@:angorstatik; arkadaşım eline/ağzına sağlık. OH BE NİHAYET BİRİ BU KONUDA YORUM YAPTI.
daha önce 2 kez Honda güvenli sürüş eğitimi hakkında yazı yazdım, gidenlerden bir fikir, gidecek olanlardan da tarih ve eğitim sınıfı hakkında bilgi bekledim. sadece 1 arkadaş yanıtlamıştı ama çok yeterli bulmamıştım. şimdi yazdıkların bana bir fikir verdi sayılır (diğer arkadaş yanına alınacak giysilerden de bahsetmişti-güneş altında yanık izileri vs. olmuş herkes).
şimdi ben de 2 aydır hafta sonu grubu bekliyordum , geçen hafta itibarıyle 20-21 haziran tarihlerine kayıt yaptırabildim. orada olmayı ve bu olaya başlamayı (motorsiklet hayatıma yani) sabırsızlıkla bekliyorum.
daha başka tavsiyelerin, eğitim dışında şuna buna dikkat edin diyeceğin başka birşeyler var mı acaba? mesela ben cumartesi sabah erkenden bursa'dan hareket edip çok az dinlenerek taksim meydanındaki servisle gideceğim, dönüşte taksim civarında bir motel/pansiyonda 1 günlük kalıp (yapabilirsem eğer senin gibi gece dışarı çıkabilirim) pazar gününü tamamladıktan sonra geri döneceğim. sence saçma bir plan mı?
ayrıca yanıma yüklü bir çanta almayı düşünüyorum; laptop vs. bişeyler de olacak içinde. orada dolap vs. şeyler veriyorlar mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------
bu arada istanbul'lu arkadaşlar bana tek gece kalmak için taksim civarında uygun bir yer önerebilirler mi?