Yamaha rx serisi ve king efsanesi...
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 14:10
mrb arkadaşlar tüm rx tutkunlarını buraya bekliyorum... alalım satalım deneyimlerimizi paylaşalım...
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 14:18
-
01 Haziran 2009, 14:28
olur kardeşim arkandayız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 PM ----------
mesela benzinden başlayalım?
-
01 Haziran 2009, 14:31
yamaha rx115 -135 her ikiside efsane motor
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
01 Haziran 2009, 15:22
ben ve arkadaşlarımda var bulmak sorun degil anlaşmak sorundur dostum
bendeki çok bakımlı ve temiz 190 km hız aldım honda civic ile kapıştırıyoruz bazen geçebilen yok henüz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 PM ----------
bu notorları binenler ancak çok iyi bilebilr rakipsizdir iyi ayarlandıgında fazla benzin yemez...
üstündeki sürücüye baglı olarak çok yüksek hızlara çıkabilr rx z serisinin 240 gördügünü biliyorum...iki zamanlı oldugundan evt 4 zamanlıya göre biraz çok yakar ama sesi gidişi ve üzerinizdeki hayran bakışlar buna deger sanırım ... hadi tüm rx tutkunları buraya toplanın fikirlerinizi görüşlerinizi yazın... en güzel bilgi paylaşılanıdır ...
-
01 Haziran 2009, 15:23
-
01 Haziran 2009, 15:26
bu arada ilgilenlere duyurulur satış bölümünede açıcagım konuyu ...satlık 135 orjinal ayarlı king mevcuttur en iyi fiyatı verene bırakıcagız... bilgilerinize...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------
ExTReMa adlı üyeden alıntı
240 fazla uçma be arkadaşım
Zaten hafif motor uçup gitmeyelim istersen
dedigim gibi binenler bilebilr bu motorları üstündeki sürücüye baglıdır kaç km yapıcagı sıkı tutunamayan ve acemi olan kanatlanır... bir abartı gibi gelsede söylediklerim... sadece dene derim
-
01 Haziran 2009, 15:29
serkotek adlı üyeden alıntı
bu arada ilgilenlere duyurulur satış bölümünede açıcagım konuyu ...satlık 135 orjinal ayarlı king mevcuttur en iyi fiyatı verene bırakıcagız... bilgilerinize...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------
dedigim gibi binenler bilebilr bu motorları üstündeki sürücüye baglıdır kaç km yapıcagı sıkı tutunamayan ve acemi olan kanatlanır... bir abartı gibi gelsede söylediklerim... sadece dene derim
Bundan önce rx kullanıyordum
Forumda çoğu kişide bilir..
Kendimde motosiklet tamircisiyim ama nedense ben hiç 170-240 yapamadım
Ufak atın arkadaşım 240 gören rx yoktur kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmayın
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
01 Haziran 2009, 15:36
:)
Bundan önce rx kullanıyordum
Forumda çoğu kişide bilir..
Kendimde motosiklet tamircisiyim ama nedense ben hiç 170-240 yapamadım
Ufak atın arkadaşım 240 gören rx yoktur kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmayın
dostum ne kadar ve nasıl bir motorcusun ne bilrsin çözemedim...
ben yarışçıyım... görüp görmedigin her türlü motora bindim biniyorum...
yinede senin için anlamadıgını düşünerek konuyu baştan alma geregi duydum...
240 yapan yamaha rx-z serisidir oda 135 tir ama tabiki ayarlanıyor bunu yapar iken... ve z serisi japon diye tabir ettigimiz 6 vitestir... 240 maksimum hızıdır ve bu alınmıştır ... gel seni misafir edem antepte ne yapıyoruz beraber görelim ...tmm _?
-
01 Haziran 2009, 15:38
Gaziantep İl Temsilcisi
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
01 Haziran 2009, 15:41
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
acemi ve sıkı tutunamayanların düştügünü ve uçtugunuda gördüm dostum ... :D:D
bende kawasaki zzr1100 de mevcut sadece 300 yaptım :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------
bilmem anlatabiliyormuyum ...
-
01 Haziran 2009, 15:51
-
01 Haziran 2009, 15:55
bu kıyas pistte biter...
Şu foruma yeni üye olanlardan bazıları neden ben onu yaptım ben bunu yaptım diye sallama gereği duyuyor anlamıyorum..
Acaba ilgi çekmeye mi çalışıyorlar
Ayrıca görüp görebileceğin derken dikkatli ol
Emin ol resimlerini gördüğün efsanelere binmeyi bırak sahibi olmuşumdur
bu kıyas pistte biter forumda yeni olmak yollara yeni çıkmak demek degildir...!
biz resimdekilerden okunan hikayelerden bahsetmiyoruz..biniyoruz yapıyoruz paylaşıyoruz.. ve herkesin harcı degil yarışçı olmak hız yapmak heleki kazanmak...
-
01 Haziran 2009, 15:56
Gaziantep İl Temsilcisi
acemi ve sıkı tutunamayanların düştügünü ve uçtugunuda gördüm dostum ... :D:D
bende kawasaki zzr1100 de mevcut sadece 300 yaptım :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------
bilmem anlatabiliyormuyum ...
ExTReMa nın yeri uzak o trakya da buraya gelemez bak ben seni bir arkadaşima gönlendireyim sen git ona söyle benim motorum 240 yapıyor diye...
adı:farafillo mustafa yarişciysan tanırsın işyeri de cinderesinde
bu formda öyle sokak veya otoban yarişcisi bulamasın...
-
01 Haziran 2009, 16:01
hımm...
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
ExTReMa nın yeri uzak o trakya da buraya gelemez bak ben seni bir arkadaşima gönlendireyim sen git ona söyle benim motorum 240 yapıyor diye...
adı:farafillo mustafa yarişciysan tanırsın işyeri de cinderesinde
bu formda öyle sokak veya otoban yarişcisi bulamasın...
antepli ise yarışçı ise tanırız da buluruzda ... zaten bir yerde sesimizi duymuştur geçer iken yakınlarından yada yanından ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------
ve bir ayrıntı 240 ben ve benim rx yapmıyor... dikkatli okur iseniz daha kolay ve güçlü iletişim saglanıcaktır dostum aydemir ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------
ben ve arkadaşlarımda var bulmak sorun degil anlaşmak sorundur dostum
bendeki çok bakımlı ve temiz 190 km hız aldım honda civic ile kapıştırıyoruz bazen geçebilen yok henüz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 PM ----------
bu notorları binenler ancak çok iyi bilebilr rakipsizdir iyi ayarlandıgında fazla benzin yemez...
üstündeki sürücüye baglı olarak çok yüksek hızlara çıkabilr rx z serisinin 240 gördügünü biliyorum...iki zamanlı oldugundan evt 4 zamanlıya göre biraz çok yakar ama sesi gidişi ve üzerinizdeki hayran bakışlar buna deger sanırım ... hadi tüm rx tutkunları buraya toplanın fikirlerinizi görüşlerinizi yazın... en güzel bilgi paylaşılanıdır ...
burayı mesela ...
-
01 Haziran 2009, 16:03
Gaziantep İl Temsilcisi
antepli ise yarışçı ise tanırız da buluruzda ... zaten bir yerde sesimizi duymuştur geçer iken yakınlarından yada yanından
...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------
ve bir ayrıntı 240 ben ve benim rx yapmıyor... dikkatli okur iseniz daha kolay ve güçlü iletişim saglanıcaktır dostum aydemir ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------
burayı mesela ...
Her ne ise sana yerini söyledim git taniş..
-
01 Haziran 2009, 16:10
240 km/h
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
01 Haziran 2009, 16:55
http://www.youtube.com/watch?v=ZjTH-5FqaOY bu video ve benzerlerine bakmanız tavsiye olunur...bu pazar çeker atarız bizde umarım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 PM ----------
iş zamanı çıkıp biraz sürat adrenalin yapayım... görüşmek üzre arkadaşlar...
-
01 Haziran 2009, 22:16
slm millet ben geldim rx dediniz mi benim için akansular durur
-
01 Haziran 2009, 22:18
eemrullahh adlı üyeden alıntı
slm millet ben geldim rx dediniz mi benim için akansular durur
h.geldin dostum bendensin... anlat bildiklerini kulagımız şenlensin sonuna kadar rxxxxxxxxx
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler