Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gökçeada konaklama

REKLAM ALANI
    songiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Arkadaşlar, bu hafta sonu istanbul'dan çıkarak gökçeada'ya gideceğiz.

Bu yolu daha önce gitmiş, tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Tabi bir de Gökçeada'da nerede kalırız, bizim için en büyük sorulardan biri..

teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HTBAYDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yerleşik hayata geçince yeniden olacak...
    Biz gökçeadayı en son 2001 yılında bir bisiklet turumuzda gezmiştik. Şahane bir yer. Konaklama işini hep kampla hallettik. Bir gece tuz gölünün çok yakınında bir kampingde kalmıştık. Sonrakileri orda burda... gezmeye gelenlere çok alışık oldukları için bir problem yok. Gidince ordaki turizm bürosundan ve jandarmadan bilgi alınabilir.
    "in the land of the blind, one eyed is the king..."

Motosikleti
    Cheeta T3 150 cc
    15 gün önce ben de gökçeada ya gitmiştim motorla..
    (bkz. http://www.motosiklet.net/forum/etki...-gokceada.html ) konaklamadık, ama eğer kalacaksanız, kamp yapmanızı tavsiye ederim bende..
    bu arada, merkezde turist danışma var.. oraya gittiğinde eline bir harita veriyolar, şurda şu var diolar.. ama gittiğin yerler abartıldığı kadar güzel değil..... çanakkaleli olarak üzülerek söylüyorum bunu..
    gittiğimize değmedi yani...

kaleköy hoşuma gitti sadece.. çınaraltı denilen yere gittik, bir otomobilin zor geçeceği şekilde yollar.. abartıldığı kadar güzel bi yer olmadığını gördükten sonra başka yer gezmedik zaten.. merekzde vakit geçirdik hep..
    en zevkli yanı feribot yolcuğu o kadar :p

yeme içme pahalı değil fazla..
    bu arada motorunuzdaki olası arızalara müdahale etmek için ekipman alın yanınıza.. tamirciiler pek insaflı ve becerikli değil.....
    17 KE 795

Motosikleti
    İlerde olacak İnşallah!!
    şimdiden hayırlı yolculuklar...biz kale motel'de kalmıştık gayet temiz ve güzel bi moteldi.fakat aklımda hep yakamoz motel'de kalmak kalmıştır manzara açısından harika.internetten bi araştır her ikisininde resimleri,yerleri mevcut.

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Merhaba
    İki kere gittiğim gökçeada'da hayatımın en güzel tatillerini geçirdim. Siz de benim gibi; gece disko bar yerine, sahilde yürümeyi, denizi seyretmeyi; kalabalık ve hareket yerine, sakinliği -sessizliği; sıcak deniz suyu yerine; çakı gibi ama tertemiz denizi seviyorsanız bir daha gideceğinizi garanti edebilirim.
    Ama öyle lüks bir tatil beklemeyin. Son 4 yıl önce gittim ve o zaman en lüks yeri 4 yıldızlı gökçeada resort oteldi ve fiyatları da son derece uygun gelmişti bana. daha hesaplı bir tatil isterseniz, benim ilk gittiğimde yaptığım gibi günlük ev kiralayabilirsiniz. Evinin üst katını kiraya veren gökçeadalıları bulmanızda turist danışma merkezi size yardımcı olacaktır.
    Ve kesinlikle atlamamanız gereken şey ise 'et' olayıdır. dağda başıboş bir şekilde kekikle beslenen koyun etleriyle bir mangal yaptığınız zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.
    iyi tatiller dilerim

Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    aslında şu anda gökçeada mı bozcaada mı diye düşünüyoruz... siz ne dersiniz?

Motosikleti
    Cheeta T3 150 cc
    bozdaada pahalı diye duymuştum hiç gitmedim daha....
    17 KE 795

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    gökçeadayı öneririm...
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    İlerde olacak İnşallah!!
    sessiz,sakin bir yerde kafa dinlemek istiyosan kesinlikle Gökçeada...

Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Peki sizce bu haftasonu denize girme şansımız nedir?

çivi gibi denizde, çivi gibi çakılır mıyız?

Motosikleti
    Aslında iki ada bir geziye sığdırılabilir. Bozcaada'nın toplam yolları yaklaşık 20 km. Güneyinde çok güzel bir sahili var. Batı Burnunda rüzgar enerji tribünü bulunuyor. Biz gittiğimizde sadece güvenlik görevlisi vardı ve gezip fotoğraf çekmemize izin vermişti (bisikletin sevimliliği bütün kapıları açıyor :D ). Gökceadanın bence en güzel yeri Marmaros (?) Şelelesi. Tam yerini hatırlamıyorum ama turist infonun verdiği haritada gözüküyordu. Bir de Kaleköy ya da Tepeköyde Madamın Kahvesi vardı çok güzel dibek kahvesi yapıyordu... Yalnız madam birkaç sene önce dünyadan ayrıldığı için (Allah rahmet eylesin) kahveleri eşi yapıyor ve karşıdaki kahvehanede daha güzel kahve içilebiliyormuş.

Bozcaada Gökçeadaya göre biraz daha turistik bir yer. Her yer insan yapısı ve doğa görmek çok mümkün değil. Tercih gidene kalmış...

Bu arada Bozcaadaya gitmek için Ezineden geçiliyor. Ezinede kalmayın! Gördüğüm en kötü öğretmenevi ve kötü bir oteli var. Yemek yenecek güzel biryer de biz bulamadık. İnsanlarının da çok sıcak olduğu söylenemez.

Sadece tekine zamanımız var diyorsanız Gökçeadaya gidin. Bozcaadada zaman geçirecek çok birşey bence yok. Gökceada bayağı büyük, sadece turlamak bile epey zaman alır.

Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Arkadaşlar, sonunda Gökçeada'ya gitmeye karar verdik ve kararımızın oldukça başarılı olduğunu gördük. Bu kadar güzel bir yerle karşılaşacağımızı, ve denize girebileceğimizi tahmin etmiyordum doğrusu. Hayatımda gördüğüm en güzel yerlerden birini görmüş oldum. Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsiniz.

Motosikletle yapılabilecek en güzel gezilerden biri bu sanırım İstanbul'da oturanlar için...

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    hocam nasıl bir gezi oldu, nereleri gezdiniz, kim kim gittiniz, nerde kaldınız biraaz anlatabilirseniz seviniriz...

Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Umarım tembellik etmem de, arkadaşımdan fotoğrafları alırım, buraya yapıştırırım.. Daha ayrıntılı bir yazı da yazmayı planlıyorum...

Kabaca, Cuma akşamı İstanbul'dan Keşan yönüne doğru çıktık. Planımız Şarköy'de kalmaktı. Ancak benim son anda bir toplantıya katılmak zorunda kalmam ve İstanbul trafiği, sadece Malkara'ya kadar gitmemizi sağladı. Bu arada, geziyi ben, birlikte ehliyet aldığım en iyi arkadaşım ve onun çılgın annesiyle yaptık

Ctesi sabahı Malkara'dan çıkıp, Gelibolu üzerinden Kabatepe'ye gittik. İlk planımızda saat 10'daki feribota yetişmek vardı. Ancak ekstradan eklenen yaklaşık yarım saatlik yol ve riske girmeme isteiğimiz, saat 2'ye kadar beklememize neden oldu. Ama bu süreyi iyi değerlendirdik. Çanakkale savaşı müzesi ve Anzak Koyu'nu gezdik ve güzelce yemek yedik.

Kabatepe - Gökçeada arası yaklaşık 1,5 saat sürüyor. www.gokceadarehberim.com adresinde yaptığım ön çalışma, meyvelerinş versi ve Zeus Otel adında inanılmaz güzellikte bir otelda kaldık. Birkaç bongalow'dan oluşan otelin ortasında bir de havuz vardı. Bir TDM 850(Benim) bir de GS500'den oluşan motorlarımıza atladık ve plaja gittik hemen. Yolda, hayatımda ilk defa tamamıyle korumasız motora bindim... Yaklaşık 2km yol gideceğimizden ve kaskların ıslanıp içine kum girmesini istemediğimizden, biz de adalılar gibi yapıp, gayet amele bir görüntüyle, mayoyla motora bindik. Tek motor gittik, yolda 30km hızla giden bir TDM850 görmek, bizi sollayan mopedçiler için eğlenceliydi

Girdiğimiz deniz harikaydı. Şaşırtııc derecede sıcaktı. akşam yemeğimizi ise, kaleköy'deki Yakamoz restaurantın inanılmaz terasında yedik. Gün batımı şahaneydi. Dönüşümüzü ise, Marmara'nın güneyinden yaptık. Bursa'da İskender yemeği ihmal etmedik

Motosikleti
    Anladığım kadarıyla gökçeadayı fazla gezememişsiniz. Fırsat bulup daha detaylı gezmenizi öneririm. Güzel memlekettir. Bi de ben fırsat bulsam...

Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Alıntı HTBAYDAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla gökçeadayı fazla gezememişsiniz. Fırsat bulup daha detaylı gezmenizi öneririm. Güzel memlekettir. Bi de ben fırsat bulsam...
    Evet maalesef gezemedik... En az 4 gün gerek böyle bir gezi için.. Ama bir dahaki randevu için adayla sözleştik daha uzun süre görüşmek üzere...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler