Motoru habersiz çekmeye kalkanları ne yapmak lazım ?
Reklamlar
-
05 Haziran 2009, 15:54
Reklamlar
-
05 Haziran 2009, 15:57
Disk kilidinden şaşma. Gerçi böyle de kurcalayıp devirme şansları oluyor..
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
05 Haziran 2009, 15:58
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Disk kilidinden şaşma. Gerçi böyle de kurcalayıp devirme şansları oluyor..
orta ayak ve direksiyon kilidi devredeydi adamlar için fark etmez ki. Allahtan alarm varda duruma zamannda mudahale ettim
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
05 Haziran 2009, 16:04
sormayın. ben de sitenin bahçesinde bırakıyorum. ilk gün geldim kenara çekmişler. bayaa bi söylendim. bi daha kurcalanmadı ama bu sefer de çoluk çocuk oynuyor, düğmeleriyle. her motora bindiğimde ya sinyali açılmış buluyorum, ya uzunlar filan. geçen de çocuğun biri itiarf etti, ben park ettikten sonra kurcalamaya kalkınca çocuklardan birinin eli sıcak eksozdan yanmış. her seferinde de çocuklara sert bakışlar ve ses tonuyla tembihte bulunuyorum. yav motor bi şey değil de üstlerinde düşürecekler Allah korusun. ondan sonra çocuğa acırım ama karşıma çıkıp ahkam kesecek velisini çocuktan daha acınacak duruma getirmekten korkuyorum...
-
05 Haziran 2009, 16:04
asacaksın bi kaçını taksime,bak bakim yapıylar mı bidaha?
-
05 Haziran 2009, 16:07
:cherry: :cherry: :cherry:
-
05 Haziran 2009, 16:12
gecen ay motoru park ettiğinm yerde bulamadım baktım yolun karşısına taşımışlar topgez den tutup kaldırmışlar komple söktüm kaynaklardan kopmuş de diyim abi adamlar motor gürünce oyuncak sanıyorlar
sanada geçmiş olsun semihçim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
05 Haziran 2009, 16:14
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
gecen ay motoru park ettiğinm yerde bulamadım baktım yolun karşısına taşımışlar topgez den tutup kaldırmışlar komple söktüm kaynaklardan kopmuş de diyim abi adamlar motor gürünce oyuncak sanıyorlar
sanada geçmiş olsun semihçim
eywallah abi ...
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
05 Haziran 2009, 16:26
Motosikletin kaderi bu, parkda durum böyle,
trafikde farklımı, ebat küçük olunca diklenen daha fazla oluyor,
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
-
05 Haziran 2009, 16:29
gerçekten bu duruma bend e sinir oluyorum geçen gün bankanın atm sinden para yatırıcaktım bi tane aracın arkasına parkettim daha aradan 30 saniye geçmedi kart ı taktım bi baktım korna sesi sanki yangından mal kaçırırcasına basıyor kornoya ben tabi bana çaldığını farketmedim sonra motorcu motorcu motorunu çeksene oradan diye bağırınca benim asfaryalar attı 2 saat korna basacağına yanıma gelipte rica edemedinmi dedim neymiş mal indircekmiş ama bilmiyorki kendisi zaten bir mal motosikletleri bir araçtan saymadıkları zaman gerçekten çok sinirleniyorum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
05 Haziran 2009, 16:58
bence senin motosikleti götürüyorlardı. sen gelince araba çekeceğiz demiş olabilirler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
05 Haziran 2009, 17:04
asılacaksın iki tane bak bi daha motosiklet görünce nasıl mazisi aklına gelcek ve saygılı davranacak dingiller...
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
05 Haziran 2009, 17:07
bazen temiz sopa çekmek işe yarar bir çözüm bence
Geçen benzin alırken(maslak opet) motosikletin üzerindeyim benzin dolduruyor eleman, arkadan denyonun biride korna çalıyor. ne yaparsın böylesini severmisin sabahamı bırakırsın. Benzincinin ısrarıyla sabaha bıraktım.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
05 Haziran 2009, 17:07
böleleri çok gercektende ya ne hakla motora elliyolarsa gercektende egitim sart :( :( :(
-
05 Haziran 2009, 17:12
Temiz sopa çekmek daha kötü mazi yaratır,her motor gördüğünde birinden sinirini çıkarma isteği doğurur.Olan yine motora olur yani..
Tepki olarak hemen dövmeye,vurmaya,kötü söz söyleyerek ezmeye çalşıyosunuz,aklınıza gelen çözüm yolları bunlarken bide hoşgörülü olmasını,eğitimli yaklaşmasını istiyosunuz?Nasıl olcak bu iş?
-
05 Haziran 2009, 17:15
aynı sorun bendede var abi apartmanın yanına cekiyordum birgün babamın aramasıyla motoru alıcaktım birde baktım fren pedalı nı yamultmuslar fren pedalı yere sürtüyordu resmen ama bi görsem.
-
05 Haziran 2009, 17:17
coldplay adlı üyeden alıntı
Temiz sopa çekmek daha kötü mazi yaratır,her motor gördüğünde birinden sinirini çıkarma isteği doğurur.Olan yine motora olur yani..
Tepki olarak hemen dövmeye,vurmaya,kötü söz söyleyerek ezmeye çalşıyosunuz,aklınıza gelen çözüm yolları bunlarken bide hoşgörülü olmasını,eğitimli yaklaşmasını istiyosunuz?Nasıl olcak bu iş?
Dostum nerede yaşıyorsun sen, bu kafa yüzünden mercedesler kıro doldu asım can gündüzün "b*ku yedik" şarkısını bu gibi düşünenlere yolluyorum.
Geçenlerde bir topic vardı seyir halindeyken bira şişesi atmışlar arkadaşın üzerine
Saygılar.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
05 Haziran 2009, 17:21
korkut 250 adlı üyeden alıntı
bence senin motosikleti götürüyorlardı. sen gelince araba çekeceğiz demiş olabilirler.
yok orada dükkanları var gördüm
-
05 Haziran 2009, 17:29
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Dostum nerede yaşıyorsun sen, bu kafa yüzünden mercedesler kıro doldu asım can gündüzün "b*ku yedik" şarkısını bu gibi düşünenlere yolluyorum.
Geçenlerde bir topic vardı seyir halindeyken bira şişesi atmışlar arkadaşın üzerine
Saygılar.
Ne alakası var dediğim şeyle bunun?Şiddet uygulandığında ders alan bir millet miyiz?Kavgayla işler çözülse herkes dünyanın en efendi insanı olurdu,böyle sorunlarda yaşamazdı.Sen nasıl yaklaşır ve nasıl bir izlenim bırakırsan,genelleme yapılır ve bi daha ki sefere daha hoşgörülü olunabilir....
Yok yaa vazgeçtim,hemen dövseydin keşke,ne ayıppp,nasıl yapmışlar böyle bişey,ellerini kırsaydın da örnek olsaydı yapmayı düşünenlere....Eğitim her zaman ve herkese şart!!!
-
05 Haziran 2009, 17:29
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler