ilk 500km bakımını geçirsek motor için bi zararı olurmu 580 km oldu daha götürmedim arkadaş 700km götürdü onun motorunda bi sorun çıkmadı acaba bende çıkarmı
ilk 500km bakımını geçirsek motor için bi zararı olurmu 580 km oldu daha götürmedim arkadaş 700km götürdü onun motorunda bi sorun çıkmadı acaba bende çıkarmı
kısmet işi ama adam sana 500 km bakımı dediyse vardır bi bildiği yani daha fazla km yapmadan bakımlarını yaptır bende 580 de yaptırmıstım sorun olmamıştı
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
tamam saol
ilk bakımda, yani senin motorun için konuşursak 500 bakımında yağ değişir sadece, bence fazla aksatma, ilk yağ değişimi süreni geçiktirme. Bu arada zaten servisler motorları garanti kapsamına sokmamak için mücadele ediyor, yarın öbürgün motoruna bişey olur. Sonra motorunun ilk bakımını geçiktirdiğin için garanti kapsamına almazlar, masrafını cepten verirsin. 700 km götürür götürmesine ama karterindeki belki çapaklı rodaj yağından bir an önce kurtulmalısın. Bu hassasiyeti her zaman gösterirsen motorun çok ilerki km lerde de sana halen hizmet etmeye devam edecektir. Öğlen yemeği vakti geldiğinde akşama kadar bekleyebilirmisin ? Motorunun da öğlen vakti gelmiş karnı açıkmış, akşam yemeği vaktinin gelmesini bekleme
yaa böyle saçma şeylere topik açılmasın kilitlenmesini istiyorum...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)