İngiltere'den Çin'e Giden Ben Türkiye'de
-
04 Haziran 2009, 20:00
Dün Silivri'de dayımın dükkandaydım, biraz dışarı çıktı motorla, dönerken ağzına dek yüklü başka bir BMW F650GS getirdi. Yolda görmüş, dükkana çağırmış bir çay ikram etmeye. Muhabbet ettik, adı Ben, meğer İngiltere'den buraya geliyormuş, hedefi Çin'e gitmekmiş. 2001 model BMW F650GS kullanıyor, Türkiye'ye dün sabah girmiş. Motorun zincir gergisi kırıldığı için zinciri yerlerde sürünüyordu. Kumburgaz'a yazlığa çağırdım, bir çay da ben ikram ettim, konsoloslukta işlerini halletmek için tekrar yola koyuldu.
Ben'i blogundan takip edebilirsiniz, 6 gün daha Türkiye'de kalacakmış. Yolda görürseniz selamı eksik etmeyin
http://www.ben-adventure.blogspot.com/
Reklamlar
-
04 Haziran 2009, 20:27
Herhalde İstanbul'dan geçecektir.Görürsek selam ne demek,üzerine süreriz motoru.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
04 Haziran 2009, 20:33
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
-
04 Haziran 2009, 20:43
işallah sonu tecavüze uğrayıp öldürülmek olmaz
-
04 Haziran 2009, 20:57
yav çok misafirperveriz biz ya bende yozgatta bir almanla karşılaşmıştım dinlenme yerinde herifin motoru çok güzeldi bmw di ama o zamanlar motor görünce uzaylı görmüş gibi bişiden anlamıyodum şimdi en azından modelleri biliyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
04 Haziran 2009, 21:07
Allah misafirimizin yolunu açık eylesin....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
04 Haziran 2009, 21:08
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Herhalde İstanbul'dan geçecektir.Görürsek selam ne demek,üzerine süreriz motoru
.
bi daha tekerini sürmez bizim yollara
-
04 Haziran 2009, 21:27
avcılardan geçerken bizimde bi çayımızı çorbamızı içsin
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler