ibreti alem olsun bu hikaya de tüm otomobil sürücülerine, görsünler işte böyle motorlara çarpınca başlarına neler geliyor... motorun kuyruğuna dokunan bile bi daha iflah olmuyor. işte bu hikaye de ispatı olsun...
bu arada, motor alabilmenin bi bahanesi olsun diye acaba, bilerek dokunulmuş olabilir mi motora diye bir şüphe de aklıma gelmedi desem yalan olur... minare zaten çalınacakmış da, kılıf yokmuş, siyahatmaca'nın motorunu görünce kılıf görünmüş gibi olabilir mi?
aramıza hoşgeldiniz bu arada. Allah kazasız güzel günlerde, mutlu bir şekilde binmeyi nasip etsin inşallah...
ibreti alem olsun bu hikaya de tüm otomobil sürücülerine, görsünler işte böyle motorlara çarpınca başlarına neler geliyor... motorun kuyruğuna dokunan bile bi daha iflah olmuyor. işte bu hikaye de ispatı olsun...
bu arada, motor alabilmenin bi bahanesi olsun diye acaba, bilerek dokunulmuş olabilir mi motora diye bir şüphe de aklıma gelmedi desem yalan olur... minare zaten çalınacakmış da, kılıf yokmuş, siyahatmaca'nın motorunu görünce kılıf görünmüş gibi olabilir mi?
aramıza hoşgeldiniz bu arada. Allah kazasız güzel günlerde, mutlu bir şekilde binmeyi nasip etsin inşallah...
Valla motorun sahibi siyahatmaca gibi naif bir kimlik yerine sıkı bir pskopat da olabilirdi ..bu riski almazdım..kazaydı..gerçek kaza
bir de bayanın ağzından dinleyelim olayı... Tam Türk filmlerinde olur vakası ile karşı karşıyayız...
arkadaş sende bu kadar hayatında şanslı olabilir miyim diye bir sor bakalım.
bu başlığı bir solukta okudum; önce bir arkadaşın dediği gibi "o kadın" sürücünün başına ibretlik kötü birşey geldi sandım! arada yazılanlar gibi olay Türk filmine dönmüş yaw??
pomarance sizi tebrik ederim, inşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız. keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse, içindeki tutkuyu gerçekleştirebilse ve cesur kararlar verebilse...
eğitim için forumda yazanları okusanız faydası olur sanırım, ben honda gs1 eğitimine bu sayfalardaki bilgiler sayesinde karar verdim ve kayıt oldum. ama şu kesin: "eğitim şart"
noktalama işaretlerinin önemi işte... ilk okuyunca ben de, "Allah Allah, yav hem motorunun 150 liralık hasarını ödemiş hem de ona niye motor almak istiyor" diye düşündüm. "acaba vicdanı elvermedi de, yeni bir motor mu alacak siyahatmaca'ya" diye düşünüyorum...
ya da ben ilk okuyuşta cümleyi böyle görmüş ve yorumlamışsam acaba beynimin hangi lobu daha çok çalışıyor? hem solak, hem de karadenizliyim bu arada...
abi aynı şeyi bende düşünmüştüm sonradan tekrar dikkatli okuyunca anladım :D aslında karadenizli değilim ama doğum yeri rize belki etkisi vardır ne dersin
abi aynı şeyi bende düşünmüştüm sonradan tekrar dikkatli okuyunca anladım :D aslında karadenizli değilim ama doğum yeri rize belki etkisi vardır ne dersin
meşhur fırkayı bilirsin. hani rize'de iftar topu erken atılınca müftülük, rizelilerin o günün orucunu kaza etmesi gerektiğini açıklayınca almanya'dan telefon gelmiş, "biz de rizeli'yiz, biz de mi kaza edecez" diye... yani bi şekilde bulaşmışsan etkisi ömür boyu sürebiliyor...
meşhur fırkayı bilirsin. hani rize'de iftar topu erken atılınca müftülük, rizelilerin o günün orucunu kaza etmesi gerektiğini açıklayınca almanya'dan telefon gelmiş, "biz de rizeli'yiz, biz de mi kaza edecez" diye... yani bi şekilde bulaşmışsan etkisi ömür boyu sürebiliyor...
bu muhabbet süpermiş koptum yeni motor alan bayan arkadaşımızada kazasız belasız sürüşler dilerim