Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun yanlız hastaneye neden gitmedin çok büyük bir hata etmişsin kazada ne olduğunu sen bilemessin o şokla sen nekadarda kendimi biliyorum desende bir iç kanama veya iç organ zedelenmesini anlayamassın kusura bakma ama çok yanlış bir iş yapmışsın hiç birşey hayattan daha mühim değildir.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
geçmiş olsun
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
beterinden korusun...geçmiş olsun...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
geçmiş olsun
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
çok geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz da üzülmeyiz
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
Geçmiş olsun allah beterinden korusun..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
gecmıs olsun umarım son kaza olur.....
Geçmiş olsun keşke hemen hastaheneye gitseydiniz..
Benimde en korktuğum şey artçıyla birlikte kaza yapmak.. allah korusun..
geçmiş olsun allah birdaha tekrarlatmasın..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Benim de en çok korktuğum hep kaza yapmaktan çok arkamda artçım varsa onun sağlığıdır. Bu yüzden kolay kolay kimseyi artçı yapmam, hele ki sevdiklerimi kesinlikle uzak tutmaya çalışırım nedense...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
eşinize ve size büyük geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)