Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Motoru habersiz çekmeye kalkanları ne yapmak lazım ?

REKLAM ALANI

Alıntı OLdFaRT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ne yazıkki gerçek bu.
    Sanırım senin de başına böyle talihsiz bi olay gelmiş,bunca zaman sonra ilk mesajı bu konuya layık görmüşsün.

Alıntı EtHeM46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhteşem cvp
    sen polisi onun için çağırırsan ona değil sana der diyeceiğini
    Şimdi şöyle bi durumda var,buna ilk defa kalkışan ve cidden polisten tırsan biri için neden olmasın?Haa evet,motorumu çeken kişinin karakter analizini yapıp,ona göre mi tepki göstericem derseniz,ee o da size kalmış

Aslında yanınızda şöyle bi anket bulunsun,motoru çeken kişiye verin,cevaplara göre tepkinizi gösterin

1)Polisten korkar mısınız?
    2)"Dayak cennetten çıkmadır"atasözünü savunuyo musunuz?
    3)"Hayvanlar koklaşa koklaşa,insan konuşa konuşa anlaşır" deyimi sizin için ne ifade ediyor?
    4)Herhangi bir dövüş tekniğinde ustalığınız var mı?
    5)Motorun herhangi bi yerinde oluşacak zararı ödeyebilecek kadar zengin misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR_1000 RR
    Alıntı coldplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım senin de başına böyle talihsiz bi olay gelmiş,bunca zaman sonra ilk mesajı bu konuya layık görmüşsün.

Şimdi şöyle bi durumda var,buna ilk defa kalkışan ve cidden polisten tırsan biri için neden olmasın?Haa evet,motorumu çeken kişinin karakter analizini yapıp,ona göre mi tepki göstericem derseniz,ee o da size kalmış

Aslında yanınızda şöyle bi anket bulunsun,motoru çeken kişiye verin,cevaplara göre tepkinizi gösterin

3)"Hayvanlar koklaşa koklaşa,insan konuşa konuşa anlaşır" deyimi sizin için ne ifade ediyor?
    5)Motorun herhangi bi yerinde oluşacak zararı ödeyebilecek kadar zengin misiniz?
    yaaaawwwwwwwww iide arkadasım polıs gelcekmıhadı adam polısden cok korkar ama polıs böle bı konu için gelırmı?
    cinayete,hırsızlıga,gaspa sallana sallana gelen polısden bahsedıyoruz..

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Benim scootera çok yapıyorlardı o işi.Bende scooterımı çeken adamın arabasını çiziyordum çünkü motorumu her çekişinde dikzi aynalarımı bozuyordu ve yalama etti şerefsiz.Alt kaportayıda durmadan yerinden çıkartıyordu bende arabasını çizdim o günden sonra bir daha yapmadı.

Alıntı Pitm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaaaawwwwwwwww iide arkadasım polıs gelcekmıhadı adam polısden cok korkar ama polıs böle bı konu için gelırmı?
    cinayete,hırsızlıga,gaspa sallana sallana gelen polısden bahsedıyoruz..
    Yaaa arkadaşıımm polisin gelmesine gerek yok,bazıları için kelimesi yeterli olur hani Sözde korkut,çağırırım,söylerim,karakola gidicez falan dersin,yeterli olur

Yaaa işte ver anketi,ona göre napıyosanız yapıın,dövüyonuz mu,konuşuyonuz mu,polis mi çağırıyonuz,kaçıyonuz mu.....

Verdiğim fikirler için teşekkür etmenize gerek yok,ne demek

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı coldplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

süper !!
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    CBR_1000 RR
    Alıntı STeReO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper !!
    abı hala cumaya motorla gıtmeyı dusunmuyosun demı?
    senın ıcın ulkeyı elden gecırdık astık kestık

Kenimi tanıtayım Motorcu dostuyum (serseri gibi kullanan krolar hariç)

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    abı hala cumaya motorla gıtmeyı dusunmuyosun demı?
    senın ıcın ulkeyı elden gecırdık astık kestık
    Sizin canınız sağolsun, bunlar ufak sorunlar allah kaza bela vermesin hepimize ...
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    CBR_1000 RR
    Alıntı OLdFaRT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kenimi tanıtayım Motorcu dostuyum (serseri gibi kullanan krolar hariç)
    kötülerin düşmanı,iyilerin dostu

+H.T.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    iki hafta once benimde basıma boyle bir olay geldi. taximde eksi limon'un yanı kraft barın tam karsısındakı pasajın yanına gidonu kitli alarmı kurulu olarak bıraktım. bikaç makıne daha vardı oyuzden içimde rahattı. yaklasık iki saat sonra dondugumde yerinde yeller esiyodu.
    ilk aklıma gelen motorun calınması oldu. buyukbi panik tabıkı saga sola bakındım
    insanlara sordum gorenyok.
    derken alarm aklıma geldi neyseki, acıp kapadım uzaklardan bir ses bir umutla sesın deldıgı yere dogru yurudugumde 180kg gidonu kilitli alarmı acık olan motorum yan sokakta yolun ortasında duruyodu. bunu yapanlara burda yazamıcagım temennilerde bulunurken calınmamıs olmasınada bayabi sevindim aslında.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı +H.T.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki hafta once benimde basıma boyle bir olay geldi. taximde eksi limon'un yanı kraft barın tam karsısındakı pasajın yanına gidonu kitli alarmı kurulu olarak bıraktım. bikaç makıne daha vardı oyuzden içimde rahattı. yaklasık iki saat sonra dondugumde yerinde yeller esiyodu.
    ilk aklıma gelen motorun calınması oldu. buyukbi panik tabıkı saga sola bakındım
    derken alarm aklıma geldi neyseki, acıp kapadım uzaklardan bir ses bir umutla sesın deldıgı yere dogru yurudugumde 180kg gidonu kilitli alarmı acık olan motorum yan sokakta yolun ortasında duruyodu. bunu yapanlara burda yazamıcagım temennilerde bulunurken calınmamıs olmasınada bayabi sevindim aslında.
    senin olayın tam çalınma vakasını andırıyor. arka sokakta yolun ortasında .. bir kamyonet olay bitmiştir.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    Daha değil =)
    Motor değilde araba olsa demekki içine binip çekecekler.

Motosikleti
    DRZ400 SM
    Aslında suçüstü yakalanan hırsızlar için güzel bahane. "Bizim kamyoneti(!) park edecektik de motoru çekiyorduk abi."

Olayın kanunen hırsızlık sayılması için ne kadar ileri gitmeleri gerekir? Motoru yarım metre yürüten birini hırsızlıkla suçlayabilir miyiz mesela?

Başka açıdan bakalım: Hakikaten araç park etmek için falan motorumuzu çekmeye çalışan birinin de hırsızlık ithamıyla ödünü patlatabiliriz.
    Şöyle açsak telefonu yanında, "Alo? Polis İmdat? Motorumu çalmaya kalkan bir herif yakaladım. Gelin alın."
    [B]J şimdi asker[/B]

Alıntı +H.T.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bu olay banada çalınma vakası gibi geldi....alarmın sesini duyan yada bi şekilde herhangi birşeyden tırsan hırsızlar işi yarıda bırakıp olay yerini terketmiş olabilir...

polise haber verme fikri gayet mantıklı... bazı arkadaşlar polisi iyice yerin dibine sokmuş...

polis geldiğinde , ''bu adamlar motorumu götürürken yakaladım'' de bakalım noluyo.... hiçbişey olmasa bile adamların o an yüzleri kızarır , uğraşırlar , sana ve aracına göstermedikleri saygıyı polise laf anlatarak göstermiş olurlar... hele tiptende kaybediyolarsa vay hallerine... uğraşsın dursunlar... ondan sonrada bi daha dokunmazlar heralde ....

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    tüm yorumları okudum.
    özetlemek gerekirse:

naparsanız yapın tüm önlemlerinizi alın adam niyeti bozmuşsa yapılıcak bişey yok yine motorunuzu kurcalamaya devam eder.....

polis çagırmak çagırdıgın sebebe göre mantıklı olabilir. ''motorumu ellediler yerine motorumu çalıyolardı'' gibi.....

motorunuzu mümkün olan en güvenli yere usulünce park edin....

adamına göre muammele yapın. laftan anlayanı uyarın anlamıyanada başka türlü anlatın.

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum..

sözlerimi burada bitirirken saygılarımı sevgilerimi sunuyorum

bazı arkadaşların yorumlarına çok güldüm belirtmeden edemiycem
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    CBR_1000 RR
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüm yorumları okudum.
    özetlemek gerekirse:

naparsanız yapın tüm önlemlerinizi alın adam niyeti bozmuşsa yapılıcak bişey yok yine motorunuzu kurcalamaya devam eder.....

polis çagırmak çagırdıgın sebebe göre mantıklı olabilir. ''motorumu ellediler yerine motorumu çalıyolardı'' gibi.....

motorunuzu mümkün olan en güvenli yere usulünce park edin....

adamına göre muammele yapın. laftan anlayanı uyarın anlamıyanada başka türlü anlatın.

senın ısın kolay al supurgeyıde ıcerı kıl namazı pencereden yep de uç geç
    gercı sız cuma kılmıyonuz

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum..

sözlerimi burada bitirirken saygılarımı sevgilerimi sunuyorum

bazı arkadaşların yorumlarına çok güldüm belirtmeden edemiycem
    yaw arkadasım polıs olmaz
    bakın sızın ıcın bu cuma bende motorla gıdıcem ve polısı cagırıcam bunu vıdeoya alıcam
    bakın bakalım olanlara
    artık bu olayın sonunu ben ıcerden cıktıgımda anlatırım
    yanlız ıcınızden gönullumu secersınız naparsınız bılmem
    ıcerı bana temız camasır ve kısa vınston soft getırsın

senın işin kolay sen cumaya gidiyo olsan al süpürgeyi yanına o da saf tutsun sonna yep de uç pencereden yola devam

elbette polisimiz mükemmel değil... zaman zaman ''bazı''(fazla iyimser) polis memurları adamına=paralı olana göre muamele yapabiliyor....ve böyle bir durumda yüksek olasılıkla motora göre bir muameleyle karşı karşıya kalırız gibi geliyo bana...

yani motorun goldwing yada mobilet olması senaryoyu değiştirir...

ancak polis ilgilendimi tam ilgilenir... adamları yerin dibine sokar , uğraştırır , demek istedigim bu...

Motosikleti
    yaw arkadasım polıs olmaz
    bakın sızın ıcın bu cuma bende motorla gıdıcem ve polısı cagırıcam bunu vıdeoya alıcam
    bakın bakalım olanlara
    artık bu olayın sonunu ben ıcerden cıktıgımda anlatırım
    yanlız ıcınızden gönullumu secersınız naparsınız bılmem
    ıcerı bana temız camasır ve kısa vınston soft getırsın

senın işin kolay sen cumaya gidiyo olsan al süpürgeyi yanına o da saf tutsun sonna yep de uç pencereden yola devam
    çamaşır sigara onu hallederiz sorun değil

enson emre ve banunun kazasında emniyet amiri çagırdı karşı taraf tarbukacı geldi senin şansına polis yerine kim çıkar bilmem

cumaya gitsem süpürgemi elbette yanıbaşıma alırım. millet ayakkabısını poşete koyup alıyo ya yanına benim süpürgemin neyi eksik fazlası bile var
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    CBR_1000 RR
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çamaşır sigara onu hallederiz sorun değil

enson emre ve banunun kazasında emniyet amiri çagırdı karşı taraf tarbukacı geldi senin şansına polis yerine kim çıkar bilmem

cumaya gitsem süpürgemi elbette yanıbaşıma alırım. millet ayakkabısını poşete koyup alıyo ya yanına benim süpürgemin neyi eksik fazlası bile var
    dısarı koysan supurgeyı zaten kımbılır kımın elıne gecer sokak süpürgesı olur
    senın supurge kac beygıraz anlatsana yakıtı nerden alıyosunalarmı varmı kac kıloya kadar cekıyo

Motosikleti
    dısarı koysan supurgeyı zaten kımbılır kımın elıne gecer sokak süpürgesı olur
    senın supurge kac beygıraz anlatsana yakıtı nerden alıyosunalarmı varmı kac kıloya kadar cekıyo
    sokak süpürgesimii
    asla böyle bişeye izin vermem

süpürgemle ilgili teknik bilgileri başka bir topikte anlatırım
    [/B]

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler