hacı bak honda beat de pişman olma
:D
hacı bak honda beat de pişman olma
:D
Hepinizin tavsiyelerini inceliyoruz vede teşekkür ediyoruz ayrı ayrı....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Bence çok pahalı bişey almayın scooterlara o kadar para verilmez diye düşünüyorum.Asya 150t1'i öneririm güzel ve sorunsuz bir maxiscooter.
canım abim sen yinede yamahadan şaşma MT den KARTALLI kardeşim dedi dersin !! (scooter olarak)
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
Sonuçta alıcak arkadaş bayan ve motoru hor kullanmaz bakımınıda zamanında yapar problem yaşamaz bu arada Keeway'e laf söyleyenler olmuş sitede 2 yada 3 Keeway Outlooj kullanan arkadaş vardı performansından işçiliğinden hiçbir şikayetleri yok hatta çok memnunlar anlatıyorlardı radyatörünün vs. kaliteli japon malı olduğunu falan parçalarıda çok kaliteliymiş görüntüsü hoş 16jant arka fren disk 13beygir epey yüksek bu motor için gayet güzel performans verir e birde su soğutma yemede yanında yat motorun fiyatı 4bin lira al senelerce bin.
alp an125 ideal bir makina ama lastik ebadı çok küçük...arkadaşlar küçük ebatlı lasikler İstanbul trafiğinde hayati tehlikeler yaratır kimseye önermeyin...lastik ne kadar büyük olursa hayatta kalma şansı o kadar artar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Son noktayı ben koyayım arkadaşlar scooter İtalyan işidir ,saygılarımla
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
bence istanbulda bayana motor almayın maganda dolu ortalık bayan sürdüğünü görünce bi fazla sıkıştırıyorlar şerefsizler
Allah razı olsun hepinizden. Bu motor alma işi hakikaten çok önemli. İnsan pek çok konuda ve her birinde de çok etraflıca düşünmeli. Büyük teker her zaman düşünülmesi gereken bir konu, yalnız bu kez de boy konusu sıkıntı yaptı. Bakalım nede karar verilecek ben de henüz bilemiyorum. Çünkü en azından MT ile Şile, İzmit gibi gezilere katılabilecek hiç olmazsa 150'lik bir makina ve gerekirse ki canını kurtaracak kuvvetli bir makina olması lazım. Bakalım ne olacak beraber göreceğiz.
Tekrar herkese teşekkürler....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
ya bugün honda today kullanan bir bayan gördüm bu kadarmı yakışır bir bayana bu motor
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
satılık 2000 model 20 bin km de civ civ sarı tertemiz yamaha bws 100...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
scoter ı italyanlar buldu ama taiwanlılar onları geçti benim tavsiyem kymco agilty 125 tekerlekleri büyük olsun dersen süper 8
agilty 125 3153
AGILITY CITY 125 3931
süper 8 3708 tl
yinede araştır
honda abi honda olmazsa yamaha , kızın başını servislerle yakma
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Daelim history 125 Kendi motorum diye demiyorum süperdir
Gerçektende çok fazla insan bilmiyor bu motoru ancak süper bir makine yağ ve hava soğutmalı inceleyin mutlaka.
Bws diyen arkadaslar var bence Bws sert gelir bir bayana uygun olmadıgını düşünüyorum.Honda Beat vePiaggio Zip 100 en mantıklı karar olacaktır
Saygılar...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
SYM MİO aldı demiştin??ne oldu vaz mı geçildi yoksa??ayrıca bendende bi fikir keeway outlook 150...çok güzel bi scooter bugun gittim kullandım.galiba kendime bundan alacağım bakalım artık...
150cc lik güclü bi motor olmalı tercih olarakda 1.honda dylan,2.kymco agılıty cıty
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)