Taksimetreyi nereye takıyorlar?
Taksimetreyi nereye takıyorlar?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Gerçek olduğunu sanmıyorum, bende de şu anda bir mondial var ablamın kullandığı ve üzerinde AMBULANCE yazıyor :D
Gerçi bu aklıma gelmedi değil, motordan ambulans süper olur. (Ambulansların İstanbul'da gelmesi gerekn yere bir saatte geldiğini düşünürsek...)
taxi filosu kurarlar vallahi bu iş tutarsa .Ama ortada bişey yok daha ...
zor ama imkansız değil...yoksa olurmu len ...açalım açalım biz bi moto taksiii
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
bende az düşünmedim yani hatta geçen gün tam reklamcıdan içeriye giriyordum mototaxi tarzı bir yapışkan yaptırmak için son anda vazgeçtim ben etrafımda bir kaç defa denk geldim bu olaylara kuryelere para teklifi edip beni şuraya atsana toplantıya yetişmem lazım diyenlere ama kurye abilerimiz bu ahlaksız teklifi kabul etmediler...
By Hirkil
Bende yanına bir sepet takıp dolmuşçuluğa başlıyorum demedi demeyin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar moto taxi olayı yıllardan beri alanyada yapılan birşey
adamlar eski 70 li model kırmızı jawa larla, jawa ceylanlarla turist gezdiriyorlar.bende dimçay a gitmek istediğimde moto taxi ye yönlendirmişlerdi ama yüksek fiyat istediğinden ve arkada artçı olarak gideceğimden vazgeçtim.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bnm baban taksicidir.banada ilk motor aldığında demiştiki motoru sarıya boyatalım sende motorla taksicilik yap demişti.tabi şakasına ben baya bi düşündüm bu işi ama kanun nizam işlerine takıldığı için malesef olmadı.yapılsa mükemmel olur.ben şimdi mahallemizdeki arkları gençleri 3 katı benzin karşılında götürüyorum.tabi bunu iş olarak değil ara sıra muabbet olsun die yapıom.
[B][COLOR="Blue"]Dün diye bir şey yoktur.Ya geçmişi silmişiz yada kafamız güzel bol içmişiz...[I][/I][/COLOR][/B]
Moto taksi hıımm ilginç.. düşünsenize honda 600 RR nin bi dorse çektiğini..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)