ooo toprakmışız bide eby'ciğim. ankaranın havasındanmı suyundanmı nedir, çok modifiyeci oluyoz biz. bende mangal ızgarası telinden far koruması yaptım
ooo toprakmışız bide eby'ciğim. ankaranın havasındanmı suyundanmı nedir, çok modifiyeci oluyoz biz. bende mangal ızgarası telinden far koruması yaptım
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
valla motor anca bu kadar güzel olur.göstergeleri filan çok güzel yapmışsın hayırlr olsun
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
Bende kendimi yaratıcı zannederdim ama el elden üstündür tabi... Ankara'nın havası çarpıyor insanı galiba..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------
Aman uzak dursun öyle seyler..yollarda görüyorum bazen kurye arkadaşlar motorun degeri kadar ses sistemi takıp,birde bangır bangır bağırtıyorlar arabesk'i..işte o zaman kan beynime sıçrıyor..öyle ışıklar neonlar falan benim tarzım değil..Ben sadece kaliteli ve şık bir görunum elde etmeye çalıştım..
sen böyle devam edersen ben benim zc yi getirip teslim ederim sana yakında haberin olsun
emeğine sağlık çok güzel olmuş
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)