Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Motoru habersiz çekmeye kalkanları ne yapmak lazım ?

REKLAM ALANI
    baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    eee sonuç nedir arkadaşlar? nerede anlaştık yada anlaştık mı?

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüm yorumları okudum.
    özetlemek gerekirse:

naparsanız yapın tüm önlemlerinizi alın adam niyeti bozmuşsa yapılıcak bişey yok yine motorunuzu kurcalamaya devam eder.....

polis çagırmak çagırdıgın sebebe göre mantıklı olabilir. ''motorumu ellediler yerine motorumu çalıyolardı'' gibi.....

motorunuzu mümkün olan en güvenli yere usulünce park edin....

adamına göre muammele yapın. laftan anlayanı uyarın anlamıyanada başka türlü anlatın.

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum..

sözlerimi burada bitirirken saygılarımı sevgilerimi sunuyorum

bazı arkadaşların yorumlarına çok güldüm belirtmeden edemiycem
    ben de buna yakın bişeyler diyordum zaten. eğitime dirençli insan müsveddelerini "şiddetle" eğitmek bir çözüm olabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Polis olayı sadece " Polis çağırıyorum" şeklinde tehdit amaçlı kullanılmalı o da eğer karşı tarafın bunu yutacağını düşünüyorsanız.
    Keza insanlar polisin ne yapıp ne yapmayacağını gayet iyi biliyorlar. Büyük çoğunlukta etkisiz olacaktır. Polis çağırmanız durumunda sizin suçlu duruma düşmeniz ise hiç uzak bir ihtimal değil.
    Gelelim kaba kuvvet bölümüne:
    Eğer bilmediğiniz bir semtte öyle birşey ile karşılaşıyorsanız tahminen motoru çekmeye cesaret edenler oranın semt sakini, esnafı vs. dir. Sizin bir kişiyi dövüp üzerinize 20 kişinin saldırması ile sonlanırsa hazin olur.
    "Protection is better than the cure" demişler. İşte bu yüzdendir ki çözümden önce önlemi düşünmek lazım. İnsanları tahrik edecek şekilde bir araçlık yer kaplamak yerine daha ufak yerlere park etmek gerek. Disk kilidi , alarm vs ile caydırıcılığı arttırmak gerek. Hatta mümkünse yakında esnaf falan varsa " usta ben şuraya kadar gidiyorum bidi bidi..." diye onları tanık tutmak gibi önlemler işe yarayabilir.
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Biz bi otomobili iteleyerek çeksek, içeri atılırız.. KAnun başkasına çalışıyor bize değil..
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı poyraz010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz bi otomobili iteleyerek çeksek, içeri atılırız.. KAnun başkasına çalışıyor bize değil..
    motosikletleri düşünerek hazırlanmış bitane kanun varmı ki?
    tüm trafik kuralları diğer araçlar için. motosiklet söz konusuyken tek kural tek kanun hız limiti... onda da motosikletin yapısı nekadar düşünülmüş belli değil.
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı coldplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaaa arkadaşıımm polisin gelmesine gerek yok,bazıları için kelimesi yeterli olur hani Sözde korkut,çağırırım,söylerim,karakola gidicez falan dersin,yeterli olur
    A-ah... Ben bu fikri bir yerlerden hatırlıyor muyum ne...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    bazı arkadaşlar disk kilidi kullanılmasını önermiş. Ben ise sırf bu yüzden disk kilidi kullanmıyorum. Motoru çekmeye çalışan öküz o disk kilidini hayatta fark etmez; etse bile 'belki çekebilirim' diye şansını dener. Sonuçta da diski elinize alırsınız...

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Arada kaçırdığım mesajlar olmuş, yeni yeni okuyabildim, ağır sosyal mesajlardan alıntı yapmayayım şimdi Polis fikri fazla büyümüş sanki, sadece göz korkutmak, veya heyecan aranıyorsa "çalmaya çalışma" ile suçlama gibi, o anki siniri dışa vurmanın önerilerinden bir adım öne geçip, gerçekten polislik, karakolluk, nezarethanelik planlar daha mantıklıymış yerine... Ben tutmayayım o zaman...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    alarm, alarm abicim ALARIM..iki civuy civuyy etsin bakalım daha dokunurmu o zihniyet!

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alarm, alarm abicim ALARIM..iki civuy civuyy etsin bakalım daha dokunurmu o zihniyet!
    Alarm varmış zaten ona rağmen çekmeye çalışmışlar.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A-ah... Ben bu fikri bir yerlerden hatırlıyor muyum ne...
    Aman sen ne cimrii bişeymişsinn Telif hakkı mı istiyon fikrin için? Zaten kabullenmedik ki,acıcık hayal gücümüzle geliştirdik konuyu

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arada kaçırdığım mesajlar olmuş, yeni yeni okuyabildim, ağır sosyal mesajlardan alıntı yapmayayım şimdi Polis fikri fazla büyümüş sanki, sadece göz korkutmak, veya heyecan aranıyorsa "çalmaya çalışma" ile suçlama gibi, o anki siniri dışa vurmanın önerilerinden bir adım öne geçip, gerçekten polislik, karakolluk, nezarethanelik planlar daha mantıklıymış yerine... Ben tutmayayım o zaman...
    Senin kadar ağır sosyal mesaj veremedik (biraz öğrenmişiz ama dimii ) ,ihtimaller üzerinde konuştuk durduk Hem yok öyle,polis kelimesi bi kere çıktı mı ağızdan geri dönmek olmaz,korkutuyo musun,karakolda mı bitiyo iş,sen ayarlıcaksın orasını Fikri kıymetli insan,söz konusu bir Türk polisi,söz konusu bir Türk insanı ve tatışanlarda yine Türk,eeee böyle yorumlar çıkması çok normal değil mi?

Motosikleti
    Cheeta T3 150 cc
    valla abi bende aynı şeyden şikayetçiyim. hadi sen caminin orda bırakmışın, ben gece kapımın önüne bırakıyorum. sabah başka yerde buluyorum motoru.
    kitledim bi kere tekerlekten, adam sürüklemiş motoru ya.
    17 KE 795

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    şişe takalım
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Cheeta T3 150 cc
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şişe takalım
    17 KE 795

Motosikleti
    Alıntı soner17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    shrek - çorum versiyonu

http://www.youtube.com/watch?v=VVx6G1SoXmg

dakika 1.40
    çeşitli fikirler mevcut, küfürlü ama uyariyim, hatta çok küfürlü
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    dostum hangibirini dövecen o ikisini dövsen gideceğin başka bi yerde başka bi ikili olucak bunların sonu yok... çekilmeyecek bir yere cekmek lazım motoru inşallah

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    shrek - çorum versiyonu

http://www.youtube.com/watch?v=VVx6G1SoXmg

dakika 1.40
    çeşitli fikirler mevcut, küfürlü ama uyariyim, hatta çok küfürlü
    Küfürlü müüü? Normal cümle yok videonun içinde Argo bile denmez,aşmış çünkü.Neresi komik böyle şeylerin yaa.hiçbişeyi tanında bırakamayız millet olarak,ille cılkını çıkartmalıyız..

Tepkim sana değil,videoya,yanlış anlaşılmasın,haaa o repliklerin birini yorum olarak yazan arkadaşa bide.

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    çok acayip şeyler yapmak lazım

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    en iyi fikir şudur yanınızda ip taşıyın arka tekere bağlayın ipi sonra basın gaza adamın arabasını yol ortasına çekip bırakın olsun bitsin..

Motosikleti
    Alıntı coldplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Küfürlü müüü? Normal cümle yok videonun içinde Argo bile denmez,aşmış çünkü.Neresi komik böyle şeylerin yaa.hiçbişeyi tanında bırakamayız millet olarak,ille cılkını çıkartmalıyız..

Tepkim sana değil,videoya,yanlış anlaşılmasın,haaa o repliklerin birini yorum olarak yazan arkadaşa bide.
    ben yazdım o repliğide, ama arkadaş arasında duyduğum bi geyikti. sinir olduğumuz birini dövelim,asalım, keselim yerine şişe takalım
    hem videoyuda tamamen hiç izlemedim,o kadar küfürlüyse sizde izlemeyin
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Selamlar,
    Benimde başımdan şöyle bir olay geçti motoru kendi oturduğumuz apartmanın önüne bıraktım alarmını açtım,direksiyon kilidini açtım oda yetmedi zincir taktım ön tekerine sonra eve çıktım aradan zaman geçti baktım alarm çalıp duruyor hemen indim aşağıya bizim yan komşu motoru orta ayaktan indirmiş çekmeye uğraşıyor neden mi çünkü arabasıyla çıkacak kendi arabasının yerine araba parketmesinler diye benim motoru kendi apartmanın önüne çekmeye uğraşıyormuş birde zincirden sürüklemeye uğraşıyor... Be adam zili çalıp rica etsen kolun mu kopar bu kadar mı odunsun yani...Birde komşu olacak...

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler