merhaba..ben yenı vespa et4 150 cc aldım ve cok memnunum, 2.ellerı cok uygun fıyata alınabılır, sızın soyledıgınız fıyat aralıgında kalıyor zaten motor..tavsıye ederımsımdıden hayırlı olsun
merhaba..ben yenı vespa et4 150 cc aldım ve cok memnunum, 2.ellerı cok uygun fıyata alınabılır, sızın soyledıgınız fıyat aralıgında kalıyor zaten motor..tavsıye ederımsımdıden hayırlı olsun
sym veya kymco tavsiye ederim.Bayanlara en çok yakışan scooter kesinlikle vespa dır bu arada.4000 tl ye temiz bir tane bulabilir.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
bi arkadaşta önermiş ama bencede en uygunu kymco agility city görüntü olarakta hem küçük bir görüntüsü yok hemde çok gösterişlibir bayan olsan alacağım motor bu olurdu heralde
1 honda dylan 150 16 hp su soğutmalı
2 sym hd 200 16 hp su soğutmalı 4 sübaplı seramik silindir 16 jant
benim tercihim 2 den yana olurdu
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
http://www.sahibinden.com/kazasiz_co...XQQdisplayitem
Abi bunu tavsiye ederim,15 gün kullanma imkanım oldu.Virajı çok güsel alıyo,oturuş pozisyonu çok rahat 1.80 boy/73 kg çok rahattım.
Not/İlan sahibini (tanımıyorum),görsel olması açısından seçilmiş (sıradan) bir link tir.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
O fiyata Daelim S2 250 alabilir.Hem 250cc,hem de cüsseli..ikinci el piyasası 3500-4000 arasında.3 yıldır bu motoru sürüyorum,çok memnunum.Parçası zor bulunuyor sadece.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)