Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Motoru habersiz çekmeye kalkanları ne yapmak lazım ?

REKLAM ALANI
    STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Bu öğlen motorumla camiye geldim ve cami önüne park ettim. Abdest almaya gittim. içerideyken fark ettim ki benim alarm çalıyo ama susmuyo. Hızlı davranıp işimi bitirdikten sonra koşar adım motorun yanına gittim bi baktım ki motor benim çektiğim yerin 5-6 m ötesinde başında 2 adet denyo (özür diliyorum sinirliyim çünki), motor cıyak cıyak bağırıyo meğer araba çekiceklermiş motoru karşıya alıyoruz diyolar pişkin pişkin, gayet normal bişeymiş gibi. O kadar sinirlendim ki onlara hırsız muamelesi yapıp polis çağırmayı bile düşündüm, cuma olduğunu şükretsinler. Onun yerine 2 saat bu motosikletinde bir arabadan farkı olmadığını vergisi, sigortası, muayenesi ve haklarından bahsederek kafalarını şişirdim.. Bu zihniyet ne zaman değişicek iyice ayar oluyorum artık ..
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Disk kilidinden şaşma. Gerçi böyle de kurcalayıp devirme şansları oluyor..
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

Motosikleti
    -
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Disk kilidinden şaşma. Gerçi böyle de kurcalayıp devirme şansları oluyor..
    orta ayak ve direksiyon kilidi devredeydi adamlar için fark etmez ki. Allahtan alarm varda duruma zamannda mudahale ettim
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    sormayın. ben de sitenin bahçesinde bırakıyorum. ilk gün geldim kenara çekmişler. bayaa bi söylendim. bi daha kurcalanmadı ama bu sefer de çoluk çocuk oynuyor, düğmeleriyle. her motora bindiğimde ya sinyali açılmış buluyorum, ya uzunlar filan. geçen de çocuğun biri itiarf etti, ben park ettikten sonra kurcalamaya kalkınca çocuklardan birinin eli sıcak eksozdan yanmış. her seferinde de çocuklara sert bakışlar ve ses tonuyla tembihte bulunuyorum. yav motor bi şey değil de üstlerinde düşürecekler Allah korusun. ondan sonra çocuğa acırım ama karşıma çıkıp ahkam kesecek velisini çocuktan daha acınacak duruma getirmekten korkuyorum...

asacaksın bi kaçını taksime,bak bakim yapıylar mı bidaha?

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    Alıntı STeReO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu öğlen motorumla camiye geldim ve cami önüne park ettim. Abdest almaya gittim. içerideyken fark ettim ki benim alarm çalıyo ama susmuyo. Hızlı davranıp işimi bitirdikten sonra koşar adım motorun yanına gittim bi baktım ki motor benim çektiğim yerin 5-6 m ötesinde başında 2 adet denyo (özür diliyorum sinirliyim çünki), motor cıyak cıyak bağırıyo meğer araba çekiceklermiş motoru karşıya alıyoruz diyolar pişkin pişkin, gayet normal bişeymiş gibi. O kadar sinirlendim ki onlara hırsız muamelesi yapıp polis çağırmayı bile düşündüm, cuma olduğunu şükretsinler. Onun yerine 2 saat bu motosikletinde bir arabadan farkı olmadığını vergisi, sigortası, muayenesi ve haklarından bahsederek kafalarını şişirdim.. Bu zihniyet ne zaman değişicek iyice ayar oluyorum artık ..
    Yok artık ya, daha neler yani...!!! Eğitim Şart...!!!
    :cherry: :cherry: :cherry:

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    gecen ay motoru park ettiğinm yerde bulamadım baktım yolun karşısına taşımışlar topgez den tutup kaldırmışlar komple söktüm kaynaklardan kopmuş de diyim abi adamlar motor gürünce oyuncak sanıyorlar
    sanada geçmiş olsun semihçim
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    -
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecen ay motoru park ettiğinm yerde bulamadım baktım yolun karşısına taşımışlar topgez den tutup kaldırmışlar komple söktüm kaynaklardan kopmuş de diyim abi adamlar motor gürünce oyuncak sanıyorlar
    sanada geçmiş olsun semihçim
    eywallah abi ...

Ozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEUGEOT SATELIS 250
    Motosikletin kaderi bu, parkda durum böyle,
    trafikde farklımı, ebat küçük olunca diklenen daha fazla oluyor,
    MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    gerçekten bu duruma bend e sinir oluyorum geçen gün bankanın atm sinden para yatırıcaktım bi tane aracın arkasına parkettim daha aradan 30 saniye geçmedi kart ı taktım bi baktım korna sesi sanki yangından mal kaçırırcasına basıyor kornoya ben tabi bana çaldığını farketmedim sonra motorcu motorcu motorunu çeksene oradan diye bağırınca benim asfaryalar attı 2 saat korna basacağına yanıma gelipte rica edemedinmi dedim neymiş mal indircekmiş ama bilmiyorki kendisi zaten bir mal motosikletleri bir araçtan saymadıkları zaman gerçekten çok sinirleniyorum
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    bence senin motosikleti götürüyorlardı. sen gelince araba çekeceğiz demiş olabilirler.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    transalp yavrusu
    asılacaksın iki tane bak bi daha motosiklet görünce nasıl mazisi aklına gelcek ve saygılı davranacak dingiller...
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    bazen temiz sopa çekmek işe yarar bir çözüm bence

Geçen benzin alırken(maslak opet) motosikletin üzerindeyim benzin dolduruyor eleman, arkadan denyonun biride korna çalıyor. ne yaparsın böylesini severmisin sabahamı bırakırsın. Benzincinin ısrarıyla sabaha bıraktım.
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

Motosikleti
    KAWASAKİ NİNJA 250R
    böleleri çok gercektende ya ne hakla motora elliyolarsa gercektende egitim sart :( :( :(

Temiz sopa çekmek daha kötü mazi yaratır,her motor gördüğünde birinden sinirini çıkarma isteği doğurur.Olan yine motora olur yani..

Tepki olarak hemen dövmeye,vurmaya,kötü söz söyleyerek ezmeye çalşıyosunuz,aklınıza gelen çözüm yolları bunlarken bide hoşgörülü olmasını,eğitimli yaklaşmasını istiyosunuz?Nasıl olcak bu iş?

muratx22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni 2v - WindyS 125
    aynı sorun bendede var abi apartmanın yanına cekiyordum birgün babamın aramasıyla motoru alıcaktım birde baktım fren pedalı nı yamultmuslar fren pedalı yere sürtüyordu resmen ama bi görsem.
    MuraD THSDLN

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı coldplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temiz sopa çekmek daha kötü mazi yaratır,her motor gördüğünde birinden sinirini çıkarma isteği doğurur.Olan yine motora olur yani..

Tepki olarak hemen dövmeye,vurmaya,kötü söz söyleyerek ezmeye çalşıyosunuz,aklınıza gelen çözüm yolları bunlarken bide hoşgörülü olmasını,eğitimli yaklaşmasını istiyosunuz?Nasıl olcak bu iş?
    Dostum nerede yaşıyorsun sen, bu kafa yüzünden mercedesler kıro doldu asım can gündüzün "b*ku yedik" şarkısını bu gibi düşünenlere yolluyorum.

Geçenlerde bir topic vardı seyir halindeyken bira şişesi atmışlar arkadaşın üzerine

Saygılar.
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

Motosikleti
    -
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence senin motosikleti götürüyorlardı. sen gelince araba çekeceğiz demiş olabilirler.
    yok orada dükkanları var gördüm

Alıntı istanbulccc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum nerede yaşıyorsun sen, bu kafa yüzünden mercedesler kıro doldu asım can gündüzün "b*ku yedik" şarkısını bu gibi düşünenlere yolluyorum.

Geçenlerde bir topic vardı seyir halindeyken bira şişesi atmışlar arkadaşın üzerine

Saygılar.
    Ne alakası var dediğim şeyle bunun?Şiddet uygulandığında ders alan bir millet miyiz?Kavgayla işler çözülse herkes dünyanın en efendi insanı olurdu,böyle sorunlarda yaşamazdı.Sen nasıl yaklaşır ve nasıl bir izlenim bırakırsan,genelleme yapılır ve bi daha ki sefere daha hoşgörülü olunabilir....

Yok yaa vazgeçtim,hemen dövseydin keşke,ne ayıppp,nasıl yapmışlar böyle bişey,ellerini kırsaydın da örnek olsaydı yapmayı düşünenlere....Eğitim her zaman ve herkese şart!!!

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    ....Bu Ülkede Eğitim ŞART!!!.... birisi benim motorumu başka biyere çekmeye kalksında göriyim ..babam bile el sürmüyor valla kıyameti kopartırım orada..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler