Motoru habersiz çekmeye kalkanları ne yapmak lazım ?
Reklamlar
-
06 Haziran 2009, 12:41
Reklamlar
-
06 Haziran 2009, 12:44
coldplay adlı üyeden alıntı
yaaaawwwwwwwww iide arkadasım polıs gelcekmıhadı adam polısden cok korkar ama polıs böle bı konu için gelırmı?
cinayete,hırsızlıga,gaspa sallana sallana gelen polısden bahsedıyoruz..
-
06 Haziran 2009, 12:52
Benim scootera çok yapıyorlardı o işi.Bende scooterımı çeken adamın arabasını çiziyordum çünkü motorumu her çekişinde dikzi aynalarımı bozuyordu ve yalama etti şerefsiz.Alt kaportayıda durmadan yerinden çıkartıyordu bende arabasını çizdim o günden sonra bir daha yapmadı.
-
06 Haziran 2009, 12:52
Pitm@n adlı üyeden alıntı
yaaaawwwwwwwww iide arkadasım polıs gelcekmı
hadı adam polısden cok korkar ama polıs böle bı konu için gelırmı?
cinayete,hırsızlıga,gaspa sallana sallana gelen polısden bahsedıyoruz..
Yaaa arkadaşıımm polisin gelmesine gerek yok,bazıları için kelimesi yeterli olur hani Sözde korkut,çağırırım,söylerim,karakola gidicez falan dersin,yeterli olur
Yaaa işte ver anketi,ona göre napıyosanız yapıın,dövüyonuz mu,konuşuyonuz mu,polis mi çağırıyonuz,kaçıyonuz mu.....
Verdiğim fikirler için teşekkür etmenize gerek yok,ne demek
-
06 Haziran 2009, 12:54
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
06 Haziran 2009, 12:59
-
06 Haziran 2009, 13:05
Kenimi tanıtayım Motorcu dostuyum (serseri gibi kullanan krolar hariç)
-
06 Haziran 2009, 13:11
abı hala cumaya motorla gıtmeyı dusunmuyosun demı?
senın ıcın ulkeyı elden gecırdık astık kestık
Sizin canınız sağolsun, bunlar ufak sorunlar allah kaza bela vermesin hepimize ...
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
06 Haziran 2009, 13:28
OLdFaRT adlı üyeden alıntı
Kenimi tanıtayım
Motorcu dostuyum (serseri gibi kullanan krolar hariç)
kötülerin düşmanı,iyilerin dostu
-
06 Haziran 2009, 14:00
iki hafta once benimde basıma boyle bir olay geldi. taximde eksi limon'un yanı kraft barın tam karsısındakı pasajın yanına gidonu kitli alarmı kurulu olarak bıraktım. bikaç makıne daha vardı oyuzden içimde rahattı. yaklasık iki saat sonra dondugumde yerinde yeller esiyodu.
ilk aklıma gelen motorun calınması oldu. buyukbi panik tabıkı saga sola bakındım
insanlara sordum gorenyok.
derken alarm aklıma geldi neyseki, acıp kapadım uzaklardan bir ses bir umutla sesın deldıgı yere dogru yurudugumde 180kg gidonu kilitli alarmı acık olan motorum yan sokakta yolun ortasında duruyodu. bunu yapanlara burda yazamıcagım temennilerde bulunurken calınmamıs olmasınada bayabi sevindim aslında.
-
06 Haziran 2009, 14:09
+H.T.O adlı üyeden alıntı
iki hafta once benimde basıma boyle bir olay geldi. taximde eksi limon'un yanı kraft barın tam karsısındakı pasajın yanına gidonu kitli alarmı kurulu olarak bıraktım. bikaç makıne daha vardı oyuzden içimde rahattı. yaklasık iki saat sonra dondugumde yerinde yeller esiyodu.
ilk aklıma gelen motorun calınması oldu. buyukbi panik tabıkı saga sola bakındım
derken alarm aklıma geldi neyseki, acıp kapadım uzaklardan bir ses bir umutla sesın deldıgı yere dogru yurudugumde 180kg gidonu kilitli alarmı acık olan motorum yan sokakta yolun ortasında duruyodu. bunu yapanlara burda yazamıcagım temennilerde bulunurken calınmamıs olmasınada bayabi sevindim aslında.
senin olayın tam çalınma vakasını andırıyor. arka sokakta yolun ortasında .. bir kamyonet olay bitmiştir.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
06 Haziran 2009, 14:17
Motor değilde araba olsa demekki içine binip çekecekler.
-
06 Haziran 2009, 14:40
Aslında suçüstü yakalanan hırsızlar için güzel bahane. "Bizim kamyoneti(!) park edecektik de motoru çekiyorduk abi."
Olayın kanunen hırsızlık sayılması için ne kadar ileri gitmeleri gerekir? Motoru yarım metre yürüten birini hırsızlıkla suçlayabilir miyiz mesela?
Başka açıdan bakalım: Hakikaten araç park etmek için falan motorumuzu çekmeye çalışan birinin de hırsızlık ithamıyla ödünü patlatabiliriz.
Şöyle açsak telefonu yanında, "Alo? Polis İmdat? Motorumu çalmaya kalkan bir herif yakaladım. Gelin alın."
-
06 Haziran 2009, 14:41
+H.T.O adlı üyeden alıntı
evet bu olay banada çalınma vakası gibi geldi....alarmın sesini duyan yada bi şekilde herhangi birşeyden tırsan hırsızlar işi yarıda bırakıp olay yerini terketmiş olabilir...
polise haber verme fikri gayet mantıklı... bazı arkadaşlar polisi iyice yerin dibine sokmuş...
polis geldiğinde , ''bu adamlar motorumu götürürken yakaladım'' de bakalım noluyo.... hiçbişey olmasa bile adamların o an yüzleri kızarır , uğraşırlar , sana ve aracına göstermedikleri saygıyı polise laf anlatarak göstermiş olurlar... hele tiptende kaybediyolarsa vay hallerine... uğraşsın dursunlar... ondan sonrada bi daha dokunmazlar heralde ....
-
06 Haziran 2009, 14:43
tüm yorumları okudum.
özetlemek gerekirse:
naparsanız yapın tüm önlemlerinizi alın adam niyeti bozmuşsa yapılıcak bişey yok yine motorunuzu kurcalamaya devam eder.....
polis çagırmak çagırdıgın sebebe göre mantıklı olabilir. ''motorumu ellediler yerine motorumu çalıyolardı'' gibi.....
motorunuzu mümkün olan en güvenli yere usulünce park edin....
adamına göre muammele yapın. laftan anlayanı uyarın anlamıyanada başka türlü anlatın.
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum..
sözlerimi burada bitirirken saygılarımı sevgilerimi sunuyorum
bazı arkadaşların yorumlarına çok güldüm belirtmeden edemiycem
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
06 Haziran 2009, 14:49
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
tüm yorumları okudum.
özetlemek gerekirse:
naparsanız yapın tüm önlemlerinizi alın adam niyeti bozmuşsa yapılıcak bişey yok yine motorunuzu kurcalamaya devam eder.....
polis çagırmak çagırdıgın sebebe göre mantıklı olabilir. ''motorumu ellediler yerine motorumu çalıyolardı'' gibi.....
motorunuzu mümkün olan en güvenli yere usulünce park edin....
adamına göre muammele yapın. laftan anlayanı uyarın anlamıyanada başka türlü anlatın.
senın ısın kolay al supurgeyıde ıcerı kıl namazı pencereden yep de uç geç
gercı sız cuma kılmıyonuz
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum..
sözlerimi burada bitirirken saygılarımı sevgilerimi sunuyorum
bazı arkadaşların yorumlarına çok güldüm belirtmeden edemiycem
yaw arkadasım polıs olmaz
bakın sızın ıcın bu cuma bende motorla gıdıcem ve polısı cagırıcam bunu vıdeoya alıcam
bakın bakalım olanlara
artık bu olayın sonunu ben ıcerden cıktıgımda anlatırım
yanlız ıcınızden gönullumu secersınız naparsınız bılmem
ıcerı bana temız camasır ve kısa vınston soft getırsın
senın işin kolay sen cumaya gidiyo olsan al süpürgeyi yanına o da saf tutsun sonna yep de uç pencereden yola devam
-
06 Haziran 2009, 14:59
elbette polisimiz mükemmel değil... zaman zaman ''bazı''(fazla iyimser) polis memurları adamına=paralı olana göre muamele yapabiliyor....ve böyle bir durumda yüksek olasılıkla motora göre bir muameleyle karşı karşıya kalırız gibi geliyo bana...
yani motorun goldwing yada mobilet olması senaryoyu değiştirir...
ancak polis ilgilendimi tam ilgilenir... adamları yerin dibine sokar , uğraştırır , demek istedigim bu...
-
06 Haziran 2009, 15:06
yaw arkadasım polıs olmaz
bakın sızın ıcın bu cuma bende motorla gıdıcem ve polısı cagırıcam bunu vıdeoya alıcam
bakın bakalım olanlara
artık bu olayın sonunu ben ıcerden cıktıgımda anlatırım
yanlız ıcınızden gönullumu secersınız naparsınız bılmem
ıcerı bana temız camasır ve kısa vınston soft getırsın
senın işin kolay sen cumaya gidiyo olsan al süpürgeyi yanına o da saf tutsun sonna yep de uç pencereden yola devam
çamaşır sigara onu hallederiz sorun değil
enson emre ve banunun kazasında emniyet amiri çagırdı karşı taraf tarbukacı geldi senin şansına polis yerine kim çıkar bilmem
cumaya gitsem süpürgemi elbette yanıbaşıma alırım. millet ayakkabısını poşete koyup alıyo ya yanına benim süpürgemin neyi eksik fazlası bile var
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
06 Haziran 2009, 15:08
-
06 Haziran 2009, 15:20
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler