arkadaslar mrb eni üye oldum bu siteye 150-7 ile 250-5 modelleri arasında ne fark var yakıtları nasıl yardımcı olmanız mumkunmu
arkadaslar mrb eni üye oldum bu siteye 150-7 ile 250-5 modelleri arasında ne fark var yakıtları nasıl yardımcı olmanız mumkunmu
50 tane topik açmana gerek yok!yazdıkların geliyo merak etme
Motosiklet mucidi
arkadaşım aynı topikten bi tane daha açmışsın.
acemilik pardon ögrencez sayenizde
mod arkadaşlar umarım fark edip ayar cekerler
Motosiklet mucidi
Vallahi ben 125!lik scooter'ını kullanıyorum. Benim motorum dayanıklı değil. Bunu açıkça söyleyeyim. Sertçe bir çukura girdiğimde acaba bunda neresi kırıldı diye kenarda durup bi motoru inceliyorum. Birde 1-2 sene önce yedek parça sorunu cıktı deniliyordu ama akibeti ne oldu bilmiyorum. Söylediğin modeller hallında bir bilgim yok. Fakat sitede bahsettiğin modellerin bir başlığı var. Linkini aşağıya veriyorum. Oradaki arkadaşların yorumlarına bir bak derim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-hakkinda.html
tesekkur ederım bılgılerın ıcın
hosbulduk ama motoru olmayan bırıyım su anda ne zaman alırım bılmıyorumda
en kısa zamanda sahıbı olurum ınsallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 AM ----------
19000 km 2005 bır jinlun var alsam sızce kmsi cokmu fazla fıyatı uygun gıbı bıraz da
Sakın bulaşma o cruiser modellerine sorundan başını kaldıramazsın git paraya kıy keeway,regal raptor,bisan roadstar bunların cruiser modellerine bak.
türkiye'de satilan çin mali,
sırali çift silindir cruiser modellerin ilk nesli 2005 yılında satişa sunuldu ve daha sonrasında 2007 ile birlikte ikinci nesil diyebileceğim Vmotor teknolojili çift silindir ithalati başladı.bu motoları keeway,bisan,monero,cmx v.s. gibi markalarla piyasada görebilirsiniz ve titreşimi daha az aynı zamanda torku da yüksektir.tercihinizi bunlari gözönünde tutarak yapiniz,bilginize
slm bisan batdı diyolar bilginiz varmı roadstar düşünüyomda tavsiye edermisiniz
Hayır batmadı aksine üretimleri gene hızlandı.
bisan için battı diyolar aslı varmı tavsiye edilecek bi motor mudur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 PM ----------
mert tavsiye edermisin
bende var 150-5 geçen yıl nisandan beridir kullanyıorum yuvacık gezisi fotolarında görebilirsin 2 kişi çıktık hiçbir sorun çıkarmadı..1 yıldır açtıgı masraflar şunlar 2 kere gaz teli koptu 3.de boru tırnagı kırıldı ve komple 8.50 tl ye değiştirdim,kısa farım yanmıyor ampülü değiştirmem lazım ve dijital benzin göstergemde bi sorun var..hergün motora binen biri olarak 1 yılda çıkardıgı sorunlar bunlar..
Valla tavsiye edermisin diye sorarsan ederim eksik ve artılarını söyleyeyim sana önce.Eksikleri gidon ve kaporta kısımlarındaki ince parçalardaki işçilik ve parça kalitesi iyi değil.Motoru V motor 250 cc hava soğutmalı iyi bir motor rodajı iyi geçirirsen rahat 140 vurursun.Motor aksamı kaliteli zaten üstündeki lifan motoru ve motoru keeway supershadow motoruyla aynı kalitede aynı fabrikadan çıkıyor.Yedek parça sıkıntısı yaşamazsın çünkü Yamaha Virago,Keeway Supershadow,Ledow Borelli,Bisan Roadstar ın görünümleri ve parça şekilleri tamamiyle aynı.Yalnız sana her zzaman ufak tefek sorunlar çıkarır örneğin:ampül patlaması,gaz teli kopması vs.Alayımmı diye sorarsan al derim ama o fiyata ondan kat kat üstün su soğutmalı 250cc çok çok daha şık görünümlü ve ince işçiliği daha kaliteli olan Regal Raptoru öneririm.
arkadaslar tavsıyelerınız ıcın tesekkurler bıraz para tamamladıktan sonra tavsiyeleriniz uzerine regal raptora bakcam artık tekrar tesekkur ederım
Ben 2. El Jinlun JL-150 Aldım. 1 Ay Falan Oldu Alalı. 500 Km yi, Geçtim. Şuan Gayet Memnunum. 2 Kere Kaza Yapmama Rağmen Nerdeyse Hiç Masraf Çıkarmadı. Motor Koruma Demiri Çok İşe Yarıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)