Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Motoru habersiz çekmeye kalkanları ne yapmak lazım ?

REKLAM ALANI
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru araç saymayan herifler debriyajın ne olduğunu nerden bilsin,
    hatta debriyajın olup olmadığını nerden bilsin...
    AYNEN ve ayrıca disk klidini diyor arkadaşlar ama görmeyip ileri ittiklerinde motor en iyi ihtimalle disk klidi sayesinde durup adamın dengesi bozulup yere düşecektir --kötü olan da adam birden ileri iterse balata ya çarpıp kırabilir !!! alarm en güzeli disk klidi de belirgin olmalı !!
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    memleket dengesiz kaynıyor valla. Benimde başıma geldi amcam aracını park etmek için benim motorun kıçını kaydırmaya çalışıyor.Koşarak yanına gittim ne yapıyosun diye.Adam bana dönüpte eksoza değdim elim çok yandı yav bi el atta kıçını kenara atalım bu motorun diyor. Napacaksın bu adamı şimdi??
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    memleket dengesiz kaynıyor valla. Benimde başıma geldi amcam aracını park etmek için benim motorun kıçını kaydırmaya çalışıyor.Koşarak yanına gittim ne yapıyosun diye.Adam bana dönüpte eksoza değdim elim çok yandı yav bi el atta kıçını kenara atalım bu motorun diyor. Napacaksın bu adamı şimdi??
    ... sabaha mı bırakırsın
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tesadüf olmuş, biz de böyle alıngan kişiler bekliyorduk...
    Yorumları saçma olanlar alınırlar,bi de işine gelmeyenler Polisi çağırırım bak şimdi,alırsın dersini,bi daha olmaz böyle tesadüfler

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Ben yorumlarını saçma bulduklarımın yorumlarından alınırım, (ha bir de yorumum işine gelmeyenlerden), geri kalana saygı duyar, yorumların devamını beklerim...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Ben yorumlarını saçma bulduklarımın yorumlarından alınırım, (ha bir de yorumum işine gelmeyenlerden), geri kalana saygı duyar, yorumların devamını beklerim...

hıı bide yorumlarını saçma bulduğun yorumlara hiç cevap vermez,işine gelmediğini belli etmez,yorumların devamını beklemez,takip etmezsin dimiiiiiiiii?

pikii dersem suscak mısın yoksa beni yorcak mısın?Haa yoksa beni polise mi şakyet edeceksin?

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Yorumlarını saçma bulduklarımın yorumlarına cevap vermem, veriyorsam ciddiye almışımdır; işime gelip gelmediğini kestiremez, devam etmeye değer biriyse, merakla devamını beklerim...
    Susmaya pek niyetim yok, ama yormaya da, benzer bir durumda başımı belaya sokacak olsam hala polisi devreye sokardım, ama şu durumda keyifle kendi işimi kendim görmeye devam ederim...

Yorumlarını saçma bulduklarımın yorumlarına cevap vermem, veriyorsam ciddiye almışımdır; işime gelip gelmediğini kestiremez, devam etmeye değer biriyse, merakla devamını beklerim...
    Susmaya pek niyetim yok, ama yormaya da, benzer bir durumda başımı belaya sokacak olsam hala polisi devreye sokardım, ama şu durumda keyifle kendi işimi kendim görmeye devam ederim...
    Pek bi sosyal içerikli mesaj verdin bu saatte,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin Susarsan sıra sana gelir zaten,yorarsan da olan sana olur

Neymiiş,herkesin kendine göre davasını çözme yolu varmış ve herkes en iyi bildiği yolu uygularmış diyoruum,kendimi yormuyorum

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Yormaya, yorulmaya hazırdım, razıydım ben
    Herkesin yoluna saygı duyar, yorulmak istemeyenlere iyi geceler dilerim o zaman...

Yormaya, yorulmaya hazırdım, razıydım ben
    Herkesin yoluna saygı duyar, yorulmak istemeyenlere iyi geceler dilerim o zaman...
    Ama sen geç kaldın yormak için,bende seni yormayayım,önceki sayfalarda var düşüncelerim zaten,başka konuda yorarız birbirimizi

İyi geceler

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her ne kadar arada saçma sayılacak fikirler de doldurmuşsa da konuyu, düşündüğünüz polise haber vermek fikri, hiç olmazsa adamları bir nebze uğraştıracak, en azından ders verebilecek kadar iyi bir fikir olabilirmiş.
    Çağırın çağırın bide onlar azarlar böyle bişey için mi çağırdın diye.

Sizin yine motoru alıp görünen bi yere koymuş adamlar,ben motoru göremedm bulamadım kafayı yiyodum az daha ama gidipte kaldırana küt diye kafa falan da atmadım gittim konuştum kardeşim bu oyuncak diil bi tarafı çizilse dokunduğuna pişman olursun ödeyemezsin ki seve seve ödetene kadarda peşinden gelirim dedim bi daha dokunan falan olmadı motora.
    We are many...

Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sizin yine motoru alıp görünen bi yere koymuş adamlar,ben motoru göremedm bulamadım kafayı yiyodum az daha ama gidipte kaldırana küt diye kafa falan da atmadım gittim konuştum kardeşim bu oyuncak diil bi tarafı çizilse dokunduğuna pişman olursun ödeyemezsin ki seve seve ödetene kadarda peşinden gelirim dedim bi daha dokunan falan olmadı motora.
    Sen sabah nerdeydin yaaa? Anlatmak istediğim buydu,örnek de geldi,mmutlu,mesut,bahtiyar oldum

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı coldplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama sen geç kaldın yormak için,bende seni yormayayım,önceki sayfalarda var düşüncelerim zaten,başka konuda yorarız birbirimizi

İyi geceler
    Önceki sayfadakilere katılıp, saygı duyup, destekliyorum zaten... Sonrakilere takılmaktı hoş olan
    Başka konularda yorulmak üzere...

Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Azar konusuna katılıyorum "Bunun için mi çağırdın?" konusunda, ama "motorumu çalmaya çalışıyorlardı"nın "mo.."sundan itibaren adamlara yapacakları muamele, motoru gerçekten çalsalar yapacaklarından daha kötü olacaktır, ondan da şüphe etmem...
    Motorumu oradan sahibini aramadan; anlamadan, dinlemeden, bu şekilde çekmeye kalkan adama şu lafları etmek isterim gerçekten; ama benim tavrım arada kalmış belli ki kafa atacak, iki tane oturtacak(!), topuklarıyla haşır neşir olacak kadar olamam, onun yerine benim yerime benden fazla çektirecek kişiyi (veya kurumu) devreye sokmuşum. Normal koşullarda şunu yapmam, fikri de aklıma gelmez belki, ama ilk mesajdaki düşünce üstüne çok da olasılıksız gelmedi nedense...

Motosikleti
    CBR_1000 RR
    Her ne kadar arada saçma sayılacak fikirler de doldurmuşsa da konuyu, düşündüğünüz polise haber vermek fikri, hiç olmazsa adamları bir nebze uğraştıracak, en azından ders verebilecek kadar iyi bir fikir olabilirmiş.

Etkinleştirilecek bir şey değil disk kilidi
    Şu şekilde metal bir yapı:

Fren disklerinden birine takılarak, kısa bir mesafeden fazla tekerleğin dönmemesini sağlıyor.
    ya arkadasım sosyal mesaj ıcerıklı yazılar saçma senın polıs fıkrın mı mantıklı...
    polıse haber vercek haişte harıka fıkır ne dıcek
    abı cumadaydım motorumu elledılermı?
    yerınden cektılermı..
    mantıklı ol çalınan motora bakmıyolarkı CAMİ avlusunda parmaklanan motora gelsınler..

Motosikleti
    Tiger 250
    muhteşem cvp
    sen polisi onun için çağırırsan ona değil sana der diyeceiğini
    ::shake2::

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    işportacılar çekmişti benimkinide. gittim baktım motor yan tarafa geçmiş. bide pişkin pişkin
    -abi ne kadar ağırmış yau, kaç para bunlar? dedi
    sevecekmiş(!) gibi bi bakış çıktı benden ister istemez.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Alıntı Pitm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadasım sosyal mesaj ıcerıklı yazılar saçma senın polıs fıkrın mı mantıklı...
    polıse haber vercek haişte harıka fıkır ne dıcek
    abı cumadaydım motorumu elledılermı?
    yerınden cektılermı..
    mantıklı ol çalınan motora bakmıyolarkı CAMİ avlusunda parmaklanan motora gelsınler..
    Evet ne yazıkki gerçek bu.

Motosikleti
    CBR_1000 RR
    Alıntı EtHeM46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhteşem cvp
    sen polisi onun için çağırırsan ona değil sana der diyeceiğini
    ya arkadasım ınanmıcaksın belkı ama,
    gecen polıslık bı ısımız oldu karakola gıttık.
    santralde bı bayan polıs fılm ızlıyo ve cepten sevgılısı ıle konusuyo..
    155 devamlı calıyo kadın hayy yaa dıyım red dugmesıne basıyo..
    kımbılır ne olaylar oluyo neler dönuyo kımlerın canı yanıyo..
    sımdı bu duyarlılıga sahıp bı memura desem
    cuma namazı cıkısı motorumu elledıler..bı ekıp ılgılenebılırmı?

ılgılenmezmı ekıpde cumada hemen bakarlar mı dıcek
    wlla senın dedıgın gıbı arkadasım haklıyken haksız olmak var ısın ucunda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 AM ----------

Alıntı OLdFaRT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ne yazıkki gerçek bu.
    tebrık ederım senı ılk ve en degerlı mesajını benım gereksız yorumumu onaylamak ıcın yazmıssın saol varol
    malesef olay bundan ıbaret ama :(

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    motoru yerinden kaldırmasaydın..... en güzel ders o olurdu.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Tiger 250
    oldfart ilk i gitti ikinci mesajınla kendini tanıtırmısın
    ::shake2::

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler