hadi hayırlısı allah kaza bela göstermesin......................
hadi hayırlısı allah kaza bela göstermesin......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
o ünlü hatun kişi sen miydiniz?
motorunuz hayırlı uğurlu ola.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
zevkli ve yorucu bir süreç umarım sonuda iyi olur kazasız belasız binersin kolay gelsin
hoşgeldiniz, güzel bir başlangıç olmuş. devamı başarılarla gelir inşallah.
yalnız aman dikkat edin, "bu iş tamamdır, ben oldum, piştim, bu işi becerdim" demek işin en tehlikeli kısımlarına gelinmiş demektir. trafik için ustalık ve tecrübe her zaman kazadan uzak olunacağı anlamına gelmiyor. bi tanıdığım var, hayatı motor üstünde geçmiş, çocukluğundan beri motorla büyümüş, bu işin piri diyebileceğimiz birisi. race motorla türkiye'yi dolaşmış. o kadar motor konusunda iyi yani. ama 100 binlerce km tecrübe sahibi bu tanıdığım bir gün sadece bakkaldan ekmek almak için evden çıkıyor ve olmadık bir yerde, virajı dönerken karşıdan gelen otomobille çarpışıyor. ciddi bir tedavi dönemi geçirmek dumunda kalıyor ve vücudu şu an platin dolu.
yani diyeceğim o ki, en usta olmak, mükemmel olmak bile, kendine aşırı güvenip dikkati ve tedbiri elden bırakmaya kadar gitmemeli. trafik kazasında ölen nice ralli pilotları var...
Allah kazadan beladan uzak etsin ve her zaman, ilk günkü acemilik dönemi dikkatinizi eksik etmesin... motorunuzu hep güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
Bu motosiklet aşkı başka güzel geleceklerinde habercisi cinsinden sinyaller veriyor. Şayet siyahatmaca arkadaşamız uzun metraj kurgu senaryo yazmadıysa . Şimdiden Hayırlı olsun ve tekerlerinizi melekler döndürsün.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Hoşgeldin arkadaşım.Motorun hayırlı olsun.Siyahatmaca senin için bir başlık açmış ve scooter tavsiyesi istemişti.Hatırladığım kadarıylada tavsiyen eden olmamıştı.Şirin ve kaliteli bir makina.Sitede baya bir arkadaşımızda kullanıyor bu modeli.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
aman aman mio yu google görsellerden araştırdımda ne kadar tatlı gerçekten de iyi bir seçim aynı yavru kedi :D maşallah Allah c.c. kazasız belasız binmek nasip etsin.
acaba bu reng mi sizinkide
bu arada kaskta montta eldiven ve benzeri koruma ekıpmanlarıda almışşınızdır inşallah
eğitimlerden sonra artık sokaklarda tin tin tin tıngır tıngır gezersiniz :d yavru kedi ile kolay gelsin he bu arada aramızada hoş geldiniz sefalar getirdiniz. cesaretinizden dolayı sizi kutlarım .
aramıza hoş geldin... kalıcı olacağına ve renk katacağına inanıyorum...
bu gün servisteydim ve MİO gördüm... bindim ama bana çoook ufak geldi
güzel ve şirin motor,2 gün öncede bağdat cd.'nde bir bayan kullanıyordu... bayaa bi dikkat çekiyor hani!!!!
umarım yarın sabahki kahvaltıya gelirsiniz,en azından artçı olursunuz.....
motosiklet camiiasına,aramıza hoş geldiniz öncelikle..Kendinize olan güveniniz takdire şayan..tebrik ederim Kazasız,keyifli sürüşler diliyorum bundan sonraki 2 teker hayatınızda..
hayırlı uğurlu olsun
Orgazma Dudak Büktürür
Hoşgeldin arkadaşım diğer arkadaşların dilek ve temennilerine katılıyorum bende. ALLAH kaza bela vermesin hiç kimseye inşaALLAH...
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)