Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Alırım Anahtarınızı :))

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hadi hayırlısı allah kaza bela göstermesin......................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş geldiniz de Ben motorunuza takıldım.....

Ne güzel motordur mio.... Çok sevdiğim bir scooter.... 3 değişik let göstergesi depo kapağı... Harika bir makina.... Hızlanması da çok güzeldir....

İlk başta ki kafa olayı, biz motora başlarken ki zamanda Mio nun olmayışı içindi... Ne kadar şanslısınız... Valla kesin mio ile başlardım...
    Sokakta yarvu kedi bulup eve götürmeden yapamazsınız ya o duygula aldımben de çok sevdim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlısı allah kaza bela göstermesin......................
    İnşallah..Hiçbirimize..

bassy_bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pomarance adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle böyle bir planım var..tskr ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

Teşekkür ederim..Latife etmiştim..takılma hem hemşehriyiz biz
    gerçektenmi hemşeri olduğumza sevindim..tekrar iyi sürüşler dilerim.. bu sitede kalıcı olmanız dilerim
    Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    o ünlü hatun kişi sen miydiniz?
    motorunuz hayırlı uğurlu ola.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın kahvaltı etkinliği var salı pazarında buluşulacak maltepe tarafına gidilecek..eğer saat 9.30 - 10.00 gibi orada olursan 40-50 motor istanbul mt tayfasını görürsün demiştim hoş bende ilk kez tanışacağım milletle
    Ben trafiğe çıkamıyorum henüz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o ünlü hatun kişi sen miydiniz?
    motorunuz hayırlı uğurlu ola.
    he heee)sağol..

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı pomarance adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben trafiğe çıkamıyorum henüz
    yok hayır gel demiyorum zaten orada toplanılacak ya sende bizi görürdün manasında

xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    zevkli ve yorucu bir süreç umarım sonuda iyi olur kazasız belasız binersin kolay gelsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    hoşgeldiniz, güzel bir başlangıç olmuş. devamı başarılarla gelir inşallah.

yalnız aman dikkat edin, "bu iş tamamdır, ben oldum, piştim, bu işi becerdim" demek işin en tehlikeli kısımlarına gelinmiş demektir. trafik için ustalık ve tecrübe her zaman kazadan uzak olunacağı anlamına gelmiyor. bi tanıdığım var, hayatı motor üstünde geçmiş, çocukluğundan beri motorla büyümüş, bu işin piri diyebileceğimiz birisi. race motorla türkiye'yi dolaşmış. o kadar motor konusunda iyi yani. ama 100 binlerce km tecrübe sahibi bu tanıdığım bir gün sadece bakkaldan ekmek almak için evden çıkıyor ve olmadık bir yerde, virajı dönerken karşıdan gelen otomobille çarpışıyor. ciddi bir tedavi dönemi geçirmek dumunda kalıyor ve vücudu şu an platin dolu.

yani diyeceğim o ki, en usta olmak, mükemmel olmak bile, kendine aşırı güvenip dikkati ve tedbiri elden bırakmaya kadar gitmemeli. trafik kazasında ölen nice ralli pilotları var...

Allah kazadan beladan uzak etsin ve her zaman, ilk günkü acemilik dönemi dikkatinizi eksik etmesin... motorunuzu hep güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok hayır gel demiyorum zaten orada toplanılacak ya sende bizi görürdün manasında
    Yok özenirim ..gelişeyim biraz..öyle katılayım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 PM ----------

Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldiniz, güzel bir başlangıç olmuş. devamı başarılarla gelir inşallah.

yalnız aman dikkat edin, "bu iş tamamdır, ben oldum, piştim, bu işi becerdim" demek işin en tehlikeli kısımlarına gelinmiş demektir. trafik için ustalık ve tecrübe her zaman kazadan uzak olunacağı anlamına gelmiyor. bi tanıdığım var, hayatı motor üstünde geçmiş, çocukluğundan beri motorla büyümüş, bu işin piri diyebileceğimiz birisi. race motorla türkiye'yi dolaşmış. o kadar motor konusunda iyi yani. ama 100 binlerce km tecrübe sahibi bu tanıdığım bir gün sadece bakkaldan ekmek almak için evden çıkıyor ve olmadık bir yerde, virajı dönerken karşıdan gelen otomobille çarpışıyor. ciddi bir tedavi dönemi geçirmek dumunda kalıyor ve vücudu şu an platin dolu.

yani diyeceğim o ki, en usta olmak, mükemmel olmak bile, kendine aşırı güvenip dikkati ve tedbiri elden bırakmaya kadar gitmemeli. trafik kazasında ölen nice ralli pilotları var...

Allah kazadan beladan uzak etsin ve her zaman, ilk günkü acemilik dönemi dikkatinizi eksik etmesin... motorunuzu hep güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
    20 li yaşlarda bu işe girmememin sebebi yazdıklarınızdı..hayat tüm hobilerin üstünde..tskler bu arada

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Neye niyet neye kısmet Allah'ın işine bak Kazasız sürüşler abla

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Bu motosiklet aşkı başka güzel geleceklerinde habercisi cinsinden sinyaller veriyor. Şayet siyahatmaca arkadaşamız uzun metraj kurgu senaryo yazmadıysa . Şimdiden Hayırlı olsun ve tekerlerinizi melekler döndürsün.
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motosiklet aşkı başka güzel geleceklerinde habercisi cinsinden sinyaller veriyor. Şayet siyahatmaca arkadaşamız uzun metraj kurgu senaryo yazmadıysa . Şimdiden Hayırlı olsun ve tekerlerinizi melekler döndürsün.
    Sağolll..güzel dilek..

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karda leke var biz de yok..
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldin arkadaşım.Motorun hayırlı olsun.Siyahatmaca senin için bir başlık açmış ve scooter tavsiyesi istemişti.Hatırladığım kadarıylada tavsiyen eden olmamıştı.Şirin ve kaliteli bir makina.Sitede baya bir arkadaşımızda kullanıyor bu modeli.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

t00t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf250 vardı,Şimdi yok
    aman aman mio yu google görsellerden araştırdımda ne kadar tatlı gerçekten de iyi bir seçim aynı yavru kedi :D maşallah Allah c.c. kazasız belasız binmek nasip etsin.

acaba bu reng mi sizinkide

bu arada kaskta montta eldiven ve benzeri koruma ekıpmanlarıda almışşınızdır inşallah

eğitimlerden sonra artık sokaklarda tin tin tin tıngır tıngır gezersiniz :d yavru kedi ile kolay gelsin he bu arada aramızada hoş geldiniz sefalar getirdiniz. cesaretinizden dolayı sizi kutlarım .

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karda leke var biz de yok..
    Hadi bakalım Yarın kahvaltıda süt gibi ol inşallah
    Yarın kendini tanıt bana merak ettim seni ya
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aramıza hoş geldin... kalıcı olacağına ve renk katacağına inanıyorum...

bu gün servisteydim ve MİO gördüm... bindim ama bana çoook ufak geldi

güzel ve şirin motor,2 gün öncede bağdat cd.'nde bir bayan kullanıyordu... bayaa bi dikkat çekiyor hani!!!!

umarım yarın sabahki kahvaltıya gelirsiniz,en azından artçı olursunuz.....

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    motosiklet camiiasına,aramıza hoş geldiniz öncelikle..Kendinize olan güveniniz takdire şayan..tebrik ederim Kazasız,keyifli sürüşler diliyorum bundan sonraki 2 teker hayatınızda..

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    hayırlı uğurlu olsun
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    honda cbr 125 portakal : )
    Hoşgeldin arkadaşım diğer arkadaşların dilek ve temennilerine katılıyorum bende. ALLAH kaza bela vermesin hiç kimseye inşaALLAH...
    İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler