Merhabalar,
Önümüzdeki sonbahara kadar, doğduğum yer olan Bulgaristan'a olası bir tur için (Varna'ya kadar) nabız yoklamak istedim. Gelebilecek olan, tavsiyesi olan vs? Buyrun bakalım.
Kazasız sürüşler.
Kazasız sürüşler.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Dostum benim de zamanım var, acelemiz yok yeter ki unutulmaz bişey olsun. Bahsettiğin bilgileri araştırırız. Fazla pahalıya çıkacağını sanmıyorum. Yeterki niyetlileri görelim, gerisini hallederiz. Toplanırız biyerlerde planlarız.
Syg.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 PM ----------
[QUOTE=VALEO;1607749]biz son 2-3 aydır bulgaristanı boş bırakmıyoz .Osman abim sağolsun gazlıyo arasıra
bi foto ekliyeyim son geziden
Dostum bizim de haberimiz olsun bu turlardan, nerden takip ederiz? Ben yeniyim daha...
Bende şimdilik ne Ehliyet nede arac var ama niyetine girdim.
bende bulgaristan için detaylı bilgi arıyorum arkadaşlar yol kalacak yer neler gerekir vize pasaport araç için ne lazım eşim ile gitmeyi düşünüyorum güvenlik durumu vs vs vs gibi şeyler lütfen gidip gelen arkadaşlar oraları anlatsın benim görmek istedigim yer şumnu dedelerimin geldigi yer??
Birkaç yıl önceye ait bir başlık olması gerekir, TRADER kullanıcı adıyla açılmış. Oldukça detaylı ve kapsamlı bilgiler vardı içinde hatırladığım kadarıyla. Büyük bir değişiklik de yok formalitelerde o zamandan beri...
Bir göz atın isterseniz.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
25 Haziran'da yıllık iznim tahakkuk ediyor ve bu tarihten sonra programınıza dahil olmak isterim.
---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:57 ----------
Konuyuuyandırdık ama en azından niyetimiz belli oldu...Bu tarz aksiyona girecekler varsa açık bir davette bulunmuş oldum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)