Ustam zaten bnm gönlümde honda'dan yana 2005 honda arabamız var daha bir kere sorun çıkarmadı en ufak detaylarda bile.. kalite olarak, 2.el satışı olarak honda isterdim bende ama şu an ekonomik durumlar biraz sakat ister istemez ayağı yorganımıza göre uzatıyoruz.. TVS ye doğru gidişatımızı sürüyor anlıyacağın
Tekbir R1 No1 Denizli. .
bende yarın ınsallah gonul rahatlıgı ile 2.el bı tvs apache alcam 2 yıldır arasdırıyorum bu motoru ve tek kotu sey duymadım hakkında asya motor cennetıdır ozellıkle hındısdan tvsde hındlılerın gercekten ozene bezene yaptıgı bı motor zaten 2006da kategorısın en ıyısı secıldı al bın gonul rahatlıgıyla turkıyede 100 küsür servisi var zaten
Cbf150 ve ybr125 iyi sağlam motosiklettir ama beğenmemişsin Tvs apache onları aratmaz. Gönül rahatlığı ile binebilirsin bence...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Apache ya da ybr ikiside süper ...
ybr 125 çok saglam ve yakıtta cimri bir motor... benim üçüncü ybr ve hiç biriyle sorun yasamadım... ilk ikisinde 100000 devirdi gitti... ama bu daha yeni o yüzden bişey diyemem....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ybr istemdediğinin farkındayım ama tecrübelerimi paylaşmak istedim... çünkü ben çok motor kullandım sağlam ucuz ve cimri bir motor daha görmedim... o yüzden belirtmek istedim... bu benim sahsi fikrim.... ve 6 sene kuryeliğin vermiş olduğu tecrübe....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
YBR 125 derim.
İkinci ele düşüğünde cok rahat satarsın,parçasıyla ısın olmaz. sadece yağ ve bujisini değiştirirsin, ekonomik yakıtı var, duzgun ve devırlı kullanırsan en 80000 km motor omru var, bızım burda arkadasta 100000 de hala tas gıbı motor.
Secım senın, ybr 125 adamı pısman etmez.
internette görmüştümde Ybr 125'e biraz sport kaçan kafa grenajı takılabilirmi? kaça patlar bize
Tekbir R1 No1 Denizli. .
Cbr yada Cbf
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)