hoşgeldiniz,başlığı görünce rx king faciası yine başladı sandım
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Hoş geldiniz siz gelmeden foruma gelmiştiniz zaten. Siyahatmaca abimiz de konu açtı böyle böyle bana çarpan bayan arkadaşımıza motor alıcaz aldık derken gerçekten çok hayırlı bir iş olmuş ikinizide kutlarım motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın bende kaç aydır forumdayım ama babam istemiyor bakalım benim iş nasıl çözülecek.
Scooter Yapmak Ne demek Yaa ?? Nası bi yetenek bu..Resimlerin
sabırsızla bekliyorum..
Hadi hayırlısı.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
kazasız belasız nice sürüşlere
dikkat et ...ne kadar da biz deneyimli olsak dolmus soforleri ve obur soforleri seni dinlemez...anlican dikkat et...HAYIRLI OLSUN
Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Valla vermem anahtarımız
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. bir an önce motosiklet sürüşünü ilerletmen dileği ile.
hayırlı uğurlu olsun
allah kaza bela vermesin
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
hayat bakalım başka şeylere de kaadir olacak mı? bu arada bu arkadaşların medeni halini de merak ettim nedense!?
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
Aramiza hos geldiniz.
Kadinlarin, trafikte yerlerini gun geçtikçe saglamlastirmalari guzel bir sey.
Ulkemizde tum mecralarda, kadini aktif olarak gormek en buyuk dilegimizdir.
Konu motosiklet olunca sempatimiz bir kat daha artiyor.
Hayirli olsun.
Gule gule kullanin.
(Bir kardesimizi kadin kelimesini kullandigi için firçalamissiniz. Kadin, kotu ve utanilacak bir kelime degildir. Aksine bayan kelimesi kekoluktur. Uyduruk bir kelimedir.Kadin gibi, kari kelimesi de terbiyesiz bir kelime degildir. Bu kelimeyi argo haline getiren bizim kekolarimizdir.
Bayan kelimesi bir hitap olarak kullanilabilir.
Fakat dilimize oturmamistir.
Bayan Ayse
Bayan Fatma
Bayan Hale
Bayan Jale
gibi seyler kullanmayiz.
Ayse hanim
Fatma hanim
Hale hanim
Jale hanim
deriz.
Anlayacaginiz, keko kibarligi maalesef toplumumuzu oyle bir etkilemis ki, kadinlarimiz bile kadin sozcugunden utanir hale gelmis.
Zavalli turkçemiz.!!!!
)
tekrar tekrar tebrik ediyorum sizi...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
allah size ve aldığınız bundan sonra alıcağınız motorlarınza asfalt yüzü göstermesin başka bir sorun yok
kalıcı olursunuz umarım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ALLAH cc kaza bela göstermesin......................
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cok dikkat, hep dikkat...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)