.
    İkinci ele düşüğünde cok rahat satarsın,parçasıyla ısın olmaz. sadece yağ ve bujisini değiştirirsin, ekonomik yakıtı var, duzgun ve devırlı kullanırsan en 80000 km motor omru var, bızım burda arkadasta 100000 de hala tas gıbı motor.
    Secım senın, ybr 125 adamı pısman etmez.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Merhaba arkadaşlar.. 7 8 aydır forumda sizden bilgiler aldım, motosiklet hakkında ilk sorduklarım ilk tartıştıklarım ve ilk ögrendiklerim sizler tarafından oldu.. hatta ehliyetimi alırken bile siz yardımcı oldunuz.. Ve şu an motosiklet almak üzereyim bu gün bütün heryeri gezip bir sürü motosiklet modeli ve bilgi topladım.. Ve size sunacağım 4 aradığım özellik, 4alternatifim ve sorularım var
    Öncelikle aradığım özellikler şunlardı,
    1. fiyati uçuk olmayan 125-250cc arası bana yeticek bir motosiklet.
    2. yedek parça ve servis sorunu yaşamıyacağım, ve 2.el olarak rahat satılabilecek bir motosiklet.
    3. NE TÜR OLURSA OLSUN (ss, choopper, cup vs vs..) Güzel bir motosiklet.
    4. 1.85 boy altında ufak kalmıcak bir motor

İlk olarak Honda bayisine gittim..
    Cbr 125 ve Cbf 150 lere baktım.. Cbf'lerin tipi biraz itici geldi (kişisel görüştür) ve onu eledim.. Cbr 125 her yönüyle güzel ancak fiyat olarak beni biraz aşıyordu ve ödeme koşulu olarak yardımcı olmadılar.. Düşünelim diyip geçtim.. YANİ İLK ALTERNATİFİMİZ 2.EL BİR CBR 125.(SuperSport)

İkinci olarak Yamaha bayisine gittim..
    Ybr 125'lere baktım taş gibi motosiklet hiçbiryerinden problem çıkarmayacağını sanıyorum ve Ödeme koşulları olarakta 10 taksit imkanı sundular.. Buraya kadar çok güzel ama tipi hiç hoşuma gitmedi..(kişisel görüştür) Ve ikinci alternatif olan Ybr 125 i arka plana attım..(Commuter)

Üçüncü olarak ne bayisi olduğunu bilmediğim bir motosiklet bayisine gittim..
    Çin scooterları satıyorlardı çoğunlukla anca orda bir model gördüm.. Dorado Poseidon'du galiba adı.. Görünüş olarak çok hoşuma gitti, iri kıyım bir motor olduğu içinde ayrıca ilgimi çekti.. Satıcı Taiwan üretimi olduğunu söyledi herhangi bir problem çıkarmayacağını iddia etti ancak bana pek inandırıcı gelmedi.. Ödeme koşulları şahaneydi diyebilirim eğer onaylarsınız bu Motoru pazartesi gidip alabilirim.. Ve buyrun size ÜÇÜNCÜ ALTERNATİF DORADO (CHOOPPER)..

Sonrada Tamam hoş güzel bütün satıcılar kendi malını oldukça övüyor, hatta yamaha bayisine gittiğimde bu motorun ömrü kaç bin kilometredir diye sorduğumda bana bu motor "ÖLÜMSÜZ" diye tarif etti.. 3yıldır gördüğüm edebiyatta böyle bir Mübalağa görmedim Bende Bunun üzerine Sanayideki bir servis'e gittim.. S.A diyip girdim içeri, abi 5dakkan varsa bi kaç soru sormak istiyorum falan, adama soruları patlattım ardı ardına.. Servisçinin söyledikleri şunlar, sorunsuz motosiklet istiyorsan japon almaya bak.. Ama çin mallarıda kötü değildi bakma sen herkezin çini kötülediğine düzgün kullanırsan japonları aratmaz 100bin KM giden arkadaşım var dedi.. Ve son olarak TVS APACHE'i tavsiye etti..

Hemen bir TVS bayisine gittim..
    Motosiklete bindim çok hoş güzel fiyatıda uygun.. Performans, yakıt, sorunsuzluk olarakta arkadaşlarıma sordum onlarda oldukça memnun.. Ödeme koşulları ve fiyatıda uygun geldi.. Buyrun 4. alternatifim TVS APACHE (Commuter)

Şimdi sizden tavsiyelerini istiyorum arkadaşlar, Sizlerin Bu işin en iyileri ve Bu motosikletleri Birebir kendiniz kullanmış Müşteriler olarak Gördüğüm için Sizlerin Söyledikleriniz Benim İçini Bütün Satıcılardan ve serviscilerden daha önemli.. Saygılarımla Teşekkürler..
    (Lütfen geyiğe dökmeyiniz)
    tipini mipini boşveeerr cbf al cbf cbr adamı çok yoruyor !!!!!
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    2005-Cbr 125
    internette görmüştümde Ybr 125'e biraz sport kaçan kafa grenajı takılabilirmi? kaça patlar bize
    Tekbir R1 No1 Denizli. .

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    internette görmüştümde Ybr 125'e biraz sport kaçan kafa grenajı takılabilirmi? kaça patlar bize
    ybr yi nabıcan ya cbf in tipi güzel dğil diyorsun şimdide ybr diyosun anlamadım valla ?? CBF150 yada apache150
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr yi nabıcan ya cbf in tipi güzel dğil diyorsun şimdide ybr diyosun anlamadım valla ?? CBF150 yada apache150
    Sen neyaptın motosiklet işini.

Motosikleti
    Gt250r
    Cbr yada Cbf
    [B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler