Bende düşündüm bu işi. Ama benim motor 600 cc, çok yakar. Taxi hizmeti veremem, konforumda fena değil, ancak VİP yaparım. Km'de 2 TL isterim. Aşağısı kurtarmaz Güldüğüme bakmayın ciddiyim.
Bende düşündüm bu işi. Ama benim motor 600 cc, çok yakar. Taxi hizmeti veremem, konforumda fena değil, ancak VİP yaparım. Km'de 2 TL isterim. Aşağısı kurtarmaz Güldüğüme bakmayın ciddiyim.
biraz saçma bir olay bence mototaxi. arkana alacağın adam daha önce motora binmediyse olacakları sen düşün en ufak bir ters hareketi çok şeylere malolabilir ayriyetten yanında extra kask dizlik mont hava şartlarına göre kışlık yazlık vs. vs. birsürü ekipman gerektirir aldığın kaskın boyutu arkandakine uyabilir uymayabilir mont falan filan uzar gider bu işler ayriyetten yağmurlu havalarda işsiz kalma olasılığı yüksek ekmek çıkmaz yani fantezi bunlar
Master of Davar
haklısın. ancak mototaxsi kullanabilmek için diğer ticari araçlarda oldugu gibi ticari araç kullanabilir belgesi verilmesi gerekir. burdan yola çıkarsak:
1. önüne gelen herkes matotaxi kullanamaz.
2.kanunda en azından bu belgeyi verebilmek için yeni düzenlemeler getirilmesi gerekir.
3.kanunda yeni düzenlemeler yapılırken sadece ticari araç kullanabilir belgesi ile ilgili degil, motosikletleri koruyacak yeni yasalarda gündeme gelebilir.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
belki de gerçekten vardır? yasal olmadığı için yapamıyorlardır. ama "latife olsun diye biz bu motorlara taxi yazdık" bahanesinin arkasına sığınıp, gerçekten yolcu alıyorlardır? olamaz mı yani? sorarlarsa, "abicim motosikletten taksi mi olurmuş" deyip hedef saptıracaklar...
bu resimdeki suzukiden mototaxi olmaz olsa olsa uzun menzilli iş jeti olur.
olursa özel calısılır vıp gıbı yolda durdur değilde tlf cağrılabılır
Paris'de uzun yillardan bu yana mototaksiler çalisiyorlar.
Tabii motosikletler biraz degisik.
Buyrun bu da web siteleri.
http://www.taxymoto.com/index.html
vallaha süper olur ben hemen bi moto taksi durağı kurayım sermaye nekadar olur acaba
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Alanya'da var nerden baksan bi 7-8 senedir..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bi ara bakırköye gittigimde cbf 150 vardı öncamına makarasına moto taxi yazdırmıştı ...
bendemi yapsam ne
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bakırköyde bende yapıcam bu işi
geçen mahallede yaşlı bi amca yük taşıyomusun diye sordu*
bende motoru yeni almıştım test sürüşüne çıkmıştım
neyse he amca dedim.
amca arkaya oturdu..
siftahı açtı.
200 metre ilerdeki markete bıraktım
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar aslında kask koruma vs değilde özel bi motor yapılıp artçı koltuğu yerine jetlerin kokpitleri gibi biyer yapılsa ve yanlarından çok sağlam profillerle filanda kazaya karşı emniyeti sağlansa hem yağmur çamur girmez müşteri memnun olur hemde yanında her beden kask koruma filan taşımaya gerek kalmaz bi motorun şasesini biraz uzatarak bu iş yapılabilir aslında ama onun belgelerini filan alabilecezmi o sorun olur
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
dalga dır...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)