Gerçek mi, İstanbul'da moto taxi
-
02 Haziran 2009, 12:57
Arkadaşlar merhaba,
dün akşam iş çıkışı beşiktaş- akaretlerde mimar sinan devlet konservatuarı önüne yakın asya ya da mondial 125 cc scooter gördüm, sarıya boyalıydı, yanında damaları ve taxi yazısı vardı sele üstünde de 2 sarı kask vardı.
yolda olduğumdan inip soramadım, acaba gerçekten mi o beşiktaş yıldız yoğun trafiğinde taxi hizmeti veriyordu yoksa kendine göre tarz mı yapmıştı...
aslında gerçekten tek çözüm ist trafiğine motosikletler, uyanık bir türk girişimcisinin bunu fark edememesi imkansız..hele bu işsizlikte...
Reklamlar
-
02 Haziran 2009, 12:59
karlı iş.. az yakar zamandan tasarruf sağlar..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
02 Haziran 2009, 13:09
bi örnek olsun yeterki yakın zamanda ortalık sarı motordan geçilmez valla
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
02 Haziran 2009, 13:10
hındistana dönerız vallahı
-
02 Haziran 2009, 13:23
Bu konuyu merakla takip edeceğim!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
02 Haziran 2009, 13:25
-
02 Haziran 2009, 13:26
vallahi de billahi de aklıma gelmişti :D
hatta geçen cumartesi baya kafa yordum buna, acaba ben mi yapsam lan die :DD
-
02 Haziran 2009, 13:28
[COLOR="Lime"]dünyada tek gerçek var ![/COLOR] [COLOR="Red"]Motor[/COLOR][COLOR="Black"]um ve [/COLOR][COLOR="Red"]Ben[/COLOR] :P
-
02 Haziran 2009, 13:30
kullanım yaygınlaşır yahu fena mı olur
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
-
02 Haziran 2009, 13:30
yakın tarihte bu konuyu konuşmuştuk moto taksi olsa süper olurdu diye.
dogruysa gerçekten biri bu adımı attıysa süper olur eminim çok kişidende destek görür
konuyu takip edicem
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
02 Haziran 2009, 13:33
arkadaşlar yapmayın bu kadar "dandun" motor kullanan varken...bi de onların taksi olduğunu düşünün
[COLOR="Lime"]dünyada tek gerçek var ![/COLOR] [COLOR="Red"]Motor[/COLOR][COLOR="Black"]um ve [/COLOR][COLOR="Red"]Ben[/COLOR] :P
-
02 Haziran 2009, 13:34
metallican adlı üyeden alıntı
valla hindistan'ı geçer taivan'a falan döneriz mazallah
Türk halkı nerde ucuz yada beleş atladığı için mototaxi'ye bi atlar ki sorma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 PM ----------
heryer motor kaynar aman aman
ne güzel işte.. nekadar çok motosiklet olursa okadar çok motosiklet bilinci artar. şimdi bizi düşünmeden yapılan herşey belki ozaman motosikletlerinde trafikte var oldugunu düşünerek yapılır. 4 teker kullanıcıları aynalarına sadece araç varmı gelen diye bakmak yerine gelen motosiklet varmı diye bikez daha bakar. yani herşey varsayım tabi... olma ihtimali ne? orası tartışılır...
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
02 Haziran 2009, 13:38
-
02 Haziran 2009, 13:39
-
02 Haziran 2009, 13:39
-
02 Haziran 2009, 13:46
bizim burda bi arkadaştada var 125zn ye yaptı taksi yasıo ve damalı belkide ark.ın motoru görmüşündür moto taksi yok yani sevinmeyin
-
02 Haziran 2009, 13:49
marefb adlı üyeden alıntı
bizim burda bi arkadaştada var 125zn ye yaptı taksi yasıo ve damalı belkide ark.ın motoru görmüşündür
moto taksi yok yani sevinmeyin
-
02 Haziran 2009, 13:52
CBR- KADİR adlı üyeden alıntı
TAKİPTEYİZ
BENCE ÇOK İYİ VE KARLI BİR İŞ NORMAL TAKSİYLE TRAFİKTE GİDİLMEDİĞİ GİBİ DURDUĞU YERDEDE ÜCRET İŞLİYO TAKSİCİLER PROTESTO EDER VALLA
taksicilerin protesto etmesi çok normal. mototaksiler trafik söz konusu oldugunda çok daha fazla tercih edileceklerdir.
[/B]
-
02 Haziran 2009, 13:56
Taksiciler zaten cinayete tam teşebbüsle motorlara yaklaşıyorlar.Mototaxi ile gördüklerini biçerler diye korkuyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
02 Haziran 2009, 13:57
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler