Yamaha Ybr 125 city 2009 hakkında
Reklamlar
-
slm arkadaslar bende ybr 125 almayı dusunuyorum bi 2004 var 1900 tl diyo 2007 var 2100 tl sizce hangisi mantıklı yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
hayırlı olsun çok güzel motor bende düşünüyom almayı
-
biraz daha bekle kışın cok düşüyo fiyatlar
-
emre_1_6 adlı üyeden alıntı
biraz daha bekle kışın cok düşüyo fiyatlar
Sıfır fiyatları mı düşüyor?
2. eller mi?
sıfırdaki fiyat düşüşleri 2. ellere de yansır sanırım?
Bu arada eylülden sonra ötv farkı yüzünden fiyatların önce artacağını da hesaba katmak gerekir.
sevgiler..
-
sentez adlı üyeden alıntı
Sıfır fiyatları mı düşüyor?
2. eller mi?
sıfırdaki fiyat düşüşleri 2. ellere de yansır sanırım?
Bu arada eylülden sonra ötv farkı yüzünden fiyatların önce artacağını da hesaba katmak gerekir.
sevgiler..
kışın pek müşteri olmayacağı için fiyatlar düşecektir ötv yüzünden zaten bir zam geldi fiyatlara tekrar geleceğini sanmam ama burası türkiye olabilir
zaten şu aralar sıfır işi yattı :D abim askere gideceği için ondakine el koyacam inşAllah :D
-
Şimdiden hayırlı olsun, güzel tercih.
-
Bilader antalyadaysan nebioğulları 3.750 ytL yalnız.. HerhaLde Ruhsat devir işlemler içinde deiL Toplam 4.000 ytL buluyor qene..
-
bencede ocak ayını beklemek iyi olacak ikinci eli pek etkılemez ama sıfırlar kesin düser bu arada 3200 alan var pilaka harıc
-
elmas 55 adlı üyeden alıntı
bencede ocak ayını beklemek iyi olacak ikinci eli pek etkılemez ama sıfırlar kesin düser bu arada 3200 alan var pilaka harıc
sıfırı düşerse otomatik olarak fiyat 2.elede yansır 2.el fiyatlarıda düşer
-
-
arkadaşlar herkes hayırlı olsun diyorda ben daha aleti almadım sadece bilgi almak için bu başlığı açmıştım bir süre yatmıştı şimdi tekrar hortlamış :D
-
ibocan33 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkes hayırlı olsun diyorda ben daha aleti almadım sadece bilgi almak için bu başlığı açmıştım bir süre yatmıştı şimdi tekrar hortlamış :D
Ehliyeti alamadın mi
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
Ehliyeti alamadın mi
dün sınava girdim pazartesi öğleden sonra belli olacak dediler birde bu aralar sıfır alma işi yattı abim askere gidecek bende onun makineye konacam oh ne güzel :D
-
dostum yeterkı dussunde bizde kurtulalım şu sevdadan
-
elmas 55 adlı üyeden alıntı
dostum yeterkı dussunde bizde kurtulalım şu sevdadan
evet koçla ortaklığı biterse yamahanın kendisi gelecek diye duydum hatta forumda konu bile vardı yine moto sohbet bölümünde ama tam bilgim yok bu olay ne zamana gerçekleşir diye
-
abinin motoru da mı ybr
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
bende almayı duşunuyorum hayılısı olsun
-
-
YBR City'li arkadaşlar, 1-2 fotonuzu ekleyinde siteye görelim bakalım.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
olsada eklesem yarın okuldan gelince maviş evde olursa mavişin resimlerini eklerim city yok ve galiba olmucakta ama olsun ybr ybrdir :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler